Gość: Widzew rządzi!!! IP: *.toya.net.pl 02.01.09, 23:43 TO WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DOOGEE Sfinks ma kłopoty IP: *.mnc.pl 03.01.09, 08:39 Szkoda Sfinksa Ale ja to bym próbował na Waszym miejscu do Urzędu Miasta po dofinansowanie. Tam są skłonni nawet głosować nad tym cz miasto pomoże czy nie A sądzę, że Ci co by mieli głosować lubią Sfinksa. A jakby im jeszcze jakiś karnecik na obiady to pieniądze z miejskiej kasy na bank!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Sfinks ma kłopoty IP: *.toya.net.pl 05.01.09, 16:25 A ja myslalem, ze nie jestem rasista, ale jak widze kilku Arabow w kupie, to odechciewa mi sie jesc. Nigdy dobrze sie nie czulem w Sfinksie. Murzyn git czlowiek. Arab z islamem budza moja trwoge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: udzialowiec Sfinks ma kłopoty IP: *.toya.net.pl 03.01.09, 18:44 Chłopaki z nowej drużyny chcą przejąć po cienkich kosztach wszystkie udziały Sfinksa. Poopowiadają jak to jest źle, zrobią wezwanie do sprzedaży akcji po niźiutkiej cenie i już - dobra spółeczka będzie ich! Ludzie walutowe realizowane będą dopiero w kwietniu, a do tego czasu to ho, ho może się zdarzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Sfinks ma kłopoty IP: *.4web.pl 04.01.09, 11:32 Ceny z księżyca a żarcie do d....Kiedyś było zupełnie inaczej, ale Sfinks zszedł na psy. Szefostwo nie zauważyło, że wyrosła im konkurencja. Zostali w czasach, kiedy Polakowi wystarczało co nieco, bo nic więcej nie było, ale w ciągu kilku ostatnich lat sporo się zmieniło. Wszędzie poza Sfinksem. Chociaż nie, tu zmieniły się ceny. Niewspółmiernie do jakości je wyżyłowano. No to i mają za swoją pazerność. W knajpy też należy inwestować. "Kto nie idzie do przodu ten się cofa." Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 ...żołądkowe chyba... 05.01.09, 21:21 Tak ochydnego żarcia to nawet m McDonaldzie nie ma...dziwię się ludziskom ,że chodzą tam jeść...dramat....a Chłopskie Jadło były właściciel odkupuje za 1/3 wartości którą dostał kilka lat temu.... Odpowiedz Link Zgłoś