ww_lodz 27.07.09, 22:15 Artykuł pełen pozytywnych informacji został opatrzony negatywnym, tabloidowym tytułem. Patologia GW Łódź staje się coraz większa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zen Infosys przenosi część pracy do Indii IP: *.retsat1.com.pl 27.07.09, 23:08 Niedługo przeniosą drugą część i najpiękniejszą działkę w mieście się sprzeda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Infosys przenosi część pracy do Indii IP: 163.244.62.* 28.07.09, 06:15 pani Blęwąska (czy jak jej tam) szuka sensacji wszędzie tam gdzie jej nie ma. Przez te jej kretyńskie artykuły niedługo pozamykają każdy zakład w Łodzi. Aż za bardzo widać zawiść w "tekstach" tej marnej imitacji dziennikarza. Własną matkę by sprzedała byleby tylko mieć temat na kolejny "artykuł". Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl Tytuł jest prawdziwy :-( 28.07.09, 13:55 Pani Blewąska (nie wypada przekręcać nazwiska - a to nie kłopot by sprawdzić) napisała artykuł, a nie tytuł. Tytuł pochodzi od redaktora, a to zwykle jest ktoś inny. Artykuł bardzo nijaki - to fakt. Niestety - prawdziwy jest tytuł, a nie ogólniki w artykule. Infosys zwija działalność do Indii, bo tam jest taniej, bo tam jest prowadzona tego typu działalność. Kupując ten dział od Philipsa od początku był zainteresowany RYNKIEM, KLIENTEM, a nie budyneczkiem w Łodzi i garstką ludzi mówiących w niepotrzebnym języku (po polsku). W następnym kroku przeniosą coś jeszcze itd. itp. Takich rzeczy nie da się przenieść ot tak z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: Infosys przenosi część pracy do Indii 28.07.09, 08:19 A o czym jest ten artykuł? Nie warto więc nie czytałem i nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim2231 Re: Infosys przenosi część pracy do Indii IP: 216.52.49.* 28.07.09, 12:02 no jak o czym - Gazeta szuka "gorącego" tematu... sezon ogórkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kra o kradzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 16:59 minigry.amor.pl napisał: > A o czym jest ten artykuł? art jest o kradzieży. a czy on uradł czy jemu ukradli to nie ważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Infosys przenosi część pracy do Indii IP: 212.160.172.* 28.07.09, 11:56 Jak zwykle troche inaczej to wglada od srodka, ale przeciez wiecie lepiej to co sie bede tlumaczyl... Odpowiedz Link Zgłoś