Dodaj do ulubionych

Diabeł w bransoletkach

11.02.09, 14:50
Jeśli to wszystko prawda, no to się porobiło...
Taka kultura, obycie, maniery, Krakus, światowiec, zagrabaniczna kobitka, a tu
bęc! Wyprowadzają chłopa w kajdankach z samolotu. Zjadł nie ten tego w tym
Dojczland, czy cóś?;)
tiny.pl/vskw
A tak w ogóle, to niektórym jak przekroczą granicę, rozum odbiera. A to żony
policzkują i łżą na komisariatach, a to kasy nie zwracają w umówionym
terminie, a to przestawiają kolejowe zwrotnice wysoko w górach co kończy się
kontuzjami...
Gdyby ktoś chciał wyskoczyć z Murzynami, to owszem, wiem, pamiętam również o
miłośnikach przejażdżek melexami, hehehehe
Obserwuj wątek
    • yavorius puzzle 11.02.09, 14:53
      Ułóż sobie z poniższych słów to, co chciałem Ci napisać :P

ale
      chce
      cię,
      co
      Łodzią,
      ma
      mi
      nie
      się
      spytałbym
      ten
      wątek
      wspólnego
      z
      • big_news Rozwiązanie: 11.02.09, 14:58
        Otóż, uprzejmie informuję, iż nieustannie ufam w to, że także w naszym pięknym
        grodzie (szkoda, że nie mogę dodać - starodawnym), a więc siłą rzeczy również na
        FŁ są tacy, co nie żyją wyłącznie naszym brukowym węgorzem, secesją, GPO i UM,
        ale interesuje ich też co się dzieje za opłotkami, a jednocześnie charakteryzuje
        ich poczucie humoru, potrafią smętne i poważne miny odstawić czasem do szafy.
        Ot, wszystko.
    • Gość: Gena Re: Diabeł w bransoletkach IP: *.toya.net.pl 11.02.09, 14:57
      Papciu, kłania ci się gramatyka. Pa.....
      • big_news Re: Diabeł w bransoletkach 11.02.09, 15:04
        ?ukowć ynloman ępud w apok śydeik śotk iC łizdasaz A
        • yavorius Re: Diabeł w bransoletkach 11.02.09, 15:07
          r
          o
          t
          f
          l
          :
          )
          • big_news Re: Diabeł w bransoletkach 11.02.09, 15:10
            :)
            • Gość: lavinka z nielogu a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 15:36
              • Gość: lavinka z nielogu t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 15:37
                • big_news e 11.02.09, 15:56
                  • big_news r 11.02.09, 15:56
                    • Gość: lavinka z nielogu a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:43
                      Ciekawe czy przejdzie
                      • Gość: lavinka z nielogu z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:44
                        • big_news Re: p 12.02.09, 12:45
                          • big_news o 12.02.09, 12:45
                            • big_news c 12.02.09, 12:46
                              • big_news a 12.02.09, 12:46
                                • big_news ł 12.02.09, 12:47
                                  • big_news u 12.02.09, 12:47
                                    • big_news j 12.02.09, 12:47
                                      • big_news c. 12.02.09, 12:55
                                        • big_news i 12.02.09, 12:56
                                          • big_news e 12.02.09, 12:56
                                            • big_news m 12.02.09, 12:56
                                              • big_news i. 12.02.09, 12:57
                                                • big_news s 12.02.09, 12:57
                                                  • big_news i, 12.02.09, 12:57
                                                  • big_news a. 12.02.09, 12:58
                                                  • big_news w 12.02.09, 12:58
                                                  • big_news d 12.02.09, 12:59
                                                  • big_news u. 12.02.09, 13:00
                                                  • big_news p 12.02.09, 13:01
                                                  • big_news ę 12.02.09, 13:02
                                                  • big_news ;) 12.02.09, 13:03
                                                  • nefnef Re: ;) 12.02.09, 16:56
                                                    A Misiu nie łaskaw sam się tam pocałować?
                                                  • big_news Re: ;) 12.02.09, 17:05
                                                    Misia pytaj;)
                                                  • nefnef Re: ;) 12.02.09, 17:11
                                                    Zdarzają mi się pomyłki i niezrozumienie, co przyznaję nie bez wstydu (^^!*^)
                                                  • big_news Re: ;) 12.02.09, 17:23
                                                    Nie frasuj się.
                                                    Nie Ty jeden czasami nie rozumiesz co się dzieje. Pan, o którym jest ten wątek,
                                                    co to nie rozumiał poleceń załogi samolotu, jest tego potwierdzeniem.
                                      • nett1980 . 12.02.09, 12:57
                                        :)
                                        • big_news Uprzejme podziękowania, 12.02.09, 13:06
                                          za wyrozumiałość i nie zepsucie wspólnego z Lavinką wysiłku:)
                                          • Gość: nett1980 Re: Uprzejme podziękowania, IP: *.toya.net.pl 12.02.09, 16:11
                                            Chcialam zeby jakies przerwy miedzy slowami byly. A w sumie co to za
                                            hasla, ja rozumiem, ze hulaj dusza IXI nie ma, ale tak dupa od razu.
                                            A tak na marginesie, Jarek potepil zamach wrazych lap na naszego
                                            posla :)
                                            • big_news Re: Uprzejme podziękowania, 12.02.09, 16:31
                                              Jarek to niech się już z tą Miłością nie wygłupia, bo stracę dla niego cierpliwość;)
                                              A dupa jest dupa, jaka jest, każdy widzi.
                                              Zresztą, jest to dupa misia nie moja, nie nowa, dostatecznie opatrzona, prawie,
                                              że starodawna, bo pochodząca z lat sześćdziesiątych ubiegłego stulecia, którą to
                                              misiową dupę kazał całować pewien aktor, co to grając w programie dla dzieci, a
                                              wypowiadając kwestię o całowaniu misia w dupę, nie był świadomy tego, iż jest
                                              jeszcze na wizji:)
                                              • Gość: nett1980 Re: Uprzejme podziękowania, IP: *.toya.net.pl 12.02.09, 16:33
                                                Ja to z pokolenia-"Pocaluj zabke w lapke"
                                                HEHEHE
                                                Ale ze tobie milosc od Jarka przechodzi, uuuu
                                                • big_news Re: Uprzejme podziękowania, 12.02.09, 16:40
                                                  Wiesz, nie trzeba od razu być matuzalemem, żeby znać aktorską wtopę sprzed lat:P
                                                  Co do Jarka...
                                                  Ja nie z tych, co się tak prędko odkochują, jestem raczej stały w uczuciach. Ale
                                                  od czasu do czasu nerwy mogą puścić każdemu, w nawet najbardziej przykładnych
                                                  związkach, co nie?;)
                                                  • Gość: nett1980 Re: Uprzejme podziękowania, IP: *.toya.net.pl 12.02.09, 17:41
                                                    Walentynki sie zblizaja, badz bardziej milosciw wodzowi swemu.
                                                  • big_news Re: Uprzejme podziękowania, 12.02.09, 17:49
                                                    Nie obchodzę tego "święta".
                                                    Co nie oznacza, że nie odpuszczę tym razem Jarkowi*.
                                                    Ale sobie zapamiętam;)

*Określenie Jarka moim wodzem, uważam za nieuprawnione. Owszem, ogólnie wiadomo,
                                                    że postrzegam go jako najpoważniejszego polityka w naszym kraju, ale przecież do
                                                    partii nie należę.
                                                    Zresztą, tylko "winny" się tłumaczy, więc chyba nie ma o czym gadać.
                                                  • nett1980 Ale jak TO??? 12.02.09, 18:13
                                                    > postrzegam go jako najpoważniejszego polityka w naszym kraju, ale
                                                    przecież d
                                                    > o
                                                    > partii nie należę

Otrzasnac sie nie moge...
                                                  • big_news Ano... tak to. 12.02.09, 18:16
                                                    Sądziłaś, że jest inaczej?
                                                  • nett1980 Re: Ano... tak to. 12.02.09, 18:32
                                                    Tak to jakos z caloksztaltu wynikalo...
                                                  • big_news Re: Ano... tak to. 12.02.09, 18:43
                                                    Ale co wynikało, że jestem ślepy i głuchy?
                                                    Otóż... nie jestem.
                                                    Powiem więcej:
                                                    nie jestem zachwycony "nowym" Jarkiem.
                                                    Jakoś nie napawają mnie szczęściem jego przeprosiny (bo uważam, że to wpierw
                                                    jego cała kupa różnistych gości powinna go błagać o litość), nie skaczę na widok
                                                    Jarka, który nader delikatnie odnosi się do premiera po wielokroć go
                                                    poniewierającego, nie piszczę z uciechy na głos byłego szefa rządu broniącego
                                                    "odjechanego" Rokity.
                                                    Być może się okaże, że to Jarek ma rację (oby) z nowym wizerunkiem, z tą
                                                    wyciągniętą do innych ręką, w końcu to on, a nie ja jest politykiem, a do tego
                                                    mądrym facetem, zatem pewnie dobrze wie co robi. Nie odwracam się od niego,
                                                    wciąż życzę mu jak najlepiej, wyznaję jedynie, że wolałem go w skórze
                                                    zdecydowanego, ostrego faceta. Nic to, najważniejsze, by wyszło na... nasze.
                                          • przyslowie Re: Uprzejme podziękowania, 12.02.09, 21:46
                                            Bigi, zjeżdżałeś tu jak po poręczy.
                                            • big_news Re: Uprzejme podziękowania, 12.02.09, 22:01
                                              Wciąż się ma tę młodzieńczą fantazję;)
                                • Gość: lavinka z nielogu Nie psuć mi drzewka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:48
                                  Ja tu tworzę. Co by więcej sztuki a tym samym kultury na FŁ było. A
                                  tu nawet człowiekowi na performance(czy jak to się pisze) nie
                                  pozwalają... ;P
                                  • Gość: lavinka z nielogu Oj chyba jednak coś z tego dzrewka będzie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:52
                                    • big_news Musi!:) 12.02.09, 12:55
                                      • Gość: lavinka z nielogu No i mamy łódzkiego misia ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 13:11
                                        • big_news Co mogłem, to załatwiłem :) 12.02.09, 13:16
                                        • przyslowie Re: No i mamy łódzkiego misia ;) 12.02.09, 21:53
                                          Gratuluję.
                                  • lew_konia Re: Nie psuć mi drzewka! 12.02.09, 13:08
                                    Nie ma kultury, nie ma sztuki, nie ma muzyki - jest CJG
                        • Gość: lavinka z nielogu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:46
                        • Gość: . , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 13:38
    • iszkariota Re: Diabeł w bransoletkach 11.02.09, 16:02
      Co to z człowieka robi stres.
      Klasa ekonomiczna, kompletna załamka, nawet paszcz nie może podróżować jak
      byznesmen! :(
      No po prostu sam nie wiem co mam myśleć o takim zachowaniu; guru polskiej klasy
      politycznej, czołowy komentator życia politycznego awanturujący się, wyzywający,
      trzymający fotel klasy ekonomicznej, na dodatek wyprowadzany w kajdanach.
      Wolę tych dwóch wyznawców staropolskiego kultu wódu, od melexów; przynajmniej
      fantazja u nich większa była.
      • big_news Diabeł tkwi w szczegółach?;) n/t 11.02.09, 16:09
        • iszkariota Re: Diabeł tkwi w szczegółach?;) n/t 11.02.09, 16:16
          Diabeł tkwi w pobudkach, a te u Rokity były mniej zabawne.
          • wujek_samo_bro Re: Diabeł tkwi w szczegółach?;) n/t 11.02.09, 16:19
            iszkariota napisał:

> Diabeł tkwi w pobudkach

i dlatego budzikom śmierć.
    • dziad_borowy Płaszcz albo śmierć!!! 11.02.09, 16:38
      Żorżeta.
      Dzierżżż!!!
      • big_news - Pieniądze albo śmierć, wybieraj! -. 11.02.09, 16:47
        - Wybieram: śmierdź, zesrałem się -.
      • glupia_blondynka Re: Płaszcz albo śmierć!!! 11.02.09, 16:52
        dziad_borowy napisał:

> Żorżeta.
        > Dzierżżż!!!

Nie, to podobno wełna z pawianów nowozelandzkich, ale świadkowie przysięgają że
        kremplina.
    • big_vic Re: Diabeł w bransoletkach 11.02.09, 19:22
      bigusiu ty pisuarze osiągnołeś poziom ścieku
      • big_news Z powodu, 11.02.09, 19:55
        że oparłem wątek na info z gazetki, czy z przyczyny, iż pan R. niespecjalnie się
        popisał, szanowna krypto podróbo?
        • iszkariota ad vocem 11.02.09, 20:05
          Przypadek JMR wygląda coraz smakowiciej. Jak wynika z ich relacji, ewidentnie
          złamali regulaminy obowiązujące na pokładach statków powietrznych, bo usiłowali
          trzymać na wierzchu luźne przedmioty. Jako podróżujący światowcy powinni, że w
          momencie startu i lądowania WSZYSTKIE przedmioty muszą być schowane w skrytkach
          nad głowami pasażerów.
          Zamiast drzeć paszczu o bijących go Niemcach i ryczeć jak wół do Polaków o pomoc
          powinien po prostu zastosować się do poleceń stewardesy.
          Posłuchałem sobie w TV nagrania i uważam że podróżujący powinni pomóc policji
          niemieckiej, a przynajmniej nagrodzić ją oklaskami.
          No po prostu wstyd!
          • big_news Re: ad vocem 11.02.09, 20:47
            Też to słyszałem
            I tak jak wiem, że niemiecka policja ma swoje za uszami, że potrafią bez
            większych powodów traktować Polaków wbrew wszelkim międzynarodowym zasadom, tak
            uważam, że Rokita totalnie się skompromitował.
            Przedkładanie "komfortu" lotu swoich i żony paltocików i kapeluszy nad
            obowiązujące przepisy, niezrozumiała buta i czynny opór w stosunku do
            stewardessy, każe widzieć byłego posła w najgorszym świetle. Jakoś trudno mi
            sobie wyobrazić, że będzie on racjonalnie potrafił wytłumaczyć się z całego tego
            skandalu.
            • przyslowie Re: ad vocem 11.02.09, 23:12
              Nie rozumiesz, Bigi, że nasz umiłowany JMR zrobił show, bo ma ochotę
              znów wejść do gry. To było takie wejście smoka. Rety! Niemcy biją!
            • iszkariota Re: ad vocem 11.02.09, 23:16
              Wytłumaczy się, spoko. Już dziś w skanerze politycznym trzech dziennikarzy z
              różnych opcji politycznych niemal łkało nad brutalnością niemieckiej policji,
              złego traktowania, zwłaszcza Polaków. Podnosiło pod niebiosa elokwencję i wysoką
              kulturę JMR, stawiając go w roli ofiary nienawiści do wszystkiego co polskie.
              Żaden z nich nie zająknął się na temat konieczności bezwzględnego przestrzegania
              przepisów, zwłaszcza po wydarzeniach 11 wrzesnia i oczywistego ich łamania przez
              parę z Krakowa.
      • lew_konia Re: Diabeł w bransoletkach 12.02.09, 13:04
        Protestuję - bigi zeznał osobiście na wątku o poszukiwanym -
        kulturalnym, że członkiem nie był i nie jest - niczego.
    • przyslowie Re: Diabeł w bransoletkach 11.02.09, 21:44
      Bigi, jaka znowu zagraniczna żona? Prawdziwszej Polki w życiu nie
      słyszałam! A gdy się ma taką żonę, to nie dziwota, że się rozum
      traci.
      • przyslowie Re: Diabeł w bransoletkach 11.02.09, 21:46
        Bigi, 70% Polaków chce dymisji Czumy, ale ty oczywiście sondażom nie
        wierzysz.
        • big_news Re: Diabeł w bransoletkach 12.02.09, 00:06
          Uściślijmy:
          70% sondażowanych Polaków.
          A w sondaże nie tyle nie wierzę, co mam do nich mocno ograniczone zaufanie.
    • nefnef Re: Diabeł w bransoletkach 11.02.09, 23:15
      Ludziska się popis-ują, sam widzisz. Diabliki jedne!
      • big_news Re: Diabeł w bransoletkach 12.02.09, 00:06
        Powiedziałbym, że nie się popisują, a dają ciała. I to koncertowo.
        • trooly Re: Diabeł w bransoletkach 12.02.09, 14:23
          Bigusiu, fikaj od Janka. Facet nadmiernie rozpuścił swoją, ot i
          wszystko.
    • big_news "Niemcy mnie biją!" 12.02.09, 15:04
      Ponoć w sieci dostępny jest ten smakowity kąsek jako dzwonek do telefonu.
      I jak tu zakwestionować powiedzenie:
      - Polak potrafi -?!;)
    • nefnef A co z jego kapeluszem 12.02.09, 19:57
      bardzo aksamitnym zresztą, jak rewolucja.
      • big_news Kapelusz milczy. 12.02.09, 20:18
        Janek dał wywiad Durczokowi, Nelly tokuje u M.O., a aksamitny panama (czy inny
        borsalino) nie puszcza pary z... ronda. Być może żelazna niemiecka policyjna
        łapa wybiła mu zęby. Się okaże. Jutro spodziewany jest w tej sprawie oficjalny
        komunikat, jaki wyda PŚFNGNOP*

*Prezes Światowej Federacji Nakryć Głów Nie Od Parady.
        • przyslowie Re: Kapelusz milczy. 12.02.09, 21:58
          Bigi, wydaje mi się, że obydwoje są z całej sytuacji bardzo
          zadowoleni.
          Bigi, ale żeby Jarek szedł do "Stokrotki"?
          • big_news Re: Kapelusz milczy. 12.02.09, 22:03
            Robią dobre miny do złej gry.
            A Jarek... Cóż.
            Widać są w nim całe Olbrzymie pokłady dobrotliwości.
    • bransoletkaa Re: Diabeł w bransoletkach 14.02.09, 19:33
      Coś o mnie? ;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka