Gość: piotr IP: *.g1.pl 09.12.03, 19:41 Popierajcie lokalne firmy. Ja kupuję koszule z Wólczanki, garnitury z Pawo i kosmetyki (świetne) z Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MarcinK Re: Nowe kosmetyki Polleny Ewy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 21:59 Robię tak od dawna... i cieszę się, że ktoś także tak to widzi... MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osito (i Wólczanka :) Re: Nowe kosmetyki... IP: *.p.lodz.pl 10.12.03, 09:06 A propos Wólczanki: moja najlepsza koszula... "flanelowa" (ale taka grubsza) jest właśnie z Wólczanki. Ma już... hmmm... chyba 7 lat i nie widać na niej śladów starości, mimo że traktuję ją jako turystyczną, była ze mną na niejednym wyjeździe, w górach, przy ogniskach, na morzu... Prana była wiele razy, niekoniecznie w wiodących proszkach ;-) Po prostu przykład produktu najwyższej jakości! Nic sie nie pruje, żadnych wystających nitek, przetarć, tylko jeden guzik musiałem przyszyć przez te kilka lat. Koszula jest w czerwono-biało-czarną kratę, ale zadbano nawet o to, żeby brzegi wszystkich łatwo brudzących się brzegów (mankiety, kołnierzyk) były akurat czarne :))) Uch, koniec niekryptoreklamy ;-) Po prostu łódzkie może być najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dork Re: Nowe kosmetyki Polleny Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 09:53 Kibicuję Pollenie i to nie tylko dlatego, że kiedyś dla niej pracowałam. Po prostu uważam, że należy popierać lokalne fabryki, tak mało ich już zostało. A Pollena Eva ma naprawdę dobre kosmetyki. Pozdrawiam resztki Załogi. Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford-łódź Re: Nowe kosmetyki Polleny Ewy IP: 193.16.255.* 10.12.03, 10:11 Jakże się cieszę, że nie jestem wariatem! Mam fioła na punkcie Łodzi i robię wszystko, by Jej pomagać. Jeśli mogę - kupuję łódzkie wyroby... Mam nadzieję, że jest nas więcej. ŁÓDŹ IS THE BEST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Nowe kosmetyki Polleny Ewy IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 10.12.03, 19:54 Ja tez popieram nasze łózkie wyroby, są naprawdę bardzo dobre.Cieszę się,że nie tylko ja tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś