Dodaj do ulubionych

Pościg za Pontiakiem. Kierowca pijany

IP: 83.142.201.* 14.07.09, 10:57
To nie był mój samochód antychrysty!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Jak się pisze notatki prasowe - proces twórczy IP: 195.117.116.* 14.07.09, 11:00
      .. Będzie miał zarzut prowadzenia samochodu w stanie
      nietrzeźwości..

o qrde, ale mnie ciśnie! :/

..i inne
    • Gość: sz.m. Pościg za Pontiakiem. Kierowca pijany IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.09, 11:04
      moze nie na temat, ale od jakiegos czasu ciezko czyta sie teksty dotyczace
      Lodzi - zwlaszcza te redagowane przez enigmatyczne "rd" oraz "aura". Jak sie
      domyslam - praktykanci pisza te teksty, ale chyba ktos bardziej doswiadczony
      jest sprawdza? Malo ze stylistyka jest "dziwna", to jeszcze masa bledow, jak
      np. "samochód matki Pontiac" w tekscie powyzej... Ja wiem - sezon ogorkowy
      itp. ale to nie zwalnia od trzymania sie podstawowych zasad, droga redakcjo.
      I zanim ktos wypomni mi brak polskich literek - nie mam ich u siebie na
      klawiaturze...
      • Gość: sz.m. Re: Pościg za Pontiakiem. Kierowca pijany IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.09, 11:06
        no i sama sie potknelam ;) "je sprawdza" mialo byc... o ile forum wybacza takie
        literowki, o tyle "matka Pontiac" nie powinna byla sie "urodzic"...
        • Gość: znowu ja Re: Pościg za Pontiakiem. Kierowca pijany IP: 195.117.116.* 14.07.09, 11:14
          Bo to był Pontiac należący do matki wywiadowców. Jechała bez
          świateł, żeby jej synowie nie zauważyli.
    • Gość: miazo Pościg za Pontiakiem. Kierowca pijany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:55
      O 3 w nocy obudziły mnie jakieś syryny to sobie wstałem zobaczyć co sie
      dziej a tu patrze koleś ucieka czyt. jedzie z 50km/h jakimś czarnym żynhem a za
      nim około 10 radziowozów policji i tak sobie jadą jeden za drugim 50km/h i to
      był ten cały pościg. Zatrzymali go bo pewnie brakło mu benzyny a nie
      zoorganizowali blokadę :)
      • Gość: sindarin Re: Pościg za Pontiakiem. Kierowca pijany IP: *.elsnet.pl 14.07.09, 12:26
        Ja widziałem początek pościgu to było trochę inaczej. Stałem na przystanku
        nocnych autobusów Kościuszki/Zielona i nagle z Moniuszki wyskoczył z piskiem
        opon ten Pontiac na pełnej szybkości o mało nie uderzając stojącego autobusu, a
        za nim tajniacki fiat stilo z kogutem na dachu.
        • Gość: hm Re: Pościg za Pontiakiem. Kierowca pijany IP: 195.117.116.* 14.07.09, 12:37
          jeżeli wyleciał z Moniuszki prosto na Kościuszki, to chyba musiał
          lecieć nad drzewami w pasażu.
    • Gość: kft Pościg za Pontiakiem. Kierowca pijany IP: *.4web.pl 14.07.09, 12:42
      akurat mijałem ten cały pościg na Lutomirskiej... ale wtedy pontiac jechał już
      na długich skutecznie mnie oślepiając... a za nim... chyba z 7 nieoznakowanych z
      kogucikami.
      • Gość: sebek611ldz Pościg za Pontiakiem. Kierowca pijany IP: *.centertel.pl 14.07.09, 12:49
        Akurat byłem w pracy na ul Telefonicznej i Strykowskiej. Chyba z 6
        cywilnych autek go ścigało:) Kupa rykui silników, niebiesko od
        kogutów i pojeechali :) Tyle ich widziałem :)
    • Gość: Matka Pontiac Re: Pościg za Pontiakiem. Kierowca pijany IP: 83.142.201.* 14.07.09, 14:38
      Szanownym Panom i Paniom Redaktorom serdecznie dziękuję za korektę! Bóg z Wami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka