Gość: f IP: *.toya.net.pl 18.08.09, 20:16 u daj dajów bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Piłkarz ŁKS: Chcę normalnie zarabiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:22 Dobrze, że powiedział, że jest nalemnikiem, bo gdyby kochał ten klub to został by w nim tak jak Adamski. W klubie nie trzeba najemników, tylko walczaków i ludzi oddanych. Mimo, że jestem kibicem Widzewa popieram włodarzy Łks, którz nie chca przystać na warunki emeryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTK Re: Piłkarz ŁKS: Chcę normalnie zarabiać IP: *.retsat1.com.pl 18.08.09, 20:28 Tomasz H. i jemu podobni to najgorszy element polskiej pilki. To dzieki nim mlodzi pilkarze ucza sie cwaniactwa, wyrachowania i kombinatorstwa. Jako kibic Widzewa wspolczuje LKSowi takich ludzi. Grajac bardzo dobry mecz w derbach pokazali, ze dadza sobie rade bez tego typu grajkow. Junior walczacy do upadlego za klub jest o wiele lepszy niz stary cwaniak kalkulujacy na biezaco co mu sie bardziej oplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Piłkarz ŁKS: Chcę normalnie zarabiać IP: *.toya.net.pl 18.08.09, 20:49 Trzeba być wyjątkowo rozrzutnym żeby po 6-7 latach gry za granicą jak Świerszczu czy Hajto nie mieć za co rodziny utrzymać. Panowie, cośta zrobili z tą forsą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swierszczu i hajto Re: Piłkarz ŁKS: Chcę normalnie zarabiać IP: *.lodz.mm.pl 18.08.09, 22:06 przepier... na mieście, bo lubimy się tu w tym pięknym mieście dobrze zabawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Piłkarz ŁKS: Chcę normalnie zarabiać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 22:59 Zainwestowali w lewe fajki, które potem zostały skonfiskowane. No i kasa się rozeszła... Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Sprzedajny najemnik a nie piłkarz 18.08.09, 22:18 Sprzedajny najemnik a nie piłkarz. A dopiero co próbował rządzić w klubie. Ale brak oleju i w górze i w dole. Może ktoś kupi tę kupę nieszczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Piłkarz ŁKS: Chcę normalnie zarabiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 22:50 Spadaj do Zabrza sprzedajnycw...u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driverlodz Re: Piłkarz ŁKS: Chcę normalnie zarabiać IP: *.grs-k0.g1.pl 18.08.09, 22:55 dam normalną prace,sprzątanie niby stdionu=bazarze,praca od8-17 1260zł na rekę a i premia na swieta od wdziecznych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Piłkarz ŁKS: Chcę normalnie zarabiać IP: 217.76.112.* 18.08.09, 23:13 Czego wy (niektorzy) od Hajty żadacie? Facet nagle ma grać obowiazkowo dla ŁKS-u za wynagrodzenie "jałmuzne"? Ci co pracują w zakładach czy społkach nie jutro pojdą do szefów i powiedza ze od wrzesnia bedą pracowali za np 20% dotychczasowego wynagrodzenia.Ludzie czy wam rozum odebralo.Hajty zawodem jest "kopanie za pieniądze piłki" ale nie z cyrografefem ze w ŁKS-e za 20% normalnego uposazenia lecz na nora,malnych warunkach.Tak postapił by kazg\dy normalnie myslący człowiek.On ma na tyle dobrą forme i umiejętnosci ze "nie musi się prosić" o godne wynagroszenie.Jesli ktos tego nie rozumie tzn ze jest kiepem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt do Bogdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 17:38 Kiepem to możesz nazywać swojego psa, mądralo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petro Piłkarz ŁKS: Chcę normalnie zarabiać IP: *.lodz.mm.pl 19.08.09, 00:18 zapodaj.net/ac6f60217972.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrawdziwyŁODZIANIN Piłkarz ŁKS: Chcę normalnie zarabiać IP: *.chello.pl 19.08.09, 00:49 Mówi się PAN Klejman. Warto pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Ty masz w sercu Gornika? Judaszu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 12:35 Papier i mikrofon zniesie kazda hipokryzje. Koncz kariere. To najlepsze wyjscie. Tylko najpierw przyniesiesz jeszcze nalezne Gornikowi 100 tysiecy zlotych. Jesli masz honor. Trzeba bylo sie zdecydowac w Gorniku na opcje zerowa panie Hajto. Przypuszczalnie nigdy by go nie bylo na to stac. Bo chcial kase. Chcial za wszelka cene kase. A Gornik jeszcze zaplacil za caly kontrakt temu panu. W Gorniku powinni byli wywalic go na zbity pysk za te swoje fochy osłabiające druzyne. Hajto wzial pieniadze ( 100 tys, do konca kontraktu obowiazujacego w Gorniku ) miedzy innymi za to, ze nie zagra przeciwko poprzedniemu klubowi. Prezes Jedrych twierdzil, ze Hajto mowil, ze potrzebuje pieniedzy bo ma ciezka sytuacje. Hajto bardzo dobrze wiedzial co podpisuje. Pol roku pozniej jakby nigdy nic jednak zagral w meczu LKS - Gornik. Jego wybor. Potem odwracal kota ogonem, ze ktos mu zabranial wykonywania zawodu. Kto? Nikt. Niech odda 100 tys i moze grac. Wszystko jasne i czytelne. Nikt temu panu grac nie zabranial! Ale cwaniaczek chcial kase i chcial grac, zarabiac w innym klubie pomimo, ze za ten sam okres mial zaplacone w Gorniku. Tak robi złodziej. Bierze kase obiecujac towar a potem uwaza , ze nalezy mu sie kasa i towar. Gornik akurat zreszta zawsze z takich umow sie wywiazywal: Banas nie gral przeciwko Piastowi ( w bardzo waznym meczu, a jego dubler w Gorniku Smirnows to przeciez totalna tragedia ), Golos nie gral przeciwko Wisle, itd. Badzmy wiec powazni. Pieniazki nalezy zwrocic skoro pan zagral. Wybral pan. On jest zdziwiony ze go z Gornika wyrzucili. Bezmyslne faule i kartki, spory z sedziami i prowokacje, tworzenie kwasu w mediach, na boisku i w druzynie. W meczu z Belchatowem w Zabrzu wiedzac w jak trudnej juz wtedy sytuacji jest Gornik, w 30 minucie gry podbiegl do lezacego zawodnika z Belchatowa i kopal go proszac sie o czerwona kartke zeby oslabic druzyne. Kasperczak zmilczał. Zaraz potem w meczu z Polonia w Warszawie wiedzac, ze Gornik ma juz zaciskajaca sie petle na szyi dostal czerwona kartke za glupie i skandaliczne zachowanie na boisku. Oslabil z premedytacja druzyne. Rozwalal i tak juz cieniutkie morale. Ktory trener by to znosil. Kto znosilby takie pajacowanie doswiadczonego zawodnika. Lidera druzyny. Przeciez to rozsadza druzyne od srodka. Statystyki rundy jesiennej w Gorniku tego pana sa takie: 13 meczów - 10 żółtych kartek i 2 czerwone (złapane w najbardziej idiotyczny z możliwych sposobów). No i do tego należy dodać, że kierowana przez niego obrona dała sobie strzelić jesienią 22 bramki, a Górnik skończył ją z bilansem 3 wygranych, 3 remisów i 11 porażek. I on uwaza, ze trener i klub powinni go byli dalej trzymac. W Korei moze bylo inaczej? Engel to znosil i byla totalna kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol płozyć szmatę na pasach i pojechać z nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 14:27 judasz Odpowiedz Link Zgłoś