Dodaj do ulubionych

Nowe kosmetyki Polleny Ewy

IP: *.g1.pl 09.12.03, 19:41
Popierajcie lokalne firmy. Ja kupuję koszule z Wólczanki, garnitury z Pawo i
kosmetyki (świetne) z Ewy.
Obserwuj wątek
    • Gość: MarcinK Re: Nowe kosmetyki Polleny Ewy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 21:59
      Robię tak od dawna... i cieszę się, że ktoś także tak to widzi...

MK
      • Gość: osito (i Wólczanka :) Re: Nowe kosmetyki... IP: *.p.lodz.pl 10.12.03, 09:06
        A propos Wólczanki: moja najlepsza koszula... "flanelowa" (ale taka grubsza)
        jest właśnie z Wólczanki. Ma już... hmmm... chyba 7 lat i nie widać na niej
        śladów starości, mimo że traktuję ją jako turystyczną, była ze mną na niejednym
        wyjeździe, w górach, przy ogniskach, na morzu... Prana była wiele razy,
        niekoniecznie w wiodących proszkach ;-)
        Po prostu przykład produktu najwyższej jakości! Nic sie nie pruje, żadnych
        wystających nitek, przetarć, tylko jeden guzik musiałem przyszyć przez te kilka
        lat. Koszula jest w czerwono-biało-czarną kratę, ale zadbano nawet o to, żeby
        brzegi wszystkich łatwo brudzących się brzegów (mankiety, kołnierzyk) były
        akurat czarne :)))

Uch, koniec niekryptoreklamy ;-) Po prostu łódzkie może być najlepsze!
    • Gość: Dork Re: Nowe kosmetyki Polleny Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 09:53
      Kibicuję Pollenie i to nie tylko dlatego, że kiedyś dla niej pracowałam. Po
      prostu uważam, że należy popierać lokalne fabryki, tak mało ich już zostało. A
      Pollena Eva ma naprawdę dobre kosmetyki. Pozdrawiam resztki Załogi. Trzymajcie
      się!
    • Gość: stradford-łódź Re: Nowe kosmetyki Polleny Ewy IP: 193.16.255.* 10.12.03, 10:11
      Jakże się cieszę, że nie jestem wariatem! Mam fioła na punkcie Łodzi i robię
      wszystko, by Jej pomagać. Jeśli mogę - kupuję łódzkie wyroby...
      Mam nadzieję, że jest nas więcej.
      ŁÓDŹ IS THE BEST!!!
      • Gość: mg Re: Nowe kosmetyki Polleny Ewy IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 10.12.03, 19:54
        Ja tez popieram nasze łózkie wyroby, są naprawdę bardzo dobre.Cieszę się,że nie
        tylko ja tak uważam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka