Dodaj do ulubionych

jacy faceci podobają się kobietom....?

23.11.03, 11:03
wczoraj ,późnym już wieczorem, kolega mój zadał mi trudne pytanie.

"Słuchaj, bo właściwie jacy faceci podobają się kobietom?" i tu mnie
zamurowało, bo przecież to trochę zależy od indywidualnej Osoby płci pięknej,
no ale może Wy macie jakieś typy?!:) no i co byście odpowiedzieli takiemu
koledze???? hmmmy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fa Cet Re: jacy faceci podobają się kobietom....? IP: 65.201.122.* 23.11.03, 12:11
      Generalnie to tacy, którzy je szmacą, olewają, mają gdzieś. DLa których one nie są najważniejsze, którzy się nimi nie przejmują, dla których wszystko inne jest zawsze ważniejsze. A jak jeszcze czasem przywali, to już w ogóle jest dla Was najukochańszy.
      I pewnie zaprzeczycie (wy - kobiety), bo w końcu kto lubi być stawianą w złym świetlne. Ale chcecie, czy nie - tak właśnie jest.

A poza tym to w TV mówili kiedyś, że to zależy - jeżeli chodzi o wygląd - od tego, w jakim czasie cyklu jest kobieta. W zależności od tego podobają się albo ci z ostrzejszymi, albo delikatniejszymi rysami twarzy.
      • Gość: Do. Re: jacy faceci podobają się kobietom....? IP: *.62.203.62.dial.bluewin.ch 23.11.03, 12:17
        Mysle, ze Fa Cet ma czesciowo racje, ale nie do konca. Wydaje mi sie, ze
        podobaja nam sie nieuchwytni faceci (moze niekoniecznie, zeby przywalil (!!),
        ale zeby byl tajemniczy) gdy nie jestesmy gotowe na staly zwiazek. Lubimy
        te "motylki" w brzuchu gdy nie wiemy czy zadzwoni, czy przyjdzie, czy sie
        usmiechnie i w ogole... Ale gdy chcemy sie zwiazac z kims na dluzej to wlasnie
        czekamy na kogos bardziej przewidywalnego, bo jednak musimy na nim moc
        polegac... Zawsze jednak troche tajemniczosci sie przyda.
        Pozdr.
        Do.
      • al-ki Re: jacy faceci podobają się kobietom....? 23.11.03, 18:05

Jakoś nie wiem czemu też odnoszę takie wrażenie...
        • barracuda7110 Re: jacy faceci podobają się kobietom....? 23.11.03, 18:16
          nie tylko Ty...
          • al-ki Barracuda7110 [prv] 23.11.03, 18:28

Możesz odebrać pocztę na gazacie?
    • keltoi Re: jacy faceci podobają się kobietom....? 23.11.03, 13:37
      Ci z doświadczeniem. Którzy wiedzą, żeby posłuchac paplaniny i nie przeszkadać.
      A jak się maluje do wujścia to usiądą z gazetką i do czasu do czasu dyskretnie
      zapytają o czas.
      którzy wiedzą, że kobieta może mieć różne zachcianki ...
      • Gość: Facet Re: jacy faceci podobają się kobietom....? IP: *.toya.net.pl 23.11.03, 14:59
        Przede wszystkim tacy z kasą.
        Jak facet ma wypchany portfel to od razu staje się
        ładniejszy
        przystojniejszy
        silniejszy
        i seksowniejszy.
        Taka jest prawda.
        Od tej reguły są oczywiście wyjątki
        ale niestety to tylko wyjątki.

Oczywiście mówię o wyjątkach wśród kobiet,
        które czasem zwrócą uwagę na przystojnego gościa bez pracy,
        ale są to bardzo rzadkie wypadki.

Czy są tu kobiety które mają bezrobotnego męża lub chłopaka?
        • Gość: jezyk7 Re: jacy faceci podobają się kobietom....? IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 23.11.03, 18:03
          Zacznijmy od tego, że chyba tacy, którzy się czymś interesują i potrafią się
          wysłowić, nie używając co 2 czy 3 wyraz k**** Taki jest mój typ...

pzdr.

jezyk7
        • Gość: blenda Re: jacy faceci podobają się kobietom....? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 20:30
          Znam takie dziewczyny.... wydaje mi sięnawet,że jestem jedna z nich.

Dla mnie nie ma znaczenia czy ma wypchany portfel czy nie, czy ma samochod czy
          nie.
          Nawet jak wychodzimy zdarza sie ze to ja plac i przez to nie jest ani brzydszy
          ani gorszy.

ja Go poprostu kocham...
          • Gość: m_brion Re: jacy faceci podobają się kobietom....? IP: *.lodz.mm.pl 26.11.03, 18:21
            Partnerstwo nie polega na tym, by znaleźć sobie oszołoma z kasą, który myśli,
            że może dziewczynę kupić za obiad, bluzkę czy kino...

Kasa jest najmniej w tym wszystkim ważna, poza tym chłopak nie ma na czole
            napisane ile ma pieniędzy jak go poznajemy...

Raz płacę ja, raz on... i jakie to ma znaczenie?
            Kocham go tak bardzo jak tylko można!!!

DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚ KOCHANIE:)
        • Gość: tomi Re: jacy faceci podobają się kobietom....? IP: *.p.lodz.pl 25.11.03, 19:23
          niestety masz racje ! kobiety tylko kochaja facetow z kasa ! takie juz sa :(
          • al-ki Z kasą to może nie... 25.11.03, 19:30

ale to co napisałe wcześniej z całą pewnością.
            Z drugiej strony jednak MOŻE W NIEODPOWIEDNIM TOWARZYSTWIE SIĘ OBRACAMY???
            Pewnie tak.
    • ixtlilto Re: jacy faceci podobają się kobietom....? 25.11.03, 18:22
      Faceci z osobowością, własnym zdaniem, masą ciepłych uczuć oraz dobrym sercem :D
      • uerbe Wishful thinking 26.11.03, 18:39
        ixtlilto napisała:

> Faceci z osobowością, własnym zdaniem, masą ciepłych uczuć oraz dobrym
        > sercem :D

Rozmarzyłem się (albo to wpływ 4 tabletek Apapu)...
        • ixtlilto Re: Wishful thinking 26.11.03, 21:35
          uerbe napisał:
          > > Faceci z osobowością, własnym zdaniem, masą ciepłych uczuć oraz dobrym
          > > sercem :D
          > Rozmarzyłem się (albo to wpływ 4 tabletek Apapu)...

Tobie też podobają się faceci z takimi cechami jak wymieniłam ;))
          • uerbe :-) 27.11.03, 10:20
            ixtlilto napisała:

> Tobie też podobają się faceci z takimi cechami jak wymieniłam ;))

Mnie się podoba ten facet z lustra... a może nawet i ma takie cechy ;-))
    • eyemakk Re: jacy faceci podobają się kobietom....? 25.11.03, 21:26
      Fa Cet (początek wątku) bardzo ładnie opisał PIERWSZY WKURWIAJĄCY typ dziewczyn
      - kochające gnojków, chamów, ćpunów, pijaków, bajerantów, lowelasów, kutasów. to
      około 30% populacji dziewczyn.

DRUGI WKURWIAJĄCY TYP, to takie, które zadają sie z cieniasami, lapsami,
      chudymi, słabymi fizycznie i psychicznie, których mogą zdominować, a już na
      pewno mieć pewność, że tamci ich nie zostawią, tak jakby prawdziwi faceci zawsze
      byli niestali w uczuciach (są w 90%, ale nie lepiej znaleść te 10% i mieć
      satysfakcję?) dziewczyny z taką skłonnością to kolejne 30% populacji

TRZECI WKURWIAJĄCY TYP to takie, którym podoba się kasa. blachary, szpanerki, te
      wszystkie call girl i smerfetki dresiarzy.

często występuje typ pośredni. miksy. mix pierwszy, gdy dziewczyne pociąga
      kutas-cienias. niby niespotykanie, a jednak. taki chudziutki i słabowity
      pseudoartysta. taki co sie puszcza (tak, faceci też sie puszczają, nazwijmy to
      po imieniu) i taki co uważa sie za kogoąś lepszego od całego świata. kogucik,
      mimo że tak naprawde intelektualne zero.

oczywiscie częsciej występuje mix drugi. dziewczynę pociąga chujek co ma kase, a
      zarazem co bije, wykorzystuje i tłamsi. to jest tak pospolite, że nawet nie będę
      się rozpisywać, szkoda palcy

na szczęście jest te 10% kobiet, co nie pociągają ich ani ćpuny, ani kozaki, ani
      inne bydło. takie, dla których naprawdę liczy się siła uczucia, szczerość,
      zaufanie. te modelowe, z książek o psychologii kobiet. 10%, którego szukamy.

i czasem znajdujemy.
    • keridwen Re: jacy faceci podobają się kobietom....? 25.11.03, 21:36
      zobacz, jakie to ciekawe, ze w wiekszosci odpowiedzieli ci mezczyzni....
      ale wiele racji maja.
      • barracuda7110 Re: jacy faceci podobają się kobietom....? 26.11.03, 09:17
        a może by tak jakaś dziewczyna obaliła te raczej pesymistyczne teorie...
        • szprota Mogę poobalać;) 26.11.03, 15:11
          Ale ja jestem krytyczny wyjątek i próba niezbyt reprezentatywna.
          Prawdę mówiąc lubię inteligentnych. To implikuje poczucie humoru i dystans do
          siebie samego. Wrażliwość, ale broń Borg nie rozmemłanie!
          Atrakcyjność...? Hm. Czasem genialne jest, że w na pozór kimś przeciętnym
          znajdzie się coś, co urzeka: uśmiech, dłonie...
          Stan konta - no i mam dysonans poznawczy. Bo OCZYWIŚCIE nie ma znaczenia, ale
          po dwuletnim mieszkaniu z facetem starannie unikającym jakiejkolwiek formy
          zarabiania wiem jedno: fajnie jest mieć czym osłodzić herbatę, by nie czuć
          głodu.
          • keltoi <Re:Szprotka>Też mogę poobalać;)) 26.11.03, 19:18
            szprota napisała:

> Ale ja jestem krytyczny wyjątek i próba niezbyt reprezentatywna.

Ano, jako rzekłaś ...
            > Prawdę mówiąc lubię inteligentnych. To implikuje poczucie humoru i dystans do
            > siebie samego. Wrażliwość, ale broń Borg nie rozmemłanie!

A nawet dystans do mnie samej i poczucie, że nie jest się ładnym, bo ładnym ale
            kawałkiem mięska ...
            > Atrakcyjność...? Hm. Czasem genialne jest, że w na pozór kimś przeciętnym
            > znajdzie się coś, co urzeka: uśmiech, dłonie...

Nie wiem, czy w tym momencie możemy jeszcze mówić o przeciętności ! W końcu są
            te Jedyne_W_Swoim_Rodzaju oczy, dłonie, uśmiech, głos. To juz nie jest
            przeciętność...
            > Stan konta - no i mam dysonans poznawczy. Bo OCZYWIŚCIE nie ma znaczenia, ale
            > po dwuletnim mieszkaniu z facetem starannie unikającym jakiejkolwiek formy
            > zarabiania wiem jedno: fajnie jest mieć czym osłodzić herbatę, by nie czuć
            > głodu.

Mam tak samo. Jasne, mogę się powymieniać płatnościami, możemy się składać na
            wiele rzeczy. Ale jak myśle, że miałabym znów prawie codziennie przyjeżdżać i
            robić zakupy, z czystej kurtuazji mówiąc, że to przy okazji. Ale jak w lodówce
            zasuszona musztarda i dwutygodniowa kiełbasa ... Jasne, były przebłyski -
            lodówka pełna, posprzątane, na karcie w telefonie 50 zł... ale to przebłyski.
            Teraz to ja widzę przebłyski ... ;D
            Prawda jest taka, że nie zależy mi na Moim _Kochaniu, bo ma kasę (bo wcale jej
            takich horrendalnych ilości nie ma!), ale dlatego, że mnie szanuje. Widzi we
            mnie wszystko to, czego nie widzą postronni. A że ma od czasu do czasu 10 zł na
            kawę lub dobrą herbatę ? Tak, lubimy się posnobować, wrócić w nocy taksówką z
            imprezy u znajomych. Ale to nie jest powód, dla którego z Nim jestem !
        • Gość: podsmiewajka Re: jacy faceci podobają się kobietom....? IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 26.11.03, 23:35
          po co obalać? tak jest dobrze...brunet z wypchanym
          portfelem...hahahaha...poniewierający...reszta na boku
    • uerbe Re: jacy faceci podobają się kobietom....? 26.11.03, 09:24
      kirka1 napisała:

> wczoraj ,późnym już wieczorem, kolega mój zadał mi trudne pytanie.
      > "Słuchaj, bo właściwie jacy faceci podobają się kobietom?" [ciach]

Nie tak dawno dostałem od przyjaciółki smsa:
      "Szukam faceta z bogatym wnętrzem i nie tylko"

Wystarczy za odpowiedź?
      Miłego dnia,
      • Gość: Maruda To "nietylko" jest przerażające ;-))) /nt/ IP: *.widzew.net / *.widzew.net 26.11.03, 15:27
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka