piotr_z5 10.01.15, 21:22 Witam za miesiąc kończy mi się umowa na dostawę internetu neostrada proszę o poradę kogo byście polecili w Przemyślu na dostawę neta. Co sądzicie o Toya czy dobrze chodzi internet jakie przesyły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: dostawca internetu w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.15, 23:09 zostań przy neo, możesz wynegocjować dodatkowo coś, Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_z5 Re: dostawca internetu w Przemyślu 11.01.15, 13:37 przy neostradzie nie chce zostac bo po tylu latach co byłem u nich to olewają stałych klientów i to co mi zaproponowali to ta sama cena a na dodatek chciałem zrezygnować z stacjonarnego telefonu to mi powiedzieli tyle za utrzymanie linii że włosy się jeżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55565 Re: dostawca internetu w Przemyślu IP: 195.205.146.* 21.03.15, 11:00 jeśli jeża ci sie włosy na 29 zł, to ci współczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: dostawca internetu w Przemyślu IP: *.play-internet.pl 21.03.15, 20:38 A to jest mało przy tak bandyckich cenach za internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek M. Re: dostawca internetu w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.15, 16:46 Piszesz człowieku bzdury. Neostrada tzw. 80/8 koszt 80,53zł brutto za miesiąc, telefonu nie musisz likwidować są inne rozwiązania. Nie trzeba być cwaniaczkiem i można z nimi wszystko załatwić. Siemka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffa Re: dostawca internetu w Przemyślu IP: *.play-internet.pl 11.01.15, 05:44 LTE w Play, bez kabli bez problemów, w Przemyślu bez żadnej dodatkowej anteny mam prędkość średnio 15-20 mb/s Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_z5 Re: dostawca internetu w Przemyślu 11.01.15, 13:35 do ffa a ile tak kosztuje ten LTE z Pleya i czy są jakieś ograniczenia Odpowiedz Link Zgłoś
a.fischer Re: dostawca internetu w Przemyślu 11.01.15, 15:08 Są ograniczenia, inni mają za Ciebie odrabiać lekcję z internetu? Poszukaj sobie opinii. Jeżeli miałbym zmieniać teraz internet to jedynie na kablowy - Toya, Zicom, Voicenet, Alfa, zależy co masz w swoim zasięgu. Netie/Orange odradzam ze względu na kiepską jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: dostawca internetu w Przemyślu 21.01.15, 12:08 Od pół roku mam net ze Speedconu 10 mb/s. Zero problemów, hula w okolicach 15 mb/s, spokojnie i bez czkawki dzielony między 2 kompy, tablet i tv. Miewają promocje związane z opłata za podłączenie. Podłączają błyskawicznie, chyba 3 dni po podpisaniu umowy już miałam net. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dostawca internetu w Przemyślu IP: *.ip.oxynet.pl 21.01.15, 12:38 Tej firmy nawet nie stać na zaktualizowanie oferty na swojej stronie, odradzam. Konsultant nieprofesjonalny, z fochami. Odpowiedz Link Zgłoś