Gość: Tomas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 16:35 A przynajmniej tak mi się zdaje. A miało być inaczej!!! foto www.tdg.ch/ressources/images/tramm8.jpg--- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomas Re: Pomalowali Citka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 16:36 www.tdg.ch/ressources/images/tramm8.jpg powinno już działać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Pomalowali Citka!!! IP: 81.168.185.* 15.12.03, 16:58 Po pierwsze: było już na ten temat w innym wątku. Po drugie: w genewskich barwach Cityrunner wygląda kaszaniasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Pomalowali Citka!!! IP: *.pai.net.pl 15.12.03, 17:07 Barwy genewskie to zolty i czerwony, co Ty sugerujesz? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Pomalowali Citka!!! IP: 81.168.185.* 15.12.03, 17:10 Ja tam widzę biały i niebieski, ale to widocznie mały szczegół. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: Pomalowali Citka!!! 15.12.03, 17:30 No, juz pisalismy o tym. A za jakies 3 godziny powinnam miec zdjecia :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Pomalowali Citka!!! 15.12.03, 17:35 A może zdecydują się na nasze malowanie, skoro - jak napisałaś - im się podoba. Tym bardziej, że barwy miejskie są identyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Pomalowali Citka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 17:41 Po pierwsze: było, ze zmienił kolor i nie wiadomo czy to farba czy folia Po drugie: nie mam nic przeciwko genewskiemu malowaniu zwłaszcza autobusów Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Pomalowali Citka!!! 15.12.03, 17:52 Gość portalu: Tomas napisał(a): > Po pierwsze: było, ze zmienił kolor i nie wiadomo czy to farba czy folia Była mowa o folii. > Po drugie: nie mam nic przeciwko genewskiemu malowaniu zwłaszcza autobusów To te z reklamy Volvo 7000? Fajne, fajne. Ale my tu mówimy o Cityrunnerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Pomalowali Citka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 17:59 Była mowa o folii,a wygląda to na malowanie. Tak. Malowanie z reklamy Volvo 7000. Super. Co do Citka, to nasze jest ładne. Większośc osób tak mówi. chociaż niektórzy twierdzą, że krakowskie jest bardziej eleganckie Odpowiedz Link Zgłoś