Gość: qqlka IP: 172.16.100.* / *.um.pabianice.pl 13.07.01, 07:53 Co z wami? Nawet Sieradz jest bardziej rozmowny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kathy Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: 195.117.174.* 13.07.01, 11:11 To zaproponuj jakiś ciekawy wątek.Chętnie pogadam z pabianiczanami, chociaż jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqlka Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: 172.16.100.* / *.um.pabianice.pl 17.07.01, 09:45 Ok. Czy wolelibyscie mieszkac w duzym miescie, takim jak np. Warszawa, czy raczej odpowiada wam klimat pabianickiego odretwienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: 195.117.174.* 18.07.01, 14:19 Coś się pabianiczanie nie chcą odezwać.Może mało z was ma dostęp do internetu? Jak u Was wygląda sprawa dostępności do sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutsie Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! 10.08.01, 17:16 U mnie znakomicie, mam stale lacze. a co do mieszkania w wielkim miescie albo w malej dziurze to sama nie wiem. Kazda opcja ma swoje wady i zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
olo_to_ja Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! 06.09.02, 21:23 Gość portalu: qqlka napisał(a): > Ok. Czy wolelibyscie mieszkac w duzym miescie, takim > jak np. Warszawa, czy raczej odpowiada wam klimat > pabianickiego odretwienia? Oczywiscie ze wole skromne miejscowosci takie jakim sa Pabianice Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: *.pl 05.09.01, 11:09 Ale Łowicz mniej rozmowny! A Zgierz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marketin Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: *.toya.net.pl / 10.0.214.* 23.04.02, 10:21 uważam zę nalezałoby zareklamować forum pabianickie na forum łódzkim , być może nie wszyscy wiedzą ze tekowe istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spychacz a uważasz, że istnieje ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: *.wind.pl 16.07.02, 11:10 Cześć Drodzy. Jestem pabianiczanką ktora mieszka od 10 lat w Warszawie ale moje dzieciństwo i mlodość wiążą się nierozerwalnie z Pabianicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! IP: *.wind.pl 16.07.02, 11:13 Jestem rodowita pabiaaniczanką ale od 10 lat mieszkam w Warszawie. Moje dziecinstwo i mlodosć nierozerwalnie wiąża sie z Pabianicami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re:NIUNIA IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 12:08 no i co z tego??? co z tego wynika??? Odpowiedz Link Zgłoś
olo_to_ja Re: Dlaczego śpią? 06.09.02, 21:25 ob.serwator napisał: > Dlaczego śpią w Pabianicach? Nie wszyscy wiedza ze istnieje Forum Pabianice ja sie wlasnie dzis dowiedzialam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! 08.04.03, 18:31 Rozkrecamy rozkrecamy. Mam nadzieje, ze w końcu uda nam sie rozbujać nasze pabianickie forum Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Pabianiczanie zbudzcie sie ! 24.04.03, 17:33 Ostatni post pisałem ponad 2 tygodnie temu na tym watku. I troszke drgneło. thanks wszytkim, którzy sie dołaczyli. ale to i tak cały czas niewiele. Wiec tyutułowy apel aktualny!!!!!!!!!!!!. Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggot Pacanowo-Pacanowo piękna okolica... IP: *.one.pl 28.04.03, 15:20 Pabianice to dziura, a ludzie są drętwi i kiszą się tu we własnym sosie, ale każdy o tym przecież wie.. Jednak dzięki takim ludziom jak właściciel Bulfroga coś zaczyna się tu dziać(różne ciekawe imprezy artystyczne, w tym koncerty świetnych grup-czołówki polskiego alternatywnego rocka/Ścianka, Świetliki, Pogodno/) i zaczynają tu przybywać nawet ludzie z Łodzi i jeszcze z dalszych zakątków.. Tylko coś mi się wydaje, że jeszcze jedno pasowało by zmienić- zaściankową mentalnośc obywateli Pacanowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Pacanowo-Pacanowo piękna okolica... 28.04.03, 15:36 Gość portalu: maggot napisał(a): Tylko coś mi się wydaje, że jeszcze jedno pasowało by zmienić- > zaściankową mentalnośc obywateli Pacanowa;) > Brawo Brawo propnuje, zeby kazdy zaczal od siebie i swojego otoczenia. Walka z ciemnotą i zabonami i innymi dewotkami bedzie długa. Ale moze kiedyś...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggot Re: Pacanowo-Pacanowo piękna okolica... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 14:50 Drogi majjassie!! Bardzo pragnę poznać cóż rozumiesz pod swoim ostatnim wpisie w tymże temacie - proszę Cię! oświeć mnie koleżko.. Odpowiedz Link Zgłoś