Gość: dr Czkawka Re: Byłem, zagłosowałem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 09:56 No właśnie:Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.(Stanisław Lem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładnie Święta prawda doktorze IP: 89.108.250.* 07.06.09, 10:03 Ale ten przypadek to już nie do leczenia... Czasem idiotyzm jest tak zabawny że człowiek zastanawia się czy mógłby żyć bez tych zabawnych niespodzianek jak choćby ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Czkawka Re: Święta prawda doktorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 13:44 Jedynym kandydatem godnym mojego cennego głosu, który to głos może zadecydowac o dobrobycie i dobrostanie całej Rodziny mojego kandydata, jest Miś Yogi co ma krzywe nogi. Ma On tyle samo plusów i minusów co pozostali kandydaci. Dlaczego więc nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładnie jeszcze jedna, rany julek IP: 94.254.184.* 07.06.09, 14:47 Możecie już założyć klub, poza tym zasłaniaj reką usta jak ziewasz bo ubytki widać Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: jeszcze jedna, rany julek 07.06.09, 18:48 Uuu widze, ze gimnazjum zaczyna na FŁ rzadzic z super dwocipnymi odzywkami, ok. Powiedz mi co to zmieni, ze ty nie pojdziesz? I tak ktos pojedzie do Brukseli, a twego heroizmu nikt nie doceni. A zreszta nie badz psem ogrodnika, gimnazjalisto drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładnie A jaka rozgarnięta i dowcipna, heh IP: 94.254.158.* 07.06.09, 19:55 Tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Baa, nawet zalogowana. 07.06.09, 20:46 Moj login nie wskazuje plci, mozna domyslac sie, ze dobrze znasz srodowisko FŁ. Nie logujesz sie pod stalym nickiem, bo...? Pewnie lubisz komu sie da do***rac? Takie hobby? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Baa, nawet zalogowana. 07.06.09, 20:50 To jakiś znudzony frustrat-czytelnik, sczytelnik trzęsący portkami. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_26 Re: Baa, nawet zalogowana. 07.06.09, 21:11 Nie wiem jak u Was ale u mnie z ulicy było już ho ho! Duuużo więcej niż prognozowano. Ale ja mam teraz obwodową w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładnie kobitki ach kobitki IP: 94.254.161.* 07.06.09, 21:26 Dawajcie dalej będzie śmieszniej, zakończę w waszym stylu, ziew, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Kolysanke ziewajcemu dziecku internetu? 07.06.09, 21:43 Pora na dobranoc, bo juz ksiezyc swieci. Dzieci lubia misie, misie lubia dziecia. Lalalaaa lalaaalaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamil Re: Kolysanke ziewajcemu dziecku internetu? IP: *.toya.net.pl 07.06.09, 22:32 Dokladnie daj sobie spokoj. Oni tak maja, ze zyja tym forum i juz tego nie zmienisz. Odezwlaes sie Ty juz jest Przyslowie adwokat. Bo w masie sila. Kochaja wrzuty na nich i karmia sie nimi. Jednak olewka wiekszosci normalnych zmusiala do zalozenia watku pt. "Podly watek". A moze ktos powjezdza i pokrmimy sie tym. Ja juz mam z glowy niejakiego Yavoriusa. Po prostu wie, ze nie robi na mnie wrazenia. Jedynie co moge polecic, to taki sam system. Bo haslo Iszkarioty jak nic pasuje tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kolysanke ziewajcemu dziecku internetu? 07.06.09, 23:59 Bamil jest bezkonkurencyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładnie widzicie lalunie IP: 188.33.119.* 08.06.09, 08:42 Ziewanie jest zaraźliwe więc nie roznoście wirusa Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Kolysanke ziewajcemu dziecku internetu? 14.06.09, 22:59 Gość portalu: Bamil napisał(a): > Bo haslo Iszkarioty jak nic pasuje > tutaj. Hasło iszkarioty ma znaczenie ogólne i nie odnosi się do konkretnego forum, czy osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
reklama-bolek5 Re: Baa, nawet zalogowana. 17.06.09, 10:27 Zimno, obłudnie, niesprawiedliwie, ale przynajmniej ponarzekać można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Byłem, zagłosowałem ! IP: *.retsat1.com.pl 07.06.09, 10:16 Jeszcze nie byłem, jeszcze nie zagłosowałem, jeszcze nie umarłem. Ale mam w planach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt nie byłem i nie będę! IP: *.xdsl.centertel.pl 07.06.09, 10:25 mam ku temu wiele istotnych powodów Odpowiedz Link Zgłoś
al.ki Zaraz idę oddać nieważny głos 07.06.09, 10:35 I do tego też nakłaniam. Referendum kosztuje konkretną sumę, która po prostu idzie się pieścić z powodu niskiej frekwencji. Dlatego powinniśmy iść z szacunku dla naszych pieniędzy. Natomiast nie wyobrażam sobie głosowania na którykolwiek z tych zafajdanych ryjów, które lecą tylko po 7 tyś euro miesięcznie + bonusy. Zasrane wypierdki z mamutów nie potrafią nic na naszym podwórku zrobić a pchają się na salony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Jak ktoś chce nich nie idzie. Ma prawo. IP: 67.159.5.* 07.06.09, 12:21 al.ki napisał: > I do tego też nakłaniam. Skoro popierasz taki system to wolna wola. Jak ktoś nie popiera to niech NIE IDZIE! I niech się nie przejmuje autorytecikami, które mówią, że to fe. Idź i poprzyj oddając nieważny głos. Frekwencja będzie piękna = społeczeństwo chce takiej właśnie demokracji jaką obecni przy korycie utrzymują bo dla nich najlepsza. A że tyle głosów będzie nieważnych = no cóż, społeczeństwo to popiera, ale jeszcze nie dorosło do tej naszej demokracji i nie nauczyło się oddawać dobrego głosu. Ale cieszy nas frekwencja. Nie popierasz tego co się dzieje!? Nie bierz w tym udziału legitymizując tym samym istnienie tego! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ki Re: Jak ktoś chce nich nie idzie. Ma prawo. 07.06.09, 13:22 Ja nie mówię, że to fe nie iść na wybory. Mi jest tylko żal kasy wyrzucanej w błoto bo ciężko dupę ruszyć. Nie musisz głosować na kogoś, liczba nieważnych głosów też jest podawana. Marzy mi się taki wynik wyborów: Frekwencja wyniosła 85%. Prawidłowo oddane karty do głosowania oddało 10% wyborców. 90% kart było nieważnych. Myślę, że to dałoby więcej do myślenia tym popieprzonym politykom niż niska frekwencja, do której tak naprawdę wszyscy się przyzwyczaili. W świat też poszłaby informacja, że w Polsce obywatele powiedzieli kandydatom: "spie...ć i plakaty wyborcze ze sobą zabierać". Ale to tylko moje marzenie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładnie nadgorliwość i idiotyzm IP: 89.108.250.* 07.06.09, 13:34 dwie nierozłączne siostry bliźniaczki, a swoją drogą ciekawe co z głównym kretynem tego forum bigusiem? kazali mu siedzieć cicho po aferze z katarynką czy się wystraszył? kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: nadgorliwość i idiotyzm 07.06.09, 17:33 Do czego potrzebny Ci Biguś, bojażliwa istoto? I dlaczego zdrabniasz Katarynę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hee Uderz w stół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 18:08 I widzisz, wyskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak ktoś chce nich nie idzie. Ma prawo. IP: *.retsat1.com.pl 07.06.09, 22:44 Ale jak głos nie ważny to też forsa w błoto tak samo. O wiele lepiej wygląda coś takiego: "Może wreszcie zauważą w gminie, że istnieje taka wieś jak Bieczyno - mówią mieszkańcy miasteczka, którzy w ramach obywatelskiego nieposłuszeństwa nie poszli dziś głosować w wyborach do europarlamentu. Wszystko to z powodu - jak mówią - "obiecanek" władz gminy Trzebiatów, które zapewniały, że wybudują we wsi lepszą drogę. Zapewnienie padło w 2007 roku, a tymczasem dobrej drogi jak nie było, tak nie ma." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokorna Re: Jak ktoś chce nich nie idzie. Ma prawo. IP: *.134.rev.vline.pl 09.06.09, 20:42 Popieram mieszkańców Bieczyno /przepraszam jeżeli coś przejęzyczyłam w nazwie miejscowości nie znam tych rejonów/,jak ktoś obiecuje to powinien dotrzymać. W Łodzi też dużo obiecują a później "wielka kicha" tak jest z dawnym Szpitalem Korczaka i innymi obiecankami .Mnie na wyborach nie było.Też bunt. Tylko jednostki.Pozdrawiam mieszkańców Bieczyno i innych zbuntowanych.Niepokorna. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Jak ktoś chce nich nie idzie. Ma prawo. 09.06.09, 20:48 To chyba pomylił ci się bojkot wyborów samorządowych z tymi do europarlamentu. To dwie różne bajki. Korczakowi nie pomogłaś, a sobie zaszkodziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokorna Re: Jak ktoś chce nich nie idzie. Ma prawo. IP: *.134.rev.vline.pl 09.06.09, 21:00 Być może ale nieraz masz wszystkiego dosyć: polityków ,obiecanek i takich treli moreli o których oni mówią ja siedzę akurat w sprawach Korczaka i łódzkich przekrętach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokorna Re: Jak ktoś chce nich nie idzie. Ma prawo. IP: *.134.rev.vline.pl 09.06.09, 21:03 Ty chyba jesteś młodą osobą popieram Ciebie mój syn też był ale student Politechniki może inaczej myśli od staruszki matki ,która to wszystko przerabiała dużo lat. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Jak ktoś chce nich nie idzie. Ma prawo. 09.06.09, 21:15 No coż, mozna swoja nieobecność w wyborach tłumaczyć rozgoryczeniem, zawodem, tzw. doświadczeniem życiowym. Tylko wytłumacz mi dlaczego, gdy wynik wyborów był z góry ustalony wiekszość obywateli buntowała sie przeciwko temu obalając socjalizm, a teraz buntuje się, we własnym kraju, i w dalszym ciagu nie chodzi na wybory. Nie szanuja samych siebie? Przeciez nie od dzis wiadomo że nieobecni nie maja racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokorna Re: Jak ktoś chce nich nie idzie. Ma prawo. IP: *.134.rev.vline.pl 09.06.09, 21:24 Moje pierwsze wybory w których nie uczestniczyłam miałam nawet być w komisji wyborczej ale nieraz rozgoryczenie na niemoc- jest silniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Jak ktoś chce nich nie idzie. Ma prawo. 09.06.09, 22:32 Rozumiem, czasami tak sie układa. Może następnym razem, zwłaszcza że będą to już "krajowe"? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Byłem, zagłosowałem ! IP: 212.191.172.* 07.06.09, 10:52 nie byłem ,ale będę. żeby sondażownie znów musiały się tłumaczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 14:02 Frekwencja już wyższa niż pięć lat temu :) oda kuchenna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładnie czyli prawda IP: 94.254.184.* 07.06.09, 14:48 Że ludziska głupieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp pada a ulicę rozkopali i nijak samochodem IP: *.toya.net.pl 07.06.09, 16:07 podjechać a jak jeszcze pomyślę, że ci z pierwszych miejsc na 99% wejdą do tego śmiesznego sejmu europejskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: pada a ulicę rozkopali i nijak samochodem 07.06.09, 16:43 A nogi masz niesprawne? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: pada a ulicę rozkopali i nijak samochodem IP: *.toya.net.pl 07.06.09, 17:15 nie mam kaloszy Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: pada a ulicę rozkopali i nijak samochodem 07.06.09, 17:37 W takim razie możesz być pewien, że do PE dostaną się ci, których nie chciałbyś tam widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: pada a ulicę rozkopali i nijak samochodem IP: *.toya.net.pl 07.06.09, 17:54 problem poza wodą polega też na tym, że nie wiem koga chciałbym tam widzieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Zagłosuj na tego, kogo nie chcesz widzieć TU. 07.06.09, 21:04 Wyjedzie do PE - zejdzie Ci z oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: pada a ulicę rozkopali i nijak samochodem IP: *.retsat1.com.pl 07.06.09, 19:12 > nie mam kaloszy Wykorzystaj lukę czasowa między kolejnymi opadami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokorna Re: pada a ulicę rozkopali i nijak samochodem IP: *.134.rev.vline.pl 09.06.09, 21:16 A dzisiaj znów pada a ja naprawdę nie mam kaloszy -to przeżytek jak myślisz?Fakt lukę czasową między opadami nieraz można wykorzystać o ile samochód przejedzie a w nim kulturalny kierowca i nie ochlapie wodą z pod ,,kółeczek samochodzika,,tak trochę na złość pieszym.Obok mojego miejsca zamieszkania trochę rozkopali i nie spieszą się aby skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 21:11 Frekwencja dużo wyższa niż 5 lat temu:) Znaczy świadomość istnienia europejskich instytucji demokratycznych wzrosła, zrozumienie że to nie walka, nie smierć na barykadzie lub w kanale jest w XXI wieku patriotyzmem, a korzystanie z mechanizmów demokracji dla dobra kraju. Jeśli mogę, zachęcam niezdecydowanych do pójścia na wybory, to niewiele wysiłku kosztuje, a pomaga ojczyźnie w dłuższej perspektywie. Podobnie jak pomogło 4 czerwca 1989 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 21:27 Iszkarioto, pozdrawiam Cię. A na "Antychryście" już byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 21:32 Ja Ciebie też:) Jeszcze nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 21:34 To fatalnie. Ja też nie byłam i dziś mi się to przypomniało. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 21:40 Nie miałem ostatnio czasu, trochę zarobiony jestem;) co się odwlecze to nie uciecze... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 21:49 A ja bylam w koncu na Wojnie polsko-ruskiej Stanowczo: to jest dobryfilm. Mimo ku...wania, mi chu***wania, to ta sama polka co Dolina Issy czy Sanatorium pod Klepsydrą. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 21:58 Aż tak? czyli jednak powinienem się z tym filmem zapoznać... Muszę się jakoś przemóc, ale mnie te bluzgi odstręczają. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 21:59 Problem nie w bluzgach leży. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 22:25 Maslowska jako pantokrator, wchodzi w dialog ze swoim bohaterem, wszystko jest podlane psychodela(w wariancie polskim amfa, z amfa, o amfie). Rozciagniete to wszystko na rzeczywistosc nastolatki, na postacie archetypowe dla tego pokolenia, plus to czym karmiono i czym nasiakala Dorcia i publicznosc kin, czyli efekty specjalne i klimaty matrixa. Postmodernizm w wydaniu nastolatki okraszony dziwnym jezykiem, tak cenionym w jej wydaniu. Aaa bylismy w Polonii, czesto cale kino lacznie z nami sie smialo, chociaz mi i lubemu nie bylo do smiechu po seansie. Szlismy w milczeniu. Filmy bardzo dobre poznaje po tym, ze zaraz chce isc drugi raz na ten sam. Filmy dobre po tym, ze wchodza w moje sny, czyli rezonuja z podswiadomoscia. Tak tez bylo tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 22:30 Interesująca recenzja, zachęciła mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 22:41 Mozna jednak spokojnie obejrzec na dvd za jakis czas. :) Ciekawe, czy za jakis czas nie zabijesz mnie jakism morderczym postem, ze 2 h zmarnowales na dresiarskie kino, jak to wiekszosc opisywala. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 23:03 Chętnie obejrzałabym dresiarskie kino. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Byłem, zagłosowałem ! 08.06.09, 08:44 Nie wiem, nie wiem, życie jest pełne niespodzianek, zaskoczeń, ale czasami też rozczarowań :) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 23:01 Dzięki za opinię. Byłam ciekawa, jak ten film może być odbierany. Mnie w tym filmie drażniło to, że ci młodzi bohaterowie byli tacy beznadziejnie "puści" niczym odmóżdżeni idioci, jak i to, że aktorzy grali w jeden taki zmanierowany sposób, by mówić niedbale i niewyrażnie. Dziś pomyślałam,że w film świetnie potrafiłaby się wkomponować Doda ze swoim sposobem bycia, która grała już bodajże u Zanussiego. Mogłaby to być jej wielka kreacja. Rzeczywistość w filmie była jednak odrealniana, kreowana. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 21:58 To super! Mnie osobiście język w filmie nie przeszkadzał. Ale jak można to porównywać z Sanatorium czy Doliną? Gdzie tu paraleli szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 22:01 W jaki sposób te filmy mogą być do siebie przystawalne? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 22:35 1.Dekonstrukcja. 2.Surrealizm. 3.Klimaty okolopsychoanalityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Byłem, zagłosowałem ! 07.06.09, 23:04 Dekonstrukcja czy destrukcja? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Byłam, zagłosowałam, pracowałam w komisji... 08.06.09, 01:17 ... i od pół godziny mam już całkowicie wolne. To się nazywa sprawne działanie :) W mojej komisji zdecydowanie prowadził Saryusz-Wolski z PO i Krupa z PiS, trzecim komitetem było SLD z Szymanek - Deresz, reszta dostała ilości symboliczne. Frekwencja wyniosła 26%. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Byłam, zagłosowałam, pracowałam w komisji... 08.06.09, 08:50 Ciekawe kto trzeci dostanie się do parlamentu; Szymanek Deresz czy Krupa. Ta druga jest moim idolem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Byłam, zagłosowałam, pracowałam w komisji... 08.06.09, 09:12 Z doświadczenia wiem, że głosy w komisjach rozkładają się różnie. Spowodowane to jest przede wszystkim tym, że głosuje się rodzinami i tam poglądy są zazwyczaj podobne. Często też sąsiedzi po wspólnych dyskusjach podejmują podobne decyzje. Ogólnie rzecz biorąc najliczniej głosowali: * małżeństwa z małymi dziećmi * osoby w podeszłym wieku po mszy * osoby na emeryturze no i tak rozłożyły się z grubsza głosy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homostop Re: Byłam, zagłosowałam, pracowałam w komisji... IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.09, 17:44 Czerwony chaos dostal stopujacego prztyka. Europa dla eurosceptycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Byłam, zagłosowałam, pracowałam w komisji... 09.06.09, 18:08 Przyjdzie czas, prztyka dostanie karny, czarny i seksualnie wycofany. Odpowiedz Link Zgłoś
brite your vote really does count! 11.06.09, 22:31 www.youtube.com/watch?v=qeRTU0TxWwI :-) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Byłem, zagłosowałem ! 14.06.09, 16:14 Byłem,głosowałem oczywiście anty-PO za to pro-POlsko;-) Frekwencja denna,ale nie dziwi mnie...na głos trzeba zasłużyć,niestety pseudo POlitycy dbają wyłącznie o siebie,by później mieć 20% alibi na swoje nieudacznictwo polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
nakole No, rewelacja ! 15.06.09, 21:58 Podejrzane, bo przecie jaśnie wielmożny bez plastikowego dowodu przed, którego przyjęciem tak dzielnie się onegdaj wzbraniał, mógłby co najwyżej własne prochy do urny oddać, a nie głosik papierowy. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: No, rewelacja ! 15.06.09, 22:02 hm...celny strzał,ale ja nie muszę POkazywać dowodu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: No, rewelacja ! 15.06.09, 22:06 Prawda, osobnikom twego pokroju wydają inne papiery :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: No, rewelacja ! 15.06.09, 22:09 czy jest na sali jakiś admin? lub inny cieć od forum? insynuacje...może POzamiata;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: No, rewelacja ! 15.06.09, 22:12 Znowu źle się czujesz? Otwórz okno i.... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: No, rewelacja ! 15.06.09, 22:14 skarżyłem się kiedyś że PObiłeś kobietę z PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: No, rewelacja ! 16.06.09, 23:57 Jesteś Jedną Wielką Skargą i masz patologiczną czkawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: No, rewelacja ! 17.06.09, 00:03 patologia to tacy jak ty z PO...dla Polski Czesi to pikuś w 1939,przebijamy ich dzięki wielokroć w POddaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb ale fajnie IP: 94.254.142.* 17.06.09, 01:06 bredzisz, i to bez żadnej świadomości, podziw Odpowiedz Link Zgłoś