zgierzak 26.01.09, 02:41 no matrix już tu jest. miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6196470,Kwiatkowski_wiceministrem_sprawiedliwosci.html?skad=rss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sh4rky Re: minister kwiatkowski 28.01.09, 20:42 A jeszcze chwila i nim się obejrzymy będziemy mieli Pana prezydenta Kwiatkowskiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: minister kwiatkowski 29.01.09, 01:39 może tylko nibylandii. zdaje się że i tak warto się oglądać dookoła ruchem typu szalony iwan. kto wie co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk.zgierzyk Re: minister kwiatkowski 30.01.09, 15:27 To miło, że mamy posłów a teraz i ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: minister kwiatkowski 14.02.09, 02:32 a ja wracam do tematu. minister czuma zdaje się nie jest taki kryształowy jak go pisali. komusza polityka zdaje się na dobrego człowieka się zasadziła i męczy strasznie. wiceminister kwiatkowski zdaje się jest bez skazy ale jego sympatyczne oblicze co teraz jest z piaskowicko/zgierskiego łódzkie zniknęło coś z cable-tv. czyżby wycof rakiem? zdaje się że też sporo czasu spędził w chicago a braciak seba nawet więcej jak mu się tu koło tyłka dymiło. no to jak z tą usą? jest przyjacielem dla dziwnych polaków czy jak dla czumy strasznie niefajne to USA jak zapomni coś zapłacić? cały dym bo zapomnieli tą komuszą politykę uspokoić na amen. zgierzak-łodziak a nawet go-best. super gość. szkoda go. na pewno coś by dla "miasta" zrobił. jeastem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk.zgierzyk Re: minister kwiatkowski 15.02.09, 19:42 Męczy Ciebie, zgierzak, ta nominacja co widać i wyraźnie chcesz pogadać poprzez łącza ale co tu Tobie powiedzieć? Pewnie, że nikt taki kryształowy nie jest jak sam kryształ bo inaczej nie przebywał tu by z nami na padole ziemskim, który wygląda co najmniej jak czyściec jaki. To i wiceminister też kryształowy nie jest ale bo to ja kryształowy albo TY? Jak po niemieckim kraju jeździsz to sobie nie wytykasz więc co my będziemy wytykać kraj zaoceaniczny takiemu wiceministrowi a do tego mieszać brata jego czy mać, która go narodziła lub ojca który nasienie użyczył? Przecież i my tacy nie bez kontekstów… Człowiek zdolny i ambitny oraz umiejący się znaleźć w towarzystwie odpowiednim to dochodzi do wyżyn i elitą staje się a że ja nie taki to już trudno, że Tobie tak dobrze nie wyszło to też trudno, życie… Dla miasta może i coś zrobi… Czy dla Zgierza czy dla Łodzi a może teraz dla Warszawy a może i dla tego i dla tamtych… Tak piszę bo sam nie mam dobrych kandydatów ale jak masz to napisz kogo byś widział, ok.? Odpowiedz Link Zgłoś