Dodaj do ulubionych

FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?)

28.11.03, 13:01
Mam dość czytania miernot, bluzg i obelg, mam po dziurki w nosie czytania jak
jednorazowi poszukiwacze sensacji obrażają stałych forumowiczów.
Forum tylko dla zalogowanych - (korzyść dla GW - wtedy gazeta.pl będzie
portalem o największej liczbie skrzynek pocztowych)..
Obserwuj wątek
    • michael00 Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) NIE 28.11.03, 13:08
      sloggi napisał:

> Mam dość czytania miernot, bluzg i obelg, mam po dziurki w nosie czytania jak
      > jednorazowi poszukiwacze sensacji obrażają stałych forumowiczów.

To nie czytaj. Po co czytać jak się nie podoba?

> Forum tylko dla zalogowanych - (korzyść dla GW - wtedy gazeta.pl będzie
      > portalem o największej liczbie skrzynek pocztowych)..

A przepraszam, co to da prócz tej ilości skrzynek?
    • teufel Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) 28.11.03, 13:48
      TAK
    • Gość: g@mdan Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.11.03, 13:59
      Na forum pełno też jest wypocin i obelg od tych zalogowanych.
      A może by tak pójść na całość i zamiast nicka podawać zalogowane imię,
      nazwisko, wiek, zawód itp.?
      No i trzeba jeszcze coś wymyśleć w sprawie błędów ortograficznych.
      g@mdan,
      stały, niezalogowany forumowicz.
    • Gość: Ingo Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH - nie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 14:24
      nie nie i jeszcze raz nie. Przestanę udzielać się na forum jak to wprowadzą.
    • Gość: flip Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) IP: *.p.lodz.pl 28.11.03, 14:48
      Na jest wszystko jedno. I tak zrobilo sie nudno ostatnio.
    • Gość: nigdyniezalogowany Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 15:14
      jezeli o poziomie dyskutanta i jego wypowiedzi ma swiadczyc fakt czy on jest
      zalogowany, to POPIERAM - zaczne sie logowac i bede wporzo kolesiem.
    • Gość: amrita Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) IP: *.pai.net.pl / 62.233.181.* 28.11.03, 15:45
      nieeee,
      nigdy nie mam czasu żeby się logować, więc dla mnie to bez sera(chociaż nie
      lubie sera)
    • Gość: Maruda I tak i nie (czyli nie) IP: *.widzew.net / *.widzew.net 28.11.03, 17:23
      Bo bez logowania pisze się czasem znacznie szybciej (wbrew pozorom)
    • angolia Czy to bzdurne pytanie pojawiło się na wszystkich 28.11.03, 22:13
      forach regionalnych? Już się raz wypowiadałam. Kompletna bzdura.
    • angolia Nie, nie na wszystkich. 28.11.03, 22:18
      Na Lublinie na szczęście nic takiego nie ma.
      Rozumiem, że ostatnio jest mało ciekawie (nie tylko tutaj), ale takie wątki to
      lekka przesada.
    • vladip Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) 28.11.03, 22:31
      dla mnie to bzdura
    • Gość: b00g13-unglued Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) IP: *.net / *.pl 29.11.03, 01:17
      popieram
    • ordynacki Popieram stanowczo! Dla dobra Polski oczywiście .. 29.11.03, 07:36
      Wówczas Wasz szef Adam Michnik będzie mógł pójść do naszego kolegi z
      legitymacją nr 1 , Olka Kwaśniewskiego i podobnie jak to w sprawie Rywina
      złożyć mu informację i przekazać CD z NAGRANYMI tekstami ujawniając kto pisze
      żle o Olku na tym Forum. Nareszcie będzie porządek.
      Ponieważ nasz kolega z legitymacją Ordynackiej Nr 1 umie sie odwdzięczyć, Adam
      zostanie za jakiś czas wynagrodzony i będzie mógł w końcu kupic ten Polsat ,
      dla dobra Polski oczywiście.
    • geograf Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) 29.11.03, 10:39
      oczywiście,że popieram.
      po prostu.
    • al-ki Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) 29.11.03, 14:09

Tak, tak, tak.
      Chciałbym jednak, aby gazeta.pl wprowadziła opcję pamiętania hasła w plikach cookie. Byłoby lepiej. W cookies długoterminowych.
      • Gość: Maruda Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) IP: *.widzew.net / *.widzew.net 29.11.03, 14:19
        Taka opcja jest w Operze, polecam :)
        • al-ki Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) 29.11.03, 14:21

Hm, ja używam Opery, ale to nie tak. Nie o to mi chodziło. Chodziło mi o to, by serwis pobierał zmienne z plików cookie, dzięki czemu wchodząc na forum byłbyś już zalogowany.
          • Gość: Maruda Rozumiem... nawet ciekawe... /nt/ IP: *.widzew.net / *.widzew.net 29.11.03, 14:27
          • gray Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) 29.11.03, 14:46
            to duży spadek bezpieczeństwa własnego konta dla osób korzystających z forum np.
            w kawiarence internetowej. pamiętajmy, że chodzi również o konto pocztowe.
            • al-ki Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) 29.11.03, 14:52
              Tak, wiem o tym.
              Ale gdybyśmy kliknęli "wyloguj się", wówczas cookie zostałoby usunięte. A jakim problemem jest podczas rejestracji przedstawić tę możliwość jako opcjonalną ( znaczy pamiętanie w ciasteczku ) i opisać jakie zagrożenia z tego wynikają.
              Dodatowo w "Moje forum" i w ustawieniach poczty też możnaby wprowadzić możliwość ewentualnego odznaczenia "ptaszka" przy pamiętaniu hasła.
              Mnie to by pracę ułatwiło... i dlatego jestem tego zwolennikiem. Ale jak będzie tak będzie.
    • gray jestem przeciwny 29.11.03, 14:44
      spowoduje to tylko jeszcze większą hermetyczność forum a poziomu głupoty nie
      obniży co widać po ostatnim ataku pana pięc nicków. skuteczne i rozsądne
      moderowanie jest o wiele lepsze od zamykania forum.
      • geograf Re: jestem przeciwny 29.11.03, 16:54
        ale Fora prywatne świadczą o czymś innym...
        owszem-jedno jest pewne-zapewne mniej osób będzie pisało...

(a widać,że hasło hermetyczności i TWA jest niesione przez wieki,ciągle przez
        kogoś nowego...:/)
        • gray Re: jestem przeciwny 29.11.03, 17:20
          geograf napisał:

> ale Fora prywatne świadczą o czymś innym...
          > owszem-jedno jest pewne-zapewne mniej osób będzie pisało...

fora prywatne to fora bardziej 'specjalistyczne', dotyczące konkretnych
          zagadniej i skupiające ludzi interesujących się tymi zagadnieniami. 'łódź' brzmi
          raczej ogólnie i grupę zainteresowanych tematem ma dosyć sporą zatem... :)

> (a widać,że hasło hermetyczności i TWA jest niesione przez wieki,ciągle przez
          > kogoś nowego...:/)

nie miałem niczego złego na myśli - po prostu to określenie nieźle pasuje do
          sytuacji, która by zaistniała. nie miałoby przecież sensu zakładanie całego
          konta kiedy chciałoby się zaznaczyć coś, skomentować albo zwrócić uwagę na jakiś
          problem - w ten sposób zyskujemy na braku kretyńskich odzywek ale możemy stracić
          wiele wartościowych uwag.
          • Gość: . Re: jestem przeciwny IP: 193.243.146.* 04.01.04, 01:38
            Ja też.
            • Gość: nigdyy .......... IP: *.toya.net.pl 04.01.04, 01:51
              jest mi to zupelnie obojetne...
      • zusmann Re: jestem przeciwny 04.01.04, 09:52
        gray napisał:

> skuteczne i rozsądne moderowanie jest o wiele lepsze od zamykania forum.

Zusmann napisał:

właśnie...
        • Gość: przeciwnik Re: jestem przeciwny IP: *.toya.net.pl 04.01.04, 13:42
          jestem przeciwny temu aby na forum wszyscy musieli sie logowac -dzieki
          logowaniu
          1.wszyscy znaja nasze konto ( przyklad-al-ki wyslal radcemu 603 e -maile )
          2.czasami zagladaja do nas ludzie nie korzystajacy z forum a jedynie ci ktorzy
          potrzebuja jakiejs pomocy ( np.jak dojechac do .. do ktrej czynne jest... )
          3.podbudowuje towarzystwo wzajemniej adoracji ( z hubarem na czele )
          • gray Re: jestem przeciwny 04.01.04, 14:05

napisałem mniej więcej to samo tylko bez nazwisk.
      • zusmann Re: jestem przeciwny 04.01.04, 18:19
        gray napisał:

> skuteczne i rozsądne moderowanie jest o wiele lepsze od zamykania forum.

A ja bym poszedł dalej. Skoro Admini znają adresy IP osób piszących to niech
        (np. na prośbę forumowiczów) ujawniają kto pisze jako 20 nicków na raz. Bo być
        może jakiś debil się loguje np. na 5 kontach po kolei a dodatkowo pisze jako 5
        Gości i w sumie wysyła za 10 osób niepotrzebnego gówna stwarzając pozory, że
        ktoś jego zdanie popiera.
        • zusmann Re: jestem przeciwny 04.01.04, 18:22
          Oczywiście 5+5 nie daje nigdy 20 czym wskazuję na to, że oprócz 10-nickowego
          może być i ktoś nawet 20-nickowy. Debili nie brakuje.

P.S. Żaden z setek popierających mnie postów nie będzie mój (pod fałszywym
          nickiem).
    • barracuda7110 Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) 04.01.04, 14:16
      Nie, bo to i tak nic nie da. Spamerzy założą sobie konta i dalej będą zalewać
      forum potokiem marnych wypowiedzi.
      • b00g13 Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) 04.01.04, 15:00
        jescze raz popieram. spamerzy wtedy raczej się nie pobawią, a pan
        dwadzieścianicków... cóż szybciej można banować nicki niż je zdobywać.
        btw, czekałem kiedy ktoś odkurzy (od drobi?) ten wątek, jakoś nie pamiętałem
        jego nazwy i nie mogłem go znależć.
    • Gość: Filopat Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) IP: *.toya.net.pl 04.01.04, 15:05
      Sloggi-na czyje zlecenie złożyłeś tę propzycje? Czego i Kogo się boicie?
    • Gość: bonie Nie IP: *.toya.net.pl 04.01.04, 17:46
      Nie bo po co? FOrum jest dla wszytkich dostepne, tak samo jak kazde inne
      Forum. Bo od tego jest Forum - mozna je przejzec albo sie powpisywac.

:)
      • aniapakero Re: Nie 04.01.04, 17:58
        Przecież nie wszyscy odwiedzają codziennie forum. Pojawią się raz aby
        wypowiedzieć swoją opinię ,a po cóż do tego im stały nick? Zresztą im wiecej
        skrzynek to tym więcej kłopotu. Np. ja mam ich parę, ale nie pamiętam już
        nawet gdzie... Właśnie dlatego, że wymagano ode mnie założenia skrzynki aby
        móc np. ściągać teksty piosenek...
    • marjory_m zdecydowanie nie 04.01.04, 18:14
      całą sobą popieram aniepakero, vladipa, gray'a i wszystkich o podobnym zdaniu.
      m.
    • Gość: ugo Re: FORUM TYLKO DLA ZALOGOWANYCH (popierasz?) IP: 80.48.60.* 04.01.04, 18:15
      Nie. To i tak nic nie da.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka