nerri 30.06.09, 02:38 Potrzbuję namiary na dobrego chirurga w Łodzi,ew. może być prywatnie. Aha...jeden warunek,nie dotyczy lekarzy pracujących w szpitalu Kopernika!!!! Prosze o info na gazetową.Z góry bardzo dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ella Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.toya.net.pl 30.06.09, 10:54 Dr.Dariusz Pakuła z "Pirogowa" Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Nigdy nie zrozumiem tego typu postów! 30.06.09, 11:02 Naprawdę przy pilnej(!) decyzji o wyborze chirurga(!) będziesz brała pod uwagę coś, co ktoś anoniomowy napisze na Ci w mailu czy na forum? Ja bym w ten sposób nawet hydraulika nie wybrał, a co dopiero lekarza...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
orcyprenalina Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 11:26 A dlaczego - "nie dotyczy lekarzy pracujących w szpitalu Kopernika!!!!" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V2 Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:40 Bo to chodzi o dobrego chirurga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pęknięty wyrostek Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 12:08 Ale co chcesz zoperowac? Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 21:41 Gość portalu: Pęknięty wyrostek napisał(a): > Ale co chcesz zoperowac? Dziękuje za wątek:D zapracowana i w wakacje mająca czas dla siebie, chcę nadrobić zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Czkawka Re: narośl torbieilową na ścięgle /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 21:50 Ścięgła to mają samoloty i wiropłaty. U ludzi są ścięgna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Czkawka Re: czepiasz się literówki?? /nic/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 21:55 Się nie czepiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: czepiasz się literówki?? /nic/ 30.06.09, 22:02 Gość portalu: dr Czkawka napisał(a): > Się nie czepiam. To mi doradź proszę: gdzie mogę usunąć narośl torbielową na ścięgnie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: czepiasz się literówki?? /nic/ 30.06.09, 22:06 ja tam się nie znam...ale może szukasz ortopedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Czkawka Re: czepiasz się literówki?? /nic/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 22:17 Ale co? Ale jak? Ale kiedy? Może dr Tremor coś pomoże? Nieee OOOn tyllko DeeFibryLLuje bo to jąąąkała. Odparła krótko siostra Deliria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokorna Re: czepiasz się literówki?? /nic/ IP: *.134.rev.vline.pl 01.07.09, 18:43 sztamka poszukaj dr Radosław Wróbel ortopeda,ale niestety pracuje w Koperniku lub w "Kopertniaku " jak mówią pacjenci.Teraz poważnie - pracuje w Oddziale i w Przychodni Ortopedycznej właśnie w Koperniku. Spoko mogę polecić.Prywatnie gdzieś w Poddębicach.Nie lubi aby leczeniem ludzi zajmowali się ludzie nie związani z medycyną.Pozdrawiam może skorzystasz terminy ma długie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokorna Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.134.rev.vline.pl 30.06.09, 18:28 jak ma być to zabieg i oczywiście dorosła osoba czy dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokorna Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.134.rev.vline.pl 30.06.09, 18:30 dziecięcy czy dla dorosłych i o jaki zabieg chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
orcyprenalina Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 20:50 dokładnie, chirurg jaki? dziecięcy, czy dla osoby dorosłej, ogólny czy też może plastyczny, naczyniowy, szczękowo-twarzowy, chirurg onkologiczny??? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 21:25 Założycielowi wątku zależy tylko na najbardziej znanym chirurgu i tak musi pozostać. Możnaby wymienić kilka nazwisk. I niech tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najlepsi Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 22:11 Dr Eugeniusz Tasak, dr Tremor Trzęsirączka, dr Anna Krew-Upust laryngolog interwencyjny, dr Klaudiusz Tętniak, dr Barbara Rak-Przerzut, Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 22:19 ja naprawdę szukałam kontaktu ps.szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 22:25 sztamka napisała: > ja naprawdę szukałam kontaktu > > ps.szkoda uuu...to dobrze trafiłaś,może cwaniak z wszawki ci POmoże? na tym forum nie POwierzył bym nawet 5 groszy na przechowanie,zbyt jajcarskie forum nawet dla mnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 22:30 To czemu nie możesz puścić się tego forum i znależć sobie lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 22:33 przyslowie napisała: > To czemu nie możesz puścić się tego forum i znależć sobie lepsze? właśnie dlatego że ciągle mi rzucają kłody i inne belki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 22:40 Kto Ci rzuca kłody i belki, nawet zapałki? Ja na pewno nie. Masz moje błogosławieństwo na nową drogę życia... netowego. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 22:46 przyslowie napisała: > Kto Ci rzuca kłody i belki, nawet zapałki? Ja na pewno nie. Masz > moje błogosławieństwo na nową drogę życia... netowego. co za POświęcenie... jak Donek w lakierkach w wodzie POwodzian całkiem niepotrzebnie ponieważ: www.youtube.com/watch?v=m4o--q6xuvs Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 22:32 Sztamko, jeśli szukałaś prawdziwego kontaktu, to trzeba było prawdziwie tego szukać a nie na niby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_n Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.toya.net.pl 30.06.09, 22:40 > ja naprawdę szukałam kontaktu > > ps.szkoda Ale czego Ci szkoda? Że nikt Ci nie podał rzeczywistego nazwiska? No dobra, ja Ci podam: Profesor Alsoman :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Czkawka Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 22:48 Czy Przysłowie i Witoldzbazin to zwolennicy Małych Grubych Szeleszczących O Niczym Polityków? Sztamka! Chciałbym i mogę Ci pomóc, ale chwilowo spadam do Anglii. Taka draka. Pis choruje na raka. Chemia i promienie już niedługo wbiją ją w ziemie. A teraz szczerze. Wolicie doktorów czy pisomatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_n Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.toya.net.pl 30.06.09, 22:50 witold woli pana waldka... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 22:52 Gość portalu: m_n napisał(a): > witold woli pana waldka... bez jaj,partia Waldka to są dopiero kanciarze hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_n Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.toya.net.pl 30.06.09, 22:53 A to sorewicz. W takim razie Endrju? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 22:55 Gość portalu: m_n napisał(a): > A to sorewicz. W takim razie Endrju? nie stać mnie na takie znajomości;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka będąc dobrym chirurgiem 30.06.09, 23:06 oświadczam, że żyje mi się nieźle, mam się dobrze z naroślą na ścięgle hamulca czy innego ku...szcza i światem, tudzież tęsknotą za lepszym i miałkich rad nie potrzebuję, bo by dorosnąć do pięt trzeba wspiąć się na 2000m, a tego oprócz mnie nikt nie potrafi. cieplutko pozdrawiam i tysięczników życzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: będąc dobrym chirurgiem 30.06.09, 23:10 sztamka napisała: > oświadczam, że żyje mi się nieźle, mam się dobrze z naroślą na ścięgle hamulc > a > czy innego ku...szcza i światem, tudzież tęsknotą za lepszym i miałkich rad nie > potrzebuję, bo by dorosnąć do pięt trzeba wspiąć się na 2000m, a tego oprócz > mnie nikt nie potrafi. cieplutko pozdrawiam i tysięczników życzę:)) POdobno nawet ósemki zdobywają,a nawet zawracają Powodzie...co tam dwa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: będąc dobrym chirurgiem 30.06.09, 23:50 przyslowie napisała: > A wiela tych K mamy? sześć chyba Jakoś tak nazwali: szóstka Weidera u mnie dzień piąty dopiero, a Twoje ćwiczenia brzuszków jak się mają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_n Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.toya.net.pl 30.06.09, 23:07 No to już sam nie wiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 22:51 widocznie cienki jesteś nawet w doradztwie skoro spadasz Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 22:52 Ostatnio staję się fanką Marzanny Wróbel, która powinna czołgi prowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
orcyprenalina Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 30.06.09, 23:03 wątek poboczny wygrywa z zasadniczym problemem autorki wątku! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_n Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.toya.net.pl 30.06.09, 23:08 Czyli sytuacja pod kontrolą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytia Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.uml.lodz.pl 01.07.09, 08:58 polecam - dr Maciej Domżalski. Prywatnie - ul. Żeromskiego 52, pracuje też w szpitalu na Drewnowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 01.07.09, 09:41 Dla dorosłej osoby,naczyniowy albo ew.ogólny A teraz małe wyjaśnienie. Po pierwsze nie mam zamiaru pisac szczegółów na forum na którym 80% to małolaty nudzące sie na wakacjach(jesli tak nie jest to tym gorzej dla nich) Po drugie prosiłam o wiadomośc na gazetowego...szkoda,że ludzie na forum nie potrafią czytać ze zrozumieniem A po trzecie nie pisałam ZNANY tylko DOBRY. I dziękuję tym którzy chcieli pomóc:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 01.07.09, 10:25 Szczegóły potrzebne mogą być tylko lekarzowi. Ale jeśli napisałabym, że potrzebuję dobrego lekarza....Pilne!, to nie mogłabym spodziewać się sensownej odpowiedzi. A małolaci, jeśli się tu trafiają, to nie mają tu łatwego życia bez obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_n Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.toya.net.pl 01.07.09, 10:56 A teraz małe wyjaśnienie. > Po pierwsze nie mam zamiaru pisac szczegółów na forum na którym 80% > to małolaty nudzące sie na wakacjach(jesli tak nie jest to tym > gorzej dla nich) gorzej dla tych 80% czy dla małolatów? Ok, dobry chirurg to prof. Dziki. I co teraz zrobisz z tą informacją? Uwierzysz mi? Małolatowi? Osiemdziesięciu procentom? Poczekasz, aż inny log/nielog poda Ci dra Kowalskiego czy docenta Nowaka? I kogo wtedy wybierzesz? Skąd wiesz, że rzeczywiście wiem, że prof. Dziki to dobry chirurg? Czy to, że mnie zoperował i że przeżyłem operację świadczy o tym, że jest dobry? Czy w ogóle uwierzysz, że mnie zoperował? Może po prostu przeczytałem w internecie, że jest dobry? Może ma po prostu dobry PR? Pytam niezłośliwie, lecz z ciekawości. Zesztą zupełnie niepotrzebnie, bo i tak nie odpowiesz. Sprawidzisz pocztę, popatrzysz na nazwiska (jeśli w ogóle ktoś będzie na tyle naiwny, by spełniać Twe żądania i pisać Ci na mejla, tylko dlatego że nie chce Ci się czytać wątku, który sama założyłaś) a i tak pójdziesz do tego, który poleci Ci sąsiadka, ekspertka od Na Dobre i na Złe albo ciotka, co to jej koleżanka mówiła, że jej szwagrowi to dochtór pomógł i wziął uczciwie, nie za dużo. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( 01.07.09, 12:38 Dobry w piórze jesteś, m_n. Gratuluję. Tylko żebyś w piórka nie obrastał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Dobry chirurg w Łodzi...bardzo pilne:( IP: *.toya.net.pl 01.07.09, 20:39 KASZPIROWSKI, TYLKO KASZPIROWSKI, uleczy was tu wszystkich z tych reklam Odpowiedz Link Zgłoś