Dodaj do ulubionych

Geografia rozszerzona %%%%%%%%%%

09.05.08, 20:36
Elo. Na ile procent liczycie z rozszerzonej geografii ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ketjow Re: Geografia rozszerzona %%%%%%%%%% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 20:55
      Ja gdzieś koło 50...trudna nie byla zbytnio ale dużo głupich błędów popełniłem:(
      • inez_111 Re: Geografia rozszerzona %%%%%%%%%% 09.05.08, 21:03
        ja liczę około 78.
        Ale jak dla mnie to była troche trudna - dużo takich szczegółów, konkretów,
        liczb i wogóle :/
        Więc jestem zadowolona, mimo że liczyłam, że pójdzie mi lepiej.
        • Gość: Adonic Re: Geografia rozszerzona %%%%%%%%%% IP: *.lukman.pl 09.05.08, 21:06
          cos kolo 60% ... nie ma sie czym chwalic ale bardzo latwa napewno nie byla
          • Gość: cycanoo Re: Geografia rozszerzona %%%%%%%%%% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 16:15
            ja mam od 55 do 66b % ta maturka byla 4 razy trudniejsza niz rok temu;/
            • Gość: aaa Re: Geografia rozszerzona %%%%%%%%%% IP: *.komputersat.pl 12.05.08, 19:59
              60%%- 70%%
              • Gość: aa Re: Geografia rozszerzona %%%%%%%%%% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 20:08
                A gdzie się wybieracie na studia?
                ja tez licze na 70/80%
                • inez_111 Re: Geografia rozszerzona %%%%%%%%%% 12.05.08, 21:40
                  Kraków City ;)
                  • Gość: Alinat Re: Geografia rozszerzona %%%%%%%%%% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 21:51
                    Ja będę miał coś ok 50-60%. Nawet nieźle, zwłaszcza jak się mało co uczyło. Tak
                    naprawdę to wziąłem gegre na ambicje bardziej niż na przyszłe studia.
                    • Gość: aa Re: Geografia rozszerzona %%%%%%%%%% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 14:56
                      A na jakie kierunki?
                      • Gość: DI Re: Geografia rozszerzona %%%%%%%%%% IP: *.gprs.plus.pl 14.05.08, 18:12
                        Ja z gegry tak 65-75% do tego mam jeszcze mate koło 60-70% tez rozszerzna a co
                        do studiów to niewiem ;/ myslaelm o gospodrace przestrzennej ale chciałbym chyba
                        na politechnice to studiowac
                        i nie weim włsnei czy gdzies mona GP na politechnic studowac...
                        słyaszł ktos moze o studiach na politechnice zwiazanych z GP??
                        • Gość: .k. Re: Geografia rozszerzona %%%%%%%%%% IP: *.centertel.pl 14.05.08, 19:05
                          sprawdź na warszawskiej:) i powodzenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka