ja-57 16.07.09, 17:50 Witam Czy był ktoś już na jakiś rozmowach odnośnie pracy w Ikei ? Chodzi mi o oferty pracy co były ważne do 15 czerwca . Bo do tej pory zero odzewu . Bo z e-maila wynika że mieli sie odezwać tak czy siak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Ikea rekrutacja. 17.07.09, 08:12 ja-57 napisał: > Bo z e-maila wynika że mieli sie odezwać tak czy siak? Taaa, jasne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ikea rekrutacja. IP: *.zb.lnet.pl 17.07.09, 11:43 miła pani powiedziała,że odezwą się w ciągu 2tyg. mija trzeci i cisza.czy ktoś dostał odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasola Re: Ikea rekrutacja. IP: *.chello.pl 14.08.09, 15:23 Byłam na rozmowie 28 lipca ,i mnie również "przemiła pani"powiedziała,że zadzwonią z odpowiedzią w ciągu 2 tygodni(tak czy nie)i do tej pory nic.Kłamcy.myślę,że mnie skreślili i nikomu się nawet nie chce zadzwonić czy napisać maila.szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-73 Re: Ikea rekrutacja. 14.08.09, 16:23 Gość portalu: Fasola napisał(a): > Byłam na rozmowie 28 lipca ,i mnie również "przemiła > pani"powiedziała,że zadzwonią z odpowiedzią w ciągu 2 tygodni(tak czy > nie)i do tej pory nic.Kłamcy.myślę,że mnie skreślili i nikomu się nawet > nie chce zadzwonić czy napisać maila.szkoda mam to samo, a takie mądrości na ich stronie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Ikea rekrutacja. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.09, 11:33 ja też bylam na dwoch rozmowach w sprawie pracy w ikea minely juz ponad 2 tygodnie i cisza ....mieli sie odezwac a telefon milczy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ja-57 Re: Ikea rekrutacja. 17.08.09, 15:52 a możecie napisać gdzie te rozmowy się odbywają ? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-73 Re: Ikea rekrutacja. 21.08.09, 10:17 witam ja byłam na Gdańskiej 91 w budynku F firma IDEAS Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja-57 Re: Ikea rekrutacja. 21.08.09, 23:20 hmmm..a ja zupełnie gdzie indziej....co nie zmienia faktu że rozmowa kwalifikacyjna była dziwna...zero konkretów...tylko same pytania...więc?...chyba czas szukać co innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-73 Re: Ikea rekrutacja. 22.08.09, 13:19 chyba tak.trochę dziwi mnie postawa firmy,która na swoich stronach tak dużo mówi o szacunku dla człowieka ale pewnie jestem po prostu naiwna,łudząc się że to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
zimer26 Re: Ikea rekrutacja. 22.08.09, 13:26 Byłem na dwóch etapach rozmowy. Po pierwszym spotkaniu nastawienie optywmistyczne, po drugim raczej słabo. Ani kierownik dobrego wrażenia nie robi ani warunki nie powalają Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-73 Re: Ikea rekrutacja. 22.08.09, 14:57 a tak z ciekawości to ile oferują? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-57 Re: Ikea rekrutacja. 25.08.09, 15:25 pewno stawki są różne..ale słyszałem że około 14 zł brutto/h Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-73 Re: Ikea rekrutacja. 25.08.09, 20:26 dzięki.może to dobrze,że nie dzwonią,trochę to mało Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Ikea rekrutacja. 25.08.09, 20:41 ja-57 napisał: > pewno stawki są różne..ale słyszałem że około 14 zł brutto/h dla widłowego? Odpowiedz Link Zgłoś
zimer26 Re: Ikea rekrutacja. 26.08.09, 09:25 11 pln bt/h Kto będzie na to zadupie za tyle jeździł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Ikea rekrutacja. IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 16:16 Pewnie ściamniali ,że się odezwą....napewno nie zadzwonią jak nie są zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 Re: Ikea rekrutacja. IP: *.4web.pl 17.07.09, 09:17 ja-57 napisał: > Bo z e-maila wynika że mieli sie odezwać tak czy siak? dobre:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ikea rekrutacja. IP: *.zb.lnet.pl 17.07.09, 11:24 byłam na dwóch rozmowach i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-57 Re: Ikea rekrutacja. 17.07.09, 11:40 Gość portalu: aga napisał(a): > byłam na dwóch rozmowach i nic. ..a dawno Pani składała CV ? ..no to raczej chyba nie mam już co liczyć na telefon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ikea rekrutacja. IP: *.zb.lnet.pl 17.07.09, 11:47 ale ogłoszenia są znów na ich stronie. Proszę próbować jeszcze raz . Odpowiedz Link Zgłoś
ja-57 Re: Ikea rekrutacja. 17.07.09, 11:52 Gość portalu: aga napisał(a): > ale ogłoszenia są znów na ich stronie. Proszę próbować jeszcze raz . ..no niby tak..ale już nie ma tego co mnie interesowało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Ikea rekrutacja. IP: *.play-internet.pl 04.11.14, 11:09 a o co państwa pytali na takiej rozmowie? jakie pytania padały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Ikea rekrutacja. IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 20:36 A ile płacą na danym stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Ikea rekrutacja. IP: *.toya.net.pl 29.08.09, 21:08 Miałem okazję widzieć IKEe od podszewki w Katowicach. Napiszę tyle... Inny świat. To co dzieje się w TESCO, CAERFUR-rze, czy L'CLerku do Auschwic!!! Przede wszystkim poszanowanie dla ludzi i socjal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Ikea rekrutacja. IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 16:14 Mam pytanko do osób które były na rozmowach w sprawie pracy w Ikea! Czy kontaktowali się z Wami i mówili ,że nie są wami zainteresowani? czy telefon milczy...? Bo myślałam ,że to będzie inna firma niż wszystkie a tu jednak taki zawód...:( Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zimer26 Re: Ikea rekrutacja. 31.08.09, 09:12 Za późno. Na razie rekrutacje się skończyły. Od 7go pierwsi pracownicy "niebudowlani" zaczynają pracę na terenie hali i magazynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula84_22 Re: Ikea rekrutacja. IP: *.toya.net.pl 10.09.09, 21:33 Czy ktoś mugłby mi powiedzieć gdzie mogłabym złożyć swoją aplikację do IKEI? Proszę bo szukam a w necie nie ma żadnych ofert. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
ares1970 Re: Ikea rekrutacja. 10.09.09, 22:04 Z mojego skromnego doświadczenia wiem, że jak mówią o dzwonieniu za np. dwa tygodnie, to zawsze nic z tego nie wychodzi.A jeżeli się im spodobasz, to informują Cię na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-57 Re: Ikea rekrutacja. 11.09.09, 18:39 Gość portalu: paula84_22 napisał(a): > Czy ktoś mugłby mi powiedzieć gdzie mogłabym złożyć swoją aplikację > do IKEI? Proszę bo szukam a w necie nie ma żadnych ofert. Pomóżcie ...aplikować można tylko przez internet...jeśli nie ma ofert zarejestruj się i złóż aplikacje na stanowisko jakie chcesz...jak będą potrzebować to może oddzwonią ? innej drogi nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodka Re: Ikea rekrutacja. IP: *.toya.net.pl 18.09.09, 22:52 Wejdź w GOOGLE wpisz Ikea a na dole praca w Ikea tam w Aplikuj i wybierasz resztę pewnie znasz.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
emerica83 Re: Ikea rekrutacja. 24.09.09, 13:46 byłoby to proste i przyjemne, gdyby nie to, że ta strona wogóle nie dziala, nie można się zarejestrować ani nic. Co za bagno.. Odpowiedz Link Zgłoś
emerica83 Re: Ikea rekrutacja. 24.09.09, 17:02 Jezeli ktos mialby problem z rejestracja to proponuje zainstalowac firefoksa 1.5. Bo inaczej klapa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodka Re: Ikea rekrutacja. IP: *.toya.net.pl 18.09.09, 22:50 Nie rozumie jednego jak zajżałam na oferty poza Polską to są raczej na pełen etat a u naz jak zwykle znaleźli niewolników za marne grosze i to na 1/2 lub 3/4 etatu.To ma być zachęta na związanie swojej przyszłości z tą firmą ,sorry.Ostatnio byłam na rekrutacji innej firmy i co się dowiedziałam 2000 zł dla sprzedwcy we Wrocławiu czy Warszawie to norma a w Łodzinajlepiej dać leszczowi 1000 zł i też się ucieszy :(Łódź staje się zagłębiem taniej siły roboczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Boże, jakie naiwniactwo IP: 212.95.49.* 24.09.09, 17:24 "Obiecali oddzwonić i tego nie zrobili" - ile wy macie lat, że wierzycie w takie teksty? Gadka o oddzwonieniu, to nic innego jak kurtuazja. Oddzwonią gdy będą zainteresowani daną osobą - w przeciwnym wypadku, nie ma co liczyć na odzew. Dorośli ludzie, a naiwni jak dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróżnik Może rzeczywiście są to sami młodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 18:43 co pierwszy czy drugi raz szukali pracy, ja sam pamiętam oszustwa, przekręty i zwykłe jaja z ludzi jakie robiono w latach 2001-2003 w różnych rejonach Polski( bo pracy szukałem daleko poza Łodzią, u nas wtedy nie było nic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerica83 Re: Boże, jakie naiwniactwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 19:58 Ja dostałam maila na następny dzień po wysłaniu aplikacji od pani, która poinformowała mnie, że w danej chwili nie maja pracy ,ktora odpowiadalaby moim kwalifikacjom .Chyba za pozno sie za to zabralam :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Boże, jakie naiwniactwo 02.10.09, 14:01 Wszyscy tak szybko dostają odpowiedź, nawet odmowną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Boże, jakie naiwniactwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 00:26 Jak widac , standardy pracy obowiązują ale nie pracowników , którzy rektutuja. A miłoby było otrzymac odpowiedź, nawet odmowną. A niby buduja wizerunek firmy...heh...jak widac, nie wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Ikea rekrutacja 05.10.09, 12:21 A rekrutował się może ktoś na ofertę Praca w weekendy? Jakiś odzew? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-73 Re: Boże, jakie naiwniactwo 23.10.09, 19:54 nie wiem czy kiedykolwiek czekałaś na odpowiedź w sprawie ewentualnej pracy.Jeśli nie, to nie życzę. Chodzi o zasady. Jedni je mają inni nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavel Re: Boże, jakie naiwniactwo IP: 94.254.169.* 16.12.09, 18:47 nie naiwni, tylko nie lubiący kłamstw ze strony pracodawcy ]. Jeżeli ktoś, kto [b]odpowiada[b/] za procesy rekrutcyjne informuje kandydata o tym, że oddzwoni, a tego nie robi, to przepraszam, ale gdzie jest ten profesjonalizm? Skoro dużo kandydatów, to ja myślę, że Organizacja powinna poinformować, że w przypadku pozytywnego rozpatrzenia aplikacji skontaktujemy się z Pnem/Panią w ciągu XXX tyg. A jeżeli tego nie rozumiesz, to znaczy, że nie masz szacunku do samej siebie, więc [b]jakim chcesz być pracownikiem?![b/] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARA Re: Ikea rekrutacja. IP: *.lodz.mm.pl 21.10.09, 16:06 Witam.Ja byłam na rekrutacji ale z dwa miesiące temu.Mieli do mnie oddzwonic i jakoś do tej pory nie oddzwonili.Jestem ciekawa kiedy ta IKEA wogóle powstanie i czy ktoś przeszedł rekrutacje?.Szukałam wszędzie coś na temat rekrutacji IKEI ale nic nie znalazłam.Nie wiem czy wogóle ktoś oddzwoni.Pozdrawiam wszystkich którzy się starają o prace w IKEI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość: kamila Re: Ikea rekrutacja. IP: *.pai.net.pl 25.10.09, 15:46 ja nei wiem co wy wszyscy macie do IKEA. Ja wysłałam swoje CV meisiac temu. po dwóch tygodniach oddzwonili i zaprosili na rozmowe i przyjeli mnie.. Jeśli się ktos im nie podoba i nie ma odpowiednich kfalifikacji to normalne ze nie zadzwonią i neiz aproszą na rozmowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Ikea rekrutacja. IP: *.centertel.pl 10.11.09, 18:03 wszystkich zainteresowanych ikea i tym jak traktują ludzi zapraszam do odwiedzenia strony www.czyikeajestok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimka Re: Ikea rekrutacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 18:57 Ludzie, mamy dyktafony.Korzystajmy z techniki. Oni nas nagrywaja, my ich tez .I zapamietajcie sobie, ze sa Sady Pracy.Nie dajcie sie wykorzysta poraz drugi. Naprawde interesujcie sie swoimi prawami i dociekajcie ich. Bez wzgledu na to gdzie pracujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Ikea rekrutacja. 16.12.09, 17:14 I jak się pracuje "szczęśliwym" wygranym w ikeowej rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ikea rekrutacja. IP: 188.33.251.* 27.12.09, 19:18 Chyba dobrze, bo o masowych zwonieniach jeszcze nic nie słychać:b Odpowiedz Link Zgłoś