Gość: abg IP: 78.88.71.* 28.03.09, 20:20 z buzi jak damski Jacykow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ww_lodz Marta IP: *.pai.net.pl 04.04.09, 23:25 Widziałem ją ostatnio na Piotrkowskiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww_lodz Marta IP: *.pai.net.pl 04.04.09, 23:26 I jest podobna do młodej Ani Muchy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Marta IP: 74.12.5.* 15.04.09, 21:39 niezbyt mi sie podoba. taki styl bez wyrazu. moze wygodnie ale bez " serca ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieprzysiadalny Marta IP: *.toya.net.pl 20.04.09, 20:52 Kasa od tatusia, 16 lat na karku i hajda obieramy kierunek na gejowskie kluby i inne miejsca przybytku, gdzie nam sprzedadzą piwo (lub jak w tym wypadku drogie driny, w końcu metki ubrań noszonych na sobie zobowiązują do "stylu"). Potem GW zrobi nam zdjęcie, opublikuje, może mi odbije, może nie, w każdym bądź razie 3 marki mają darmową reklamę. Kochani czytelnicy! W moim poście nie ma ani krzty złośliwości czy krytyki! no może oprócz ironii w dwóch ostatnich wykrzyknikowych. miłego czasu w szkole średniej, Marto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 07:32 Jak sie ubierać, żeby wypaść z gry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Marta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.09, 15:43 Straszny szalik, nie wiadomo po co. Jakby miała jakiś kaftan na szyi, albo coś. Ten jasny róż nijak się ma do brązowej torby. Fatalne połączenie. Dziewczyny, nie ubierajcie się tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manu z której strony jest modnie ubrana? IP: *.4web.pl 16.06.09, 15:10 tak nieśmiało spytam. Odpowiedz Link Zgłoś