big_news 16.04.09, 12:31 Za praktyki rodem z głębokiego PRL-u. Za zsyłki wątków w nieznane. Za niewzruszoną wolę ochrony nawiedzonych. Za całokształt. Ku chwale... czego tam chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rem Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi IP: *.toya.net.pl 16.04.09, 12:36 Danke!!!..........? Odpowiedz Link Zgłoś
calor Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi 16.04.09, 16:52 Niestety te stare komunistyczne praktyki cenzury za rządów PO się nasilają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 16:55 A może opuściłbyś w akcie protestu to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
calor Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi 16.04.09, 16:58 Jeden Bolek też opuszczał i został na nieszczęście Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi 16.04.09, 17:10 Nie rob z siebie pajaca, wroc do starego loginu...Czuc Longeta na kilometr. A moze dotarlo moze do ciebie, ze na "a" to zenskie sie koncza i na babe nie chcesz wyjsc ;> Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi 16.04.09, 18:29 To pewnie dlatego, że tak jak onegdaj są zapędy do niepodzielnego zajęcia "rynku" przez wiodącą partię... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi 16.04.09, 17:12 A ty jak zwykle jojczysz. O co ci chodzilo w tamtym watku? Czego dotyczly te liczby, czytalam, ziewnelam, a na kosz jakos nie kliknelam. Myslam, ze moze to wyraz sprzeciw wobec decyzji sadu, nakazujacego twemu sloneczku Dorna przeprosic? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi 16.04.09, 17:25 No to źle myślałaś, A poza tym... ziew. Odpowiedz Link Zgłoś
al.ki Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi 16.04.09, 17:37 W sądzie też komuchy, nie? Wszędzie komuchy, co za kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi 16.04.09, 18:28 Znów chcesz gadać o tej nielubianej przez siebie polityce? Jak na kogoś, kogo mierzą podobne tematy, coś często w nie wpadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi 16.04.09, 17:44 > A poza tym... ziew. Chcesz ziewaj, ale moze podziel sie na forum, co autor mial na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Serdecznie dziękuję nieznanemu... Adminowi 16.04.09, 18:27 Ok. Napisałem krótką, "szyfrowaną" notkę do takiego jednego, który męczy, nie, nie freda, męczy od dłuższego czasu... toyę. Poprosiłem tam owego (fakt, że dość obcesowo), by wreszcie nieco się opamiętał i przestał snuć te wypasione wątki. Była spora szansa na obiecującą dyskusję (w mig 30 i kilka wpisów), która jednak z uwagi na wkroczenie anonimowego Admina skończyła się, nim się na dobre zaczęła. Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu O,coś poleciało znów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 17:46 Może teraz te wątki są w nowym,lepszym świcie z daleka od trolli i innych oszołomów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O,coś poleciało znów? 16.04.09, 18:59 Bigi, to ja muszę się pod ziemię zapaść, skoro te nasze bzdury są sczytywane. To straszne!!! Teraz dopiero zaczęłam rozumieć tę modernizację techniczną od wczoraj. Wczoraj myślałam, że to może program zaczął mi się sypać. O, rany! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O,coś poleciało znów? 16.04.09, 19:02 O tak. To techniczne krasnoludki są wszystkiemu winne. Bardzo szkoda mi ich spuchniętych od nadmiaru głupawych postów główek. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O,coś poleciało znów? 16.04.09, 19:28 Ale te krasnoludki techniczne to nie są jednak psotne chochliki. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O,coś poleciało znów? 16.04.09, 19:33 Tu się zgodzę. Na dodatek to sztywne ponuraki są. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Maczałem w tym palce 16.04.09, 19:29 Ale wybacz, jeśli były wulgaryzmy to ja z urzędu niebiańskiego tnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Maczałem w tym palce 16.04.09, 19:31 Znaczy, maczałeś czy nie? Bo to jeśli pozostawia wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Maczałem w tym palce 16.04.09, 19:34 Sam jestem pełen wątpliwości - wątpię więc jestem albo wątpię czy jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Maczałem w tym palce 16.04.09, 19:37 Aha. Superackie to to nie jest. Taka niepewna niczego egzystencja. Mam w tym momencie skojarzenie z pewnym gościem z Białegostoku... Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Maczałem w tym palce 16.04.09, 19:40 Krewny, cóż, nie wybieramy. Mnie bardziej kojarzy się palikotowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Maczałem w tym palce 16.04.09, 19:41 Jak wolisz. Możesz palikotować. Zresztą Białystok od Lublina w końcu bardzo daleko nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Maczałem w tym palce 16.04.09, 19:43 Jestem wypalikotowany a co ciekawsze - czy także są taśmy wypalikotowania? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Maczałem w tym palce 16.04.09, 19:58 Proponuję byś założył wątek abstrakcyjny. Albo chociaż taki bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Maczałem w tym palce 16.04.09, 19:52 Z Białego... do Lublina rzut beretem. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Jesteś motywowany do 16.04.09, 19:46 zakładania - w ten sposób - kolejnych wątków. Wiedzą, co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jesteś motywowany do 16.04.09, 19:55 Wyrażaj się jaśniej, o ile nie sprawi Ci to trudności. Odpowiedz Link Zgłoś