Dodaj do ulubionych

Zlodziejska TOYA!!

IP: 81.168.185.* 17.12.03, 23:46
Zaczelo sie od podzielenia sie wplywami miedzy multimedia i toye, i wyrok
sadu ze praktyk monopolistycznych nie ma?:) Teraz toya dodala nam nowe pr Tvn
24 meteo i Tvn auto ale zabrala Dsf:(. Zapomnialem, dodala tez Itv-pr dla
wrozek mango dla debili i kilka kanalow muzzy. W Ret-sacie maja Travel po
polsku, polsat sport i placa polowe tego co my po drugiej str retkini. Dzieki
Droga TOYO!! :( :(
Obserwuj wątek
    • Gość: smutny Re: Zlodziejska TOYA!! IP: *.toya.net.pl 18.12.03, 00:21
      sądze ze gdyby sie zorganizowalo akcje kto chciaby nalezec do tanszej lepszej
      kablowki okazalo by sie ze wiekszosc chciałaby nalezec do ret-sat
    • Gość: mat28 Re: Zlodziejska TOYA!! IP: *.interserwer.pl 18.12.03, 08:58
      A ja mam Cyfre+ i się nie martwię :)
    • uerbe Re: Zlodziejska TOYA!! 18.12.03, 11:16
      Na Teofilowie jest jakaś kablówka osiedlowa, koło 40paru kanałów za cenę
      porównywalną do pakietu mini T... Nóż się w kieszeni otwiera, a T... żongluje
      kanałami w ofercie jak chce, bo ma klauzulę dot. niezapowiedzianych zmian w
      umowie.
      • Gość: Dorm Re: Zlodziejska TOYA!! IP: *.uml.lodz.pl 18.12.03, 11:51
        Czy kogoś interesuje w ogóle TVN auto (czy jak się to nazywa)? Zresztą, niech
        sobie będzie, byle zostawili DSF, który ogląda wielu facetów. Chyba w przyszłym
        roku zdecyduję się na Polsat.
      • Gość: johan Re: Zlodziejska TOYA!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.12.03, 21:33
        No to przeprowadzam sie na Teofilow:( zegnaj Retkinio papa. A jak dorwe
        jakiegos prezesa TOYA-Chuj to go zmusze przez cala dobe ogladac ITV na przemian
        z Mango. Pozdrawiam
    • bzykus2 Re: Zlodziejska TOYA!! 18.12.03, 19:08
      Trzeba w końcu powiedzieć brzydko:

CHWD toyi
      • uerbe Dobrze gada, dać mu wódki! :-) (n/t) 18.12.03, 19:26
        • Gość: kaz Re: Dobrze gada, dać mu wódki! :-) (n/t) IP: *.toya.net.pl 18.12.03, 21:43
          Zdaje się, że niedawno był tu wątek jaka to TOYA jest dobra, jakie super
          zmiany wprowadza TVN24 i DSF. Wątek zniknął i DSF także. Dość z wami oszuści
          monopoliści oszukujcie innych ja mam was serdecznie dość.
          pozdrawiam.kaz.
          • Gość: + Re: Dobrze gada, dać mu wódki! :-) (n/t) IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.12.03, 00:20
            Tak i jeszcze ten sad ktory nie widzial praktyk monopolistycznych
            naszej "kochanej" Toy:( Zeby tak chociaz DSF oddali. Dziadostwo i nic wiecej.
            Pozdrowienia dla prezesow TOYA ktorzy to czytaja, pewnie sami maja Cyfre.
    • Gość: cyryl Re: Zlodziejska TOYA!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 18:06
      Najgorsze jest to, że zabrali ORT pierwszy kanał publicznej telewizji
      rosyjskiej. To była najlepsza stacja w całej ofercie. Niestety ich marketing
      nie wyszedł poza chałupnictwo. W zamian zafundowali nam nudną RTR Planeta.
      Inne kablówki mają lepsze rosyjskojęzyczne stacje NTW, albo coś w rodzaju MTV
      po rosyjsku, albo po prostu zachowały ORT jak np, Manhattan. Podobno od
      niedawna ORT jest na Cyfrze. Nigdy Toi tego nie wybaczę nigdy.
      • Gość: + Re: Zlodziejska TOYA!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.12.03, 21:58
        Wlasnie moze nie za bardzo kojarze ten jezyk ale pare lat nauki i wspulnota
        slowianska cos mi daja. Byl dziennik sport a nie tylko pierdolowate
        teleturnieje:(( Nie lubie chamstawa ale J.... TOYE!!!! Pozdrawiam wszystkich
        skazanych na pecha-TOYE:((
        • aniapakero Re: Zlodziejska TOYA!! 22.12.03, 14:18
          ech.... wy narzekacie na Toye?! To ja sie chetnie zamienie na moje Multi Media.
          Mam najwiekszy pakiet, a posiadam tylko 2 niemieckie programy + viva. Krew mnie
          zalewa gdy slysze ze w Toyi jest MTV, czyli program na ktorym mi najbardziej
          zalezy. Byl rok temu ale wycofali. Posiadam za to rozne romantiki,
          mody,edukacyjne czy jakos tak...zyc nie umierac. Dlatego jak chce cos ogladac
          to robie to na komputerze
          • chrisbra Re: Zlodziejska TOYA!! 22.12.03, 19:44
            Ja się z tobą zgadzam miałem lilka tak zwaną telewizje kablową
            która zmieniała kanały co tydzień.potem przejeła ją MULTIMEDIA.Obiecywali
            gruszki na wierzbie co to nie będzie,a było do dupy śniezenie(Niby kradną
            sygnał),miałbyć internet (5 Lat i nic)tak lecieli sobie w chu... .Kiedy
            natomiast przejeła nas TOYA nareszcie można było obejerzeć porządną telewizję
            która dała sporo kanałów po polsku,sporo programów radiowych i w końcu internet
            A ci co tak bardzo narzekają mają dwa wyjscia 1.zrezygnowac z TOY, 2.Kupić
            sobie Cyfre lub Polsat i zobaczą wtedy jaki mieli luksus.A może mieliby tam
            wtedy dobry Inernet HAHAHAHA
    • jaandrew Re: Zlodziejska TOYA!! 22.12.03, 20:59
      nie plac rachunkow i masz problem z glowy jak tak bardzo nie podoba ci sie
      oferta programowa toyi !!!!!!!!!!!!!!1

• Gość: tomek Re: Zlodziejska TOYA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 09:55
        Wczoraj ruszyło Kino Polska - czy ktoś wie czy kochana Toya zamierza włączyć
        ten program?
    • lp.atezag.atzcop Re: Zlodziejska TOYA!! 23.12.03, 11:01
      największą zbrodnią było odcięcie 3sat
    • p8 Re: Zlodziejska TOYA!! 23.12.03, 14:48
      Wyłącz kabel, ustaw pokojową antenę i ogladaj rolniczy kwadrans na dwójce.
      Niewolnicy ekraniku... Radio se kurwa włącz jeden z drugim.

pzdr

Bozia

• zbzet Re: Zlodziejska TOYA!! TOYA mój wróg. 23.12.03, 19:04
      w końcówce lat 80 założyliśmy kablówkę, po różnych perypetiach przekształciła
      się w TV osiedlową Bałsat. Niestety, musiałam przeprowadzić się w inny rejon
      Bałut gdzie królowała Toya. Nie dość, że oferta programowa mniejsza, to
      abonament 4 razy wyższy. Jakoś przywykłam do wysokich cen i podwyżek dwa razy
      do roku z okazji przełączenia z MTV na VIVA i odwrotnie. Aż tu nagle zostaliśmy
      SPRZEDANI JAK BYDŁO Multimediom. Tak drogiego (ceny) i ubogiego (oferta) nie ma
      chyba w całej Łodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka