michal.ch Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD TVP3 28.01.02, 18:22 A co? Miała tam być? Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD TVP3 28.01.02, 18:39 Własnie miałem założyc taki temat! Oczywiście, że widziałem (wypowiedź, potem wręczenie kwiatów :)!! Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD TVP3 28.01.02, 18:44 oj, jasam! Ty sobie kiedyś naskrobiesz... :)) A ja nie widziałam kropki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD TVP3 IP: 10.0.219.* 28.01.02, 19:53 ej no! ja się tak nie bawię, czemu nikt nie powiedział??? pisałem w tym czasie na forum i nie zwróciłem uwagi... przynajmniej bym zobaczył kropke.:)) następnym razem precz ze skromnościa i chwalic się proszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Szybko... IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 19:39 podaj szczegóły to sobie obejrzymy w drugim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia _______________________NIE WIDZIAŁAM :-(((( IP: *.pai.net.pl 28.01.02, 20:07 Nie widziałam i baaaardzo mi przykro. Ale mam nadzieje, że Kropka nie była bohaterką któregos z ostatnio najpopularniejszych, dyżurnych tematów, którymi Łódź zainfekowała całą Polskę??? Bo to by mnie dooooopiero załamało!!! Podajcie więcej szczegółów, bo mnie ciekawość wynicuje na lewą stronę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Szybko... IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 20:12 Lepiej przyznaj się od razu. Bo jak nie to nagramy sobie na wideło i przejrzymy klatka po klatce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Jeszcze szybciej... IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 20:32 Forum, gadaj no szybko i całą prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Szybko... IP: *.wshe.lodz.pl 29.01.02, 10:41 Piękna jestes..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Szybko... IP: 10.0.219.* 29.01.02, 13:34 tzn. w Rudzie?:)) pozdrowienia geograf-który-podpadł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD TVP3 IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 20:38 Łeee, jak ma być coś ładnego w telewizji to nikt mnie nie uprzedzi. Nie widziałem - żałuję. Ukłony i gratulacje, Kropko PS. Czy miałaś na sobie niedzielną sukienkę z falbanami i kokardę we włosach? ChrisBTO Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD TVP3 29.01.02, 12:47 oczywiście! Różowa z niebieska falbanką. Kokarda spadła przed nagraniem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake ??? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 21:16 Czy to ta kobieta, ktora modlila sie w Sejmie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: 21.30 IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.02, 21:31 ogladaj i melduj! Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: 21.30 28.01.02, 21:50 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > ogladaj i melduj! W wiadomościach były 3 kobiety, ale chyba to nie był ktoś kto pasował do mojego wyobrażenia o Kropce, chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: 21.30 IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.01.02, 15:15 Musialam coś przegapić, bo jednym okiem ogladalam LWD i Kropki nie widziałam... pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD 28.01.02, 21:48 No i nie powtórzyli :-((((((((( Kropko - jasam nic nie mówię. To inni zdradzają. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD 28.01.02, 22:07 No i macie teraz za swoje! Jak kto zasłużył, to kropkę. widział. Widać, innym się nie należało :)) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD 28.01.02, 22:17 kropka. napisał(a): > No i macie teraz za swoje! Jak kto zasłużył, to kropkę. widział. > Widać, innym się nie należało :)) > pozdrowionka Czuje się dotknięty :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD 28.01.02, 22:21 reklamacji nieuwzględniasię i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Hurra!!! Widziałem widziałem!!! IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 22:21 Stała w tłumie przed sądem na Kościuszki i trzymała transparent "...ić Leppera!" Tylko nie było widać - Uwolnić czy Wsadzić. Kropko, pamiętasz jaki był początek tego transparentu? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD TVP3 29.01.02, 00:04 Nosz qrde frak! Wróciłem do domu o 22.10 i wszelkie ŁWD już i przepadły! :((( Nie widziałem! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD TVP3 29.01.02, 08:40 Yaa też wróciłem po 22 i po wszystkim ;((( Jak Wy sobie Kropkę oglądaliście to yaa siedziałem w pociągu ;((((( Buuuuuu człowieka wszystko co przyjemne omija ;(((((( Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
m..m Re: No i kto widział dziś Kropkę w ŁWD TVP3 29.01.02, 10:55 Sam, z wlasnego wyboru pozbawilem sie tej mozliwosci. Ostatni telewizor wyrzucilem na smietnik trzy lata temu. Czy LWD jest dostepne w necie jako Real Video? Zaintrygowany M..M Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: No i kto nie widział 29.01.02, 15:36 Niech wystąpi do ŁWD o przegranie na kasetę. Ostrzegam, że grozi to sześciomiesięcznymi uzgodnieniami praw autorskich. Ale skoro z Kropką występował M.Fajbusiewicz to może ma specjalne mozliwości i nagra na CD. Żałujcie. Kropka wyglądała jak zwykle: WSPANIALE. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: No i kto nie widział IP: 10.0.219.* 29.01.02, 18:09 ja nie widziałem:( i tak się zastanawiam, czy nie dało by się kropki. udostępnic w wersji multimedialnej?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Lojalnie uprzedzam! 29.01.02, 18:15 Ty się geograf, nie zastanawiaj nad wersjami udostępniania kropki. bo możesz tego ciężko żałować. Najpierw pogadaj z tymi, którym kropka. jest udostępniona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: No i kto nie widział 30.01.02, 00:47 geo chodzi ci o prezentację? jak dla mmnie kropka multimedialnie tylko w divx ;)))) pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: No i kto nie widział 30.01.02, 20:24 vladip napisał(a): > jak dla mmnie kropka multimedialnie tylko w divx ;)))) Oj Kropko - co oni chcą z Tobą zrobić. Masz być w DIVX-ie. Ale zaraz, Vladip: w divx z kokardą czy bez ? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: No i kto nie widział 30.01.02, 20:31 No właśnie. Gdybym rozumiała w czym mam być, to pewnie bym jakoś zareagowała. jasam, mam bić, czy chwilę poczekać? Odpowiedz Link Zgłoś
vladip ale się wam pochwalę..:))))) a co...:))) 30.01.02, 20:49 drogi jasamie .. oczywiście że kropka. tylko z kokardą :))) i to niezależnie od tego czy w divx czy nie :) ale ale muszę się pochwalić.. zostałem dziś odznaczony kropkowym-firmowym medalem :)))) dzięki kropeczko..:))) pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: ale się wam pochwalę..:))))) a co...:))) IP: 10.0.219.* 30.01.02, 20:51 jak tak się chwalisz to przynajmnije powiedz jeszcze za co??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ale się wam pochwalę..:))))) a co...:))) 30.01.02, 20:53 No widzisz. ja cię odznaczam, a ty mnie w jakieś divx chcesz pakować :( Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: ale się wam pochwalę..:))))) a co...:))) 30.01.02, 21:04 kropeczko divx (jak bardzo tajemnicze by nie było) to jednak jest najwyższej jakości... pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: ale się wam pochwalę..:))))) a co...:))) IP: *.pai.net.pl 31.01.02, 01:43 Nie wiem , co to jest to coś, na co zasługuje Kropka, ale tak sobie mysle, ze jak to jest cos milego - to powinna dostac tego divxa jeszcze pare razy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: DIVX :-))) 31.01.02, 02:57 Myślę, że Vladip w podzięce za medal przekaże Kropce kilka DIVX-ów. Oczywiście najwyższej jakości. I to z kokardą. A co to jest DIVX ? Oj kobiety - długo chyba będziecie zgadywać. Odmiana dziwiksa (dziw iksa) :-))))))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś