Gość: mieszkaniec IP: *.toya.net.pl 19.06.09, 20:12 Przemku co ty za bajki ludziom wciskasz... a tak przy okazji to juwenalia rozliczone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dora jaki basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 20:39 Przecież niedawno opowiadano że UM chce przeją obiekt Orła i co.Nic miasto się nie zgodziło. To odgrzali stare plany. Na dokończenie centrum nie ma kasy a oni o nowych 40 milionach mówią. Panowie najpierw czyny, potem konferencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Nowy basen i hala sportowa na Widzewie IP: *.zb.lnet.pl 19.06.09, 20:40 jak to niema basenu na Widzewie, a Anilana to nie basen?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden gosc Nowy basen i hala sportowa na Widzewie IP: *.toya.net.pl 19.06.09, 21:20 a mi sie jednak wydaje ze to mialo byc na placu hallera.. nawet na tej wizualizacji widac ze to jest projekt przebudowy starej hali i basenu z placu hallera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Nowy basen i hala sportowa na Widzewie IP: *.toya.net.pl 19.06.09, 22:58 Panie Andrzejak, Pan jest cudotwóca, czy co? Aż wierzyć mi się nie chce że to wszystko możliwe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Nowy basen i hala sportowa na Widzewie IP: *.toya.net.pl 20.06.09, 15:50 Łódź potrzebuje nowych inwestycji. Rektor Górski ma pomysł na nowoczesną uczelnię o czym mówił wielokrotnie. Drzewiecki o inwestycjach sportowych dla uczelni już wspominał dwa miesiące temu w mieście. To nawet chyba jego projekt. Super coś dla Łodzi robi. Ja dopinguję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan czy ta pani Re: Nowy basen i hala sportowa na Widzewie IP: *.128.117.196.static.crowley.pl 20.06.09, 16:29 Chyba robi wielką różnice. Wielkie gratulacje, pomysłodawco, za cierpliwość,za determinacje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej pomyslu raczej brak IP: *.retsat1.com.pl 21.06.09, 21:02 a co z praktykami w stylu: mieiseczna przerwa zatrudnienia miedzy 2 i 3 umowa aby 3 nie musial byc na czas nieokreslony? albo wyplacanie wynagrodzen dopiero na koniec roku akademickiego ... to na pewno fantastyczny pomysl na uczelnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan czy ta pani Re: pomyslu raczej brak IP: *.128.117.196.static.crowley.pl 22.06.09, 10:15 Nie jestem znawcą tematu, ale co nie co wiem. Z całym szacunkiem proszę Pana, ale zapomniał Pan wspomnieć o fantastycznym sposobie radzenia sobie środowiska z brakiem pomysłu na rozwiązanie tego typu problematycznych zagadnień. I proszę się cieszyć puki można, że pracując w szpitalu pobiera się pensję również akademicką za pracę w tym samym czasie plus oczywiście prywatne praktyki bardzo często też w godzinach dyżurów. Pomysł nadal uważam za genialny z zainteresowaniem będę śledzić realizację projektu i mocno kibicować . Proszę patrzeć na to szerzej i pomyśleć ile może przynieść korzyści nie tylko uczelni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liść Bardzo stary pomysł!! IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.09, 11:59 Basen miał być budowany gdy to jeszcze była Akademia Medyczna, która miała tragiczną salę gimnastyczną na ul. Gdańskiej i wynajmowała basen (produkt basenopodobny)Olimpia. Pomysł upadł wraz z połączeniem z WAM i przejęciem obiektów przy 6Sierpnia oraz wraz z zahamowaniem rozwoju (właściwie z niszczeniem) uczelni przez prof. Lewińskiego. Teraz widać prof. Górski powoli się bierze za kontynuację wszystkich dobrych pomysłów swoich poprzedników. Prawda jest taka: albo szybko się coś z uczelnią zrobi, coś co da pozytywny sygnał, przełamie stagnację i upadek zapoczątkowany przez poprzedniego rektora...albo trzeba będzie studiować medycynę w innej uczelni bo tej nie będzie!! Odpowiedz Link Zgłoś