Gość: darson IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 19:02 tylko ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY- hej,hej!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kefir Wielkie zmiany w ŁKS-ie IP: *.centertel.pl 04.08.09, 19:23 Odbuduj ŁKS czyli przynieś na mecz swoją cegłę:) To chyba mieli na myśli sternicy tej tratwy. Miało być normalnie i profesjonalnie a wyszło jak zawsze. Sami swoi i kolesiostwo a profesjonalizmu nie widać. Szkoda zaczyna mi się robić Klejmana. Facet chciał zarobić a tu PZPN wyautował go. Teraz kolesie z boiska pojadą go dalej, tak że na 4 bańkach w plecki się nie skończy a klub i tak padnie bo ani Adamski ani Hajto nie myślą o klubie ale o tym by zapewnić sobie spokojną emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Re: Jestem debilem i dobrze mi z tym IP: *.lodz.mm.pl 04.08.09, 20:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek kalinowski Choć raz napisałeś jaki jestes he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 23:41 Chłopcze zakompleksiony pomyliłeś fora Tu jest POLSKA!!! TYLKO ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY HEJ HEJ EKSTRAKLASA ZAWSZE NASZA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kefira Re: Jestem debilem i dobrze mi z tym IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 16:50 no maślana- jeden,jedyny raz napisałeś prawdę! ...ale to wiedziałem już dawno- DEBIL I ANALFABETA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korpisz Biznes plan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:13 Hajto i Kłos - otworzą sklep ogrodniczy + zioła, przyprawy, używki np. fajki, Drumlak - doradztwo podatkowo-prawne, Świerczewski - walki pokazowe tajskiego boksu za pieniądze nad morzem. Dodatkowo Hajto - wyścigi samochodowe, uliczne na odcinku Rzgów - Chojny. Kasy jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do korpisza Re: Biznes plan IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 16:53 jak to KMIOTY z podmiejskiego troszczą się o ŁÓDZKI K.S.!! ...i szczekają,ujadają,skamlą- FICEFSKIE KUNDLE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd dziady ściagają pomysły po Widzewie IP: *.toya.net.pl 04.08.09, 23:21 a niech mają. Ostatnich gryzą psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Salvador Wielkie zmiany w ŁKS-ie - Hajto menedżerem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.09, 08:51 Jaki klub taki menadżer !!! He, he, he dobre !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do el salvadora Re: Wielkie zmiany w ŁKS-ie - Hajto menedżerem IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 16:56 ...myślisz o panu Zubie!? masz rację!!!he,he,he dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś