juzer7 10.07.09, 15:54 hejos, za ok 2 tygodnie muszę lecieć do Wiednia. mam pytanie- czy można bezpiecznie kupić bilet na jetair z Łodzi czy też lepiej kupić sobie z okęcia bo np samolot nie poleci (chyba lot robił takie numery swego czasu w Łodzi). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kola Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.toya.net.pl 10.07.09, 21:47 Masz ok. 60% szans ze poleci. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
juzer7 Re: JetAir Wiedeń - poleci? 10.07.09, 23:28 > Masz ok. 60% szans ze poleci. Wystarczy? Kompromitacja w takim razie. Mam spotkanie biznesowe i nie mam możliwości zaspokojenia się opcją 60%. Mykam zatem do Warszawy z rańca... :/ I jak to lotnisko ma się wypromować z takimi numerami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 06:47 Sam jesteś kompromitacja. JetAir lata praktycznie zawsze jak są pasażerowie. Nie lata jak są fatalne warunki pogodowe, ale w takiej sytuacji Okęcie też stoi. Ciekawe czy jak ktoś napisałby, ze masz szansę 63,678541% też byś tak łatwo dał się wkręcić. A teraz mykaj na Okęcie, a najlepiej samochodem wprost do Wiednia - wtedy na pewno z powodu samolotu nie będzie musiał nic odwoływać. Co za ludzie... J. Odpowiedz Link Zgłoś
juzer7 Re: JetAir Wiedeń - poleci? 11.07.09, 10:43 Jesteś śmieszny. Pracujesz pewnie na lotnisku? Byłeś kiedyś na ważnym spotkaniu biznesowym? Opieram się na statystyce, którą mi tu podano. 60% w biznesie jest nie do zaakceptowania. Po prostu - i możesz tupać nogami ile chcesz (a w ogóle to po co?) Nie znam się na lotnictwie, ale nie wydaje mi się, by z Warszawy do Wiednia odbywało się tylko 60% lotów. Jeżeli uważasz, że z Łodzi do Wiednia loty są tak pewne jak z Warszawy to po prostu to napisz, a nie rób prywatnych wycieczek pod adresem potencjalnych klientów Lublinka!!!! Boże, co za debilizm. Nie dość, że jako jeden z niwielu chyba Łodzian w ogóle chciałem zaryzykować (znając ludzi z biznesu z Łodzi powiem Ci, że niemal nikt by w ogóle nie wpadł na to by lecieć z Łodzi na ważne spotkanie) to jeszcze mnie wyzywasz i proponujesz bym nie korzystał z Lublinka. Mój Boże... co za poziom myślenia... Ktoś zatem ma jakieś inne przesłanki, że nie jest to 60% i warto kupić bilet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 12:11 Nie pracuję na lotnisku. A z Łodzi też stosunek rejsów (na które czekali pasażerowie) odbytych do odwołanych nie wynosi 60%. Dałeś się podpuścić i brniesz dalej. A może po prostu zadzwoń na lotnisko, do przewoźnika lub wejdź na stronę spotterów i sprawdź kiedy się pojawia samolot JetAir. Biznesmen co go uczyć trzeba podstaw, żenada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 12:14 Co latało to sobie możesz dzień po dniu sprawdzić tu: www.epll.net/forum/viewthread.php?forum_id=24&thread_id=640 Jeden z niewielu łodzian... ROTFL jeden z kilkuset tysięcy ludzi jacy lecieli z Łodzi. J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteo_expert Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.skomur.pl 11.07.09, 12:52 Nawet się nie pytaj tylko uderzaj na okęcie. Tam musiałaby by chyba być trąba powietrzna aby lot się nie odbył. Na EPLL masz to ryzyko, że się rano obudzisz i okaże się że jesteś jednym z trzech pasażerów i...na timetable ujrzysz jakże miłe słowo "cancelled". Gdyby ludzie mieli zaufanie do EPLL nie byłoby takich cyrków. Jak masz ważne spotkanie to nie ryzykuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 14:27 Nie trąba powietrzna a zwykła mgła. To raz. Poza tym nie myl LOT z JetAir. Czy wam ktoś płaci za kłamanie na rzecz Okęcia? J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziemia Obiecana Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: 91.193.160.* 11.07.09, 23:23 Meteo-melepeta widac ze padles ofiara wyladowania atmosferycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 08:56 I co trąbo powietrzna. Wystarczyła zwykła burza i Okęcie stanęło... wiadomosci.onet.pl/2682,2014220,sparalizowane_okecie__wielogodzinne_opoznienia,wydarzenie_lokalne.html K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sufler2009 Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.lodz.mm.pl 11.07.09, 17:09 Myśle ze możesz spokojnie lecieć z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezesik Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 21:55 Leciałem ostatnio JetAir z Kopenhagi do Łodzi z międzylądowaniem w Bydgoszczy. Z CPH wyleciało 7 osób, w BZG wysiadło 5. Mimo, że do Łodzi leciały już tylko 2 osoby - czyli więcej w samolocie było załogi niż pasażerów - nikt z obsługi nie marudził, że dla 2 osób nie poleci. To nie Ryan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LCJ Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.toya.net.pl 13.07.09, 22:24 Ja jestem pracownikiem lotniska, i powiem Ci tak jeżeli tylko byli pasażerowie i pogoda nie była marna do JETAIR zawsze przylatywał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAciek Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: 212.160.240.* 14.07.09, 13:14 Śmiało możesz lecieć z Łodzi. Ja latałem do Wiednia i nie ma żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteo_expert Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.skomur.pl 15.07.09, 23:15 "Ziemia" Dlaczego mnie obrażasz? Co? Dlaczego to robisz?Nikogo nie obraziłem i nie życzę sobie takich epitetów pod moim adresem. Naisałem co widzę, że często Jet Air nie latał z Łodzi, skoro jest inaczej to dobrze, ale swoje zdanie mam prawo wyrazić, nawet jeśli jest ono sceptyczne dla EPLL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LCJ Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.toya.net.pl 16.07.09, 01:36 Hejka No to jeszcze raz Ja jestem pracownikiem lotniska, i powiem Ci tak jeżeli tylko byli pasażerowie i pogoda nie była marna do JETAIR zawsze przylatywał. Pozdrawiam . Meteo pewnie nie było go bo nie było pasażerów i poleciał prosto z BZG do VIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sotter Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.07.09, 11:08 Gość: meteo_expert 11.07.09, 12:52 Odpowiedz Nawet się nie pytaj tylko uderzaj na okęcie. Tam musiałaby by chyba być trąba powietrzna aby lot się nie odbył. Na EPLL masz to ryzyko, że się rano obudzisz i okaże się że jesteś jednym z trzech pasażerów i...na timetable ujrzysz jakże miłe słowo "cancelled". Gdyby ludzie mieli zaufanie do EPLL nie byłoby takich cyrków. Jak masz ważne spotkanie to nie ryzykuj. Meteo NIE WPROWADZAJ LUDZI W BŁĄD...... Jest tak jak napisał LCJ A Ciebie Meteo to nie powinni nawet wpuscić nawet pod płot EPLL. Kiedy Ty Meteo nabierzesz trochę rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 13:37 uważaj !! dla meteo stałeś się już poplecznikiem kropiwnickiego, łaszkiewicza i innych to jest chyba jedyny znany ze swojej działalności forumowej user, który zabiega o dobro łódzkiego lotniska zachęcając do latania z okęcia reszta go nie rozumie, doceni go dopiero jak go zbraknie (na forum oczywiście - bo nie życze nikomu źle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteo_expert Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.skomur.pl 16.07.09, 16:43 Po pierwsze to nie jestem niczyim poplecznikiem i nie interesują mnie sprawy p.Kropiwnickiego a juz tym bardziej p.Łaszkiewicza. Mam o każdym z nich swoje zdanie, które zachowam dla siebie. To, że napisałem aby owy user leciał z Okęcia to moja sprawa. Wcale nie zabiegam o dobro EPLL - po prostu obserwuje sobie co się dzieje i własne zdanie na dany topic wyrabiam i mam.Jako człowiek bezpośredni nie boję się mówic co myśle, a to,że 99% owej społeczności mówi tylko "tak" to mnie nie interesuje.Nikt mnie nie musi lubić a co do info w/s EPLL--wszystkiego nie wiem i pewnie wielu rzeczy o EPLL się nie dowiem. Co do wpuszczania pod płot. Daaaawno nie byłem na EPLL bo nie mam czasu i zwyczajnie mi się nie chce.Sprawa lotów została wyjasniona i gitara...Wycieczki prywatne pod moim adresem zostaw w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotter Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.toya.net.pl 16.07.09, 17:53 Dobrze ze przestales przychodzic. Nie zyczymy sobie meteo twojej obecnosci na lotnisku ani na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.09, 18:01 my wiemy ze ty nie jestes poplecznikiem kropki i lacha - meteo czytaj ze zrozumieniem !!! nie osmieszaj sie czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteo_expert Re: JetAir Wiedeń - poleci? IP: *.skomur.pl 16.07.09, 22:55 Jak będe chciał to pod płot przyjdę i nikt mi tego nie zabroni, podobnie jak na forum..będę zawsze i również nikt mi tego nie zabroni.Wolnośc słowa istnieje od dawien dawna, a to, że komuś nie pasuje to już powiedziałem........nie interesuje mnie to.Każdy ma swoje zdanie. Nie inetersuje mnie rozmowa z kimś, kto mówi, że czarne jest białe i odwrotnie. Dobrej nocy panie Szproter Odpowiedz Link Zgłoś