kubako 21.04.09, 14:50 Jak w temacie. Gdzie w łodzi dostanę bibułki bo pieczenia muffinek? Szkoda mi zamawiać z Allegro i płacić kupę kasy za przesyłkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0u Re: [GWŁ] Papilotki do muffinek 21.04.09, 23:38 Np. hurtownia na Tuwima 98 albo hipermarkety. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nie wiem, czy były to papilotki i czy do muffinek 22.04.09, 09:28 ale takie karbowane bibułki do pieczenia babeczek widziałam w tesku. Albowiem w tesku jest wszystko, a czego nie ma w tesku, tego wcale nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nie wiem, czy były to papilotki i czy do muff 22.04.09, 10:45 Jest ciechanek;>? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Czyli według mojej teorii 22.04.09, 11:31 taki fant w przyrodzie nie występuje;) Rozumiem, że jesteś fanem tego piwa. I w wielkim mieście go nie ma? Znalazłam ich stronę internetową z namiarami "gdzie kupić" ale to tylko numery telefonów. Być może tam da się ustalić, gdzie dostarczają swój towar i w ten sposób dowiedziałbyś się, gdzie znajdziesz ukojenie? Wczoraj byłam w Warszawie i z jakiejś włoskiej restauracji na Marszałkowskiej wyszłam głodna po uiszczeniu 104 złotych (serwis wliczony). Wy tam jakiś kryzys żywnościowy przeżywacie, braki dostaw, czy co, że dania są tak mikroskopijne? Wielki talerz, opśtykany czekoladą, a na środku porcyjka wielkości rolmopsa. Plaster ziemniaka w skórze, jak w powstaniu. Sałatka z pomidorów składała się z trzech bladych arkusików rozłożonych na płasko. Zupa w filiżance. Normalnie wyszłam i musiałam w żabce bułek kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czyli według mojej teorii 22.04.09, 11:32 Ależ nie, nie; ja wiem, gdzie je kupić. Wist polega na tym, że nie ma go w marketach :) Bo to zła restauracja była! Było zapytać! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Kiedy ja tylko, jak ta Jagoda w mieście, 22.04.09, 11:46 głodna byłam. I przywykłam, że restauracja = żarcie. Gorsze, lepsze, ale istniejące. Zwłaszcza za stówę. Teraz Cię pytam zatem. W ścisłym centrum gdzie macie coś do jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Kiedy ja tylko, jak ta Jagoda w mieście, 22.04.09, 11:51 W ścisłym to jest dobry kebab na Saskiej Kępie, na Ochocie jest świetna włoska, a na Mokotowie portugalska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Zapomniałam dodać, że nie kebab;) 22.04.09, 12:05 Trudno, widać w stolicy na zawsze zostanie mi głodem handlować. Za to Jacykowa widziałam na pl.Trzech Krzyży. Szłam za nim dość długo i dostrzegłam, że dupę ma większą od niejednej pani, którą krytykuje za "potężne przedsięwzięcie" czy "gigantyczny zad". Ode mnie na pewno, a moje przedsięwzięcie z tych z większym rozmachem. Widać ma dostęp do żywności. Miał też nóżki króciutkie i iksowate, obuwie podwędził z jakiejś kręgielni. Wyrzekał też z charakterystyczną manierą iż "nie jestem patriotą. Ale nie rzucim ziemi skąd nasz ród... Jak się człowiek w tym gó...e urodził, to musi się w nim taplać." Takie dobre to piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Zapomniałam dodać, że nie kebab;) 22.04.09, 12:20 Ale to jest akurat dobry kebab :) No wiesz, to jest niepasteryzowane, więc kwestia gustu. W każdym razie ja już nie tknę przemysłowych pomyj typu heineken. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Kebab odpada. 22.04.09, 12:37 Ale to nie ten na parterze budynku Instytutu Cervantesa? Bo tam mnie stoliczanie wysyłali. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie wiem, czy były to papilotki i czy do muff 22.04.09, 11:59 Ja nie będę gadać po detesku, ale papiloty to pewnie noszą koczkodany i nadobnisie. Mi się robi nadobnisie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubako Re: [GWŁ] Papilotki do muffinek 22.04.09, 10:40 Dzięki za pomoc. Rzadko goszczę w hipermarketach, więc nawet mi do głowy nie przyszło, że tam je dostanę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Przestańcie szkodzić Polsce! IP: *.toya.net.pl 22.04.09, 12:42 Coraz więcej osób składa swój podpis pod listem otwartym do premiera Donalda Tuska i marszałków Sejmu i Senatu: Bronisława Komorowskiego i Bogdana Borusewicza, przeciwko dyskryminowaniu Radia Maryja i inicjatyw z nim związanych. www.my-narod.4w3.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Przestańcie szkodzić Polsce! 22.04.09, 12:46 spadaj moherze bo cię muffinką poszczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przestańcie szkodzić Polsce! 22.04.09, 13:01 I stał się Cud Boski i zesłał nam Ducha Świętego, bo link nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przestańcie szkodzić Polsce! 22.04.09, 13:04 Ja poszczuję go, Szczeżuję jedną, mufflonką spapijowaną Longety. Odpowiedz Link Zgłoś