witoldzbazin 13.07.09, 21:29 jak wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:34 Iii..... Nic nowego. Do d...upy. Baziewno-badziewna. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:36 Wrzuć lepszą. Nie badziewną, nie do dupy, no wiesz, niech będzie Cud-miód-ultramaryna. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:41 Moja na pewno tę by przebiła po stokroć. Twoja też. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:45 Nie wątpię. Dlatego nie szczędź nam tej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:47 Nie myślę szczędzić. Moją wizytówkę możesz, Bigi, obejrzeć na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:49 przyslowie napisała: > Nie myślę szczędzić. > Moją wizytówkę możesz, Bigi, obejrzeć na żywo. to współczuję koledze...jak zacznie na dodatek gadać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:58 Kiedy ja jestem jak najbardziej... żywy! Wrzuć ją, nie daj się prosić. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 22:33 Bigusiu, najchętniej swoją wizytówkę pokazuję na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:44 big_news napisał: > Wrzuć lepszą. > Nie badziewną, nie do dupy, no wiesz, niech będzie Cud-miód-ultramaryna. hm...nigdy nie ulegałem rykom kiboli wizytówek lub inne mętnej presji społecznej,nawet z PO;-) Przyslowie ma fajną...no,ale jak nie ma co wrzucić to można POpyskować na innych że są gorsi Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:46 Miałabym i mogłabym wrzucić niejedno. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:47 przyslowie napisała: > Miałabym i mogłabym wrzucić niejedno. tia...wierzę POd przymusem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:47 Ponieważ pewnie jest ambitna, to zaraz nam opadną kopary;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Mam wizytówkę... 13.07.09, 21:49 Hmm. Mam zaniżony poziom ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Papieros z "naszą" czy obcą akcyzą? IP: *.toya.net.pl 13.07.09, 21:58 Bo Big tylko nasze pali wspomagając reżim.. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Papieros z "naszą" czy obcą akcyzą? 13.07.09, 21:59 Żeby tylko reżim... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Papieros z "naszą" czy obcą akcyzą? 13.07.09, 21:59 Gość portalu: dp napisał(a): > Bo Big tylko nasze pali wspomagając reżim.. hm...też mnie to smuci,jak pirat drogowy w alei zasłużonych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Papieros z "naszą" czy obcą akcyzą? 13.07.09, 22:00 To jasne, że ten papieros jest bez akcyzy! Ze szmuglu od ruskich. Do wyśmienity dowód przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Papieros z "naszą" czy obcą akcyzą? 13.07.09, 22:03 przyslowie napisała: > To jasne, że ten papieros jest bez akcyzy! Ze szmuglu od ruskich. > Do wyśmienity dowód przestępstwa. być może?...ale nie mam zamiaru POpierać i bogacić już bogatych,by żyło im się jeszcze lepiej Ten papieros jest takim samym przestępstwem jak sypanie narzeczonej i wysadzanie pomników w Poroninie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Mendoweszkę profesora od muchy gnojary wspomniałeś IP: *.toya.net.pl 13.07.09, 22:08 ? Też dzisiaj tą kreaturę ze sztuczną szczęką jak to jedna Anastazja mu wypomniała w TV widziałem.. Jak pomyślę, że paląc na niego płacę to juz się nie dziwię, czemu nie palę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Mendoweszkę profesora od muchy gnojary wspomn 13.07.09, 22:11 spójrz na to inaczej: www.youtube.com/watch?v=VTlMq3UVkOs Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mendoweszkę profesora od muchy gnojary wspomn 13.07.09, 22:11 Musiałbyś nie tylko faje rzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Cały kraj opuścić, w którym najmilej wspominam IP: *.toya.net.pl 13.07.09, 22:15 rządy Belki? Niestety nie stać mnie na to:-( Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cały kraj opuścić, w którym najmilej wspomina 13.07.09, 22:18 Rządy Belki? To ten geniusz, co to wprowadził pewien podatek, który bulimy do dzisiaj? Ten od Dżenifer Lopes? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Cały kraj opuścić, w którym najmilej wspomina 13.07.09, 22:20 Tę belkę podatkową Łodzianina roku pamiętnego 2006, Bigusiu, chyba już zniesiono? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cały kraj opuścić, w którym najmilej wspomina 13.07.09, 22:23 Nic mi nie wiadomo, jakoby belkę uprzątnięto. Za to o ile wiem, aktualnie Cudownie podatki się podnosi. Czyli - jak to z lyberałami bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp tak ten sam! IP: *.toya.net.pl 13.07.09, 22:23 Wszyscy mnie okradają na wszystkie możliwe sposoby a on jako jeden z nielicznych robił to z klasą.. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: tak ten sam! 13.07.09, 22:33 No, faktycznie. Złodziej z klasą do strawienia jest. Tak. No, może jednak... nie dla wszystkich. Bo to tak samo jak ku...wanie. Jak robi to kolo spod budki z piwem, to jest to be i w ogóle. Kiedy jednak szpetnie zaklnie gość w garniaku i pod krawatem, to tak nie razi, co nie? To samo z mordobiciem żon. Menel jest w tym nie do zniesienia, natomiast taki choćby przyszły premier już i owszem. Jak nie, jak tak? Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Od czasu gdy zarobiłem pierwsze pieniądze i IP: *.toya.net.pl 13.07.09, 22:38 rozliczyłem się z tego ze skarbowym ktoś mnie okrada. Belka mówił, że robi to bo jest deficyt i robi to dla dobra państwa w którym żyje. Słońce Peru okrada mnie i mówi, ze robi to dla mojego dobra.. Jakos to co mówił Belka bardziej do mnie trafiało, mimo, ze się z tym nie zgadzałem.. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Od czasu gdy zarobiłem pierwsze pieniądze i 13.07.09, 22:42 A do mnie żadna belka nie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Od czasu gdy zarobiłem pierwsze pieniądze i 13.07.09, 22:44 przyslowie napisała: > A do mnie żadna belka nie trafi. Bolek też tak mówił z matką boską w klapie i dostał 3% Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Od czasu gdy zarobiłem pierwsze pieniądze i 13.07.09, 22:43 słońce Peru POpełnił plagiat...pomysł z NBP był Andrzeja tak na marginesie nieudaczników z PO Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Od czasu gdy zarobiłem pierwsze pieniądze i 13.07.09, 22:45 Aha. Teraz rozumiem. Znaczy... wychodzi na moje. Co profesor, to profesor. To nie chłystek z podwórka, potrafiący właściwie tylko kopać gałę. A i to wyłącznie po amatorsku. Chociaż nie. On ponoć także umie wspinać się na kominy, obiecywać cuda-niewidy oraz popełnił niezwykle ważny tekst, w którym Polska to dla niego nienormalność. Mimo powyższego, nic dziwnego, że prof. był dla Ciebie zdecydowanie bardziej przekonujący. Choć nie tylko uczeni tacy być potrafią. Np. goście o niskiej szarży, ale w danym momencie przystawiający komuś lufę do potylicy, też mają "siłę argumentu"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Źle mnie rozumiesz. Belka mnie nie wnerwiał tak jak IP: *.toya.net.pl 13.07.09, 22:54 to robi Słońce Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Źle mnie rozumiesz. Belka mnie nie wnerwiał t 13.07.09, 22:56 A dla mnie oni są obaj identycznie irytujący. Mimo wszystkich dzielących ich różnic, a i wszelakich... podobieństw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp kto najmniej Cię wnerwiał z nich wszystkich? IP: *.toya.net.pl 13.07.09, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: kto najmniej Cię wnerwiał z nich wszystkich? 13.07.09, 23:09 Eee..., no to jest chyba akurat oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: kto najmniej Cię wnerwiał z nich wszystkich? 13.07.09, 23:13 big_news napisał: > Eee..., no to jest chyba akurat oczywiste. hehehe...nawet nie pytam,mam to samo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: kto najmniej Cię wnerwiał z nich wszystkich? IP: *.toya.net.pl 13.07.09, 23:14 Ten co się potem na prasę obraził? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: kto najmniej Cię wnerwiał z nich wszystkich? 13.07.09, 23:17 Obraził się na prasę... Dobre. To tak, jakby Tobie ktoś co dnia na forum srał (za przeproszeniem) do życiorysu, w końcu byś nie zdzierżył i gnoja zjechał, a ktoś inny na to wziął i wytknął Ci małostkowość. Aha. Sam coś o tym wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Źle mnie rozumiesz. Belka mnie nie wnerwiał t 13.07.09, 22:58 Gość portalu: dp napisał(a): > to robi Słońce Peru. POdobno pcha się na Prezydenta RP...tolerancja w tym kraju dla innych nacji mnie przeraża:-( Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Cały kraj opuścić, w którym najmilej wspomina 13.07.09, 22:18 Tak. I tę dodatkową belkę podatku? Belka Łodzianinem roku! Odpowiedz Link Zgłoś
brite dobrze kombinujesz... 13.07.09, 22:27 Z tą wizytówką dobrze kombinujesz, ale jesteś jeszcze w lesie. Dobrze że zaczynasz iść łeb w łeb z łeb 2.0. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: dobrze kombinujesz... 13.07.09, 22:41 brite napisał: > Z tą wizytówką dobrze kombinujesz, ale jesteś jeszcze w lesie. > > Dobrze że zaczynasz iść łeb w łeb z łeb 2.0. a normalnie?...jestem z innej branży Odpowiedz Link Zgłoś