Dodaj do ulubionych

Pabianiczanie zbudzcie sie !

IP: 172.16.100.* / *.um.pabianice.pl 13.07.01, 07:53
Co z wami? Nawet Sieradz jest bardziej rozmowny.
Obserwuj wątek
    • Gość: kathy Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: 195.117.174.* 13.07.01, 11:11
      To zaproponuj jakiś ciekawy wątek.Chętnie pogadam z pabianiczanami, chociaż
      jestem z Warszawy.
      • Gość: qqlka Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: 172.16.100.* / *.um.pabianice.pl 17.07.01, 09:45
        Ok. Czy wolelibyscie mieszkac w duzym miescie, takim
        jak np. Warszawa, czy raczej odpowiada wam klimat
        pabianickiego odretwienia?
        • Gość: kathy Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: 195.117.174.* 18.07.01, 14:19
          Coś się pabianiczanie nie chcą odezwać.Może mało z was ma dostęp do internetu?
          Jak u Was wygląda sprawa dostępności do sieci?
          • scoutsie Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! 10.08.01, 17:16
            U mnie znakomicie, mam stale lacze. a co do mieszkania w wielkim miescie albo w
            malej dziurze to sama nie wiem. Kazda opcja ma swoje wady i zalety.
        • olo_to_ja Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! 06.09.02, 21:23
          Gość portalu: qqlka napisał(a):

> Ok. Czy wolelibyscie mieszkac w duzym miescie, takim
          > jak np. Warszawa, czy raczej odpowiada wam klimat
          > pabianickiego odretwienia?
          Oczywiscie ze wole skromne miejscowosci takie jakim sa Pabianice
          Pozdrawiam
    • Gość: Leon Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: *.pl 05.09.01, 11:09
      Ale Łowicz mniej rozmowny! A Zgierz?
      • Gość: marketin Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: *.toya.net.pl / 10.0.214.* 23.04.02, 10:21
        uważam zę nalezałoby zareklamować forum pabianickie na forum łódzkim , być może
        nie wszyscy wiedzą ze tekowe istnieje
        • Gość: spychacz a uważasz, że istnieje ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:37
    • Gość: Niunia Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: *.wind.pl 16.07.02, 11:10
      Cześć Drodzy. Jestem pabianiczanką ktora mieszka od 10 lat w Warszawie ale moje
      dzieciństwo i mlodość wiążą się nierozerwalnie z Pabianicami.
    • Gość: Niunia Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: *.wind.pl 16.07.02, 11:13
      Jestem rodowita pabiaaniczanką ale od 10 lat mieszkam w Warszawie. Moje
      dziecinstwo i mlodosć nierozerwalnie wiąża sie z Pabianicami
      • Gość: boczek Re:NIUNIA IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 12:08
        no i co z tego??? co z tego wynika???
    • ob.serwator Dlaczego śpią? 23.07.02, 18:09
      Dlaczego śpią w Pabianicach?
      • olo_to_ja Re: Dlaczego śpią? 06.09.02, 21:25
        ob.serwator napisał:

> Dlaczego śpią w Pabianicach?
        Nie wszyscy wiedza ze istnieje Forum Pabianice ja sie wlasnie dzis dowiedzialam
        :)))
    • majass Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! 08.04.03, 18:31
      Rozkrecamy rozkrecamy. Mam nadzieje, ze w końcu uda nam sie rozbujać nasze
      pabianickie forum
      • majass Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! 24.04.03, 17:33
        Ostatni post pisałem ponad 2 tygodnie temu na tym watku. I troszke drgneło.
        thanks wszytkim, którzy sie dołaczyli. ale to i tak cały czas niewiele. Wiec
        tyutułowy apel aktualny!!!!!!!!!!!!. Piszcie
        • Gość: maggot Pacanowo-Pacanowo piękna okolica... IP: *.one.pl 28.04.03, 15:20
          Pabianice to dziura, a ludzie są drętwi i kiszą się tu we własnym sosie, ale
          każdy o tym przecież wie.. Jednak dzięki takim ludziom jak właściciel Bulfroga
          coś zaczyna się tu dziać(różne ciekawe imprezy artystyczne, w tym koncerty
          świetnych grup-czołówki polskiego alternatywnego rocka/Ścianka, Świetliki,
          Pogodno/) i zaczynają tu przybywać nawet ludzie z Łodzi i jeszcze z dalszych
          zakątków.. Tylko coś mi się wydaje, że jeszcze jedno pasowało by zmienić-
          zaściankową mentalnośc obywateli Pacanowa;)

• majass Re: Pacanowo-Pacanowo piękna okolica... 28.04.03, 15:36
            Gość portalu: maggot napisał(a):

Tylko coś mi się wydaje, że jeszcze jedno pasowało by zmienić-
            > zaściankową mentalnośc obywateli Pacanowa;)

>
            Brawo Brawo propnuje, zeby kazdy zaczal od siebie i swojego otoczenia. Walka z
            ciemnotą i zabonami i innymi dewotkami bedzie długa. Ale moze kiedyś......
            • Gość: maggot Re: Pacanowo-Pacanowo piękna okolica... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 14:50
              Drogi majjassie!!
              Bardzo pragnę poznać cóż rozumiesz pod swoim ostatnim wpisie w tymże temacie -
              proszę Cię! oświeć mnie koleżko..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka