Gość: ewa jolanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 18:44 Kubasiewicz powinien ponieść bardzo surową karę za to okrucieństwo i to on powinien za wszystko zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaudia Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.pai.net.pl 21.08.09, 18:45 ukarać tego psychola surowo! Najlepiej niech faktycznie posiedzi! Radiowcy mogliby sporo powiedzieć o jego metodach na ludzi...Ale ludzie moga sami odejść. Oby się nie wybronił z tego kasą! Gazeto, obserwujcie sprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.chello.pl 22.08.09, 08:45 BOJKOTUJCIE JEGO RADIO Odpowiedz Link Zgłoś
jaja24 cos o nim 26.08.09, 18:05 www.eioba.pl/kubasiewicz jego email: wisla@pensjonatwisla.com Jak mozecie zobaczyc, jest wlascicielem pensjonatu w Wisle. Oprocz tego oczywiscie ma radio Parada, jest ginekologiem, wspolwlascicielem spolki Flora z.o.o., wlascicielem browaru w Jabłonowie i do niedawna dużego gospodarstwa prowadzącego chów świń w Byszewie, gmina Kutno. Jest tego 168,5 ha ziemi. Mysle, ze jest w stanie sam zaplacic za leczenie koni. Dla mnie to zart jakis ta zbiorka pieniedzy. Jedyne co mozemy zrobic to bojkot radia. Nikt juz nie powinien sluchac rada parada. Moze jakies wnioski o odebranie dyplomu lekarza? Bo lekarz, ktorego nie obchodzi cierpienie, to chyba nienajlepszy lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
k_ktosia Maltretowane konie u szefa radia Parada 21.08.09, 19:02 Nie rozumiem takiego postępowania :/ Raz ze to nie ludzkie, dwa że przecież konie to niezły interes - więc nawet jak ktoś nie ma odruchów ludzkich, to dlaczego maltretuje coś, na czym można zarobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Zdjecie Oprawcy IP: *.chello.pl 22.08.09, 09:54 zdjecie tego opasa kata nasza-klasa.pl/profile/25857477/gallery/album/2/1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: Zdjecie Oprawcy IP: *.tomaszow.mm.pl 24.08.09, 21:15 Na głodnego to on nie wygląda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzeźwy Re: Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 11:28 TO właśnie BARDZO LUDZKIE zachowanie = TAKIE traktowanie zwierząt. "Idźcie i czyńcie sobie poddaną." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO))EB Sku...ela wsadzic do stajni, przywiązac! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.09, 19:28 Do pustego żłoba! Prokurator powinien zablokowac konto i sciągnąc pieniądze na ratowanie koni! Ale czy u nas koń, pies, kot to istota? Nie! to dla wielu rzecz! 2 lata??? owszem ale w stajni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.no Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 19:35 Sprawa dla reportera 08.12.2008. Wpadłeś w dziurę i popsułeś samochód? Stałeś przez godzinę w korku? A może oszukał cię nieuczciwy urzędnik? Chcesz się podzielić informacjami z innymi lub potrzebujesz pomocy? Zadzwoń do Radia Parada Dla nas nie ma rzeczy niemożliwych Jesteśmy do Twojej dyspozycji dzwoń: (042) 299-93-60 lub wyślij maila za pomocą formularza Dane osób nie będą wykorzystywane do emisji. Zostaną wykorzystane tylko na potrzeby redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsss radio parada IP: *.chello.pl 22.08.09, 08:54 piszcie www.radio-parada.pl/content/view/1794/231/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładnie i 4 fm Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 19:42 - Zobaczysz, przejedzie Cię auto bez numerów!!! - Taaaak? Wyobraź sobie że - dokładnie - Twoją wypowiedź słyszeli Państwo Rycaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Takiego to w dyby i chłosta ! IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 19:48 "O gorszego trudno tyrana,jak przyjdzie z Chama na pana". Polecam trochę lektury o człowieku który stał się chamem, albo chamem się urodzł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Takiego to w dyby i chłosta ! IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 19:49 www.radio-parada.pl/content/view/2519/132/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ev Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.altec.pl 21.08.09, 19:54 Dwa lata...dostanie moze upomnienie!! Wsadzilabym takiego gnojka do tego boksu i potrzymalabym tam ze dwa lata,w takich samych warunkach jak on trzymal te konie!! Jakim trzeba byc zimnym czlowiekiem,aby w ten sposob potraktowac zywa istote.Nie zasluguje na miano czlowieka..brakuje slow,aby toto nazwac.EW Odpowiedz Link Zgłoś
michelle77 Maltretowane konie u szefa radia Parada 21.08.09, 19:58 Cholerny dupek i zadufek !!! Proponuję jego potrzymać w celi metr na metr parę miesięcy, zeby zmuszony był żyć we własnych odchodach. Normalnie aż się zastanawiam czy ten koleś nie jest chory psychicznie. A radio parada to gicie radio. Same drechy go słuchają i głupawe lale. Wstyd tego słuchać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel dąbrowski Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.limes.com.pl 21.08.09, 20:16 W życiu nie widziałem takiego bestialstwa wobec zwierząt. Jako karę proponuje p.Krzysztofowi Kubasiewiczowi założyć kantar na przyrodzenie...może w tedy zrozumie co uczynił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: 80.188.241.* 21.08.09, 20:22 Apeluje do tych, ktorzy maja wplyw na losy tego czlowieka...nie odpuscie sku...elowi za to co zrobil!!! Niech poniesie najsorowsza z mozliwych kar za niewyobrazalne okucienstwo. Zycze mu, zeby zdychal w milczeniu, tak jak cierpialy te niewinne i piekne stworzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.goleniow.vectranet.pl 21.08.09, 22:06 dobry pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
super_stokrotka Na szubienice! 21.08.09, 20:35 Ale oczywiscie jak znam zycie zaraz sie zacznie przeciez mowic o prawach czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2-pswiecki Stan fatalny, zgoda, może zapłacisz za weterynarza IP: *.aster.pl 23.08.09, 13:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.bluedot.pl 21.08.09, 20:37 Chciałbym i mogę zaopiekować się tymi końmi,to co zobaczyłem przeraziło mnie.Normalny człowiek nie dopuściłby do takiego stanu zwierząt.Czekam na odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
rozyna Re: Maltretowane konie u szefa radia Parada 21.08.09, 20:55 Jestem wstrząśnięta, wysłałam pieniądze na ten cel, ale mam nadzieję, że sąd obciąży tego strasznego człowieka, ich właściciela, kosztami leczenia zwierząt a pieniądze ofiarodawców pomogą potem dalszym "braciom mniejszym" w potrzebie. Jak najprędzej wszystkie konie powinny znaleźć się w bezpiecznym miejscu. Dobrze, że są ludzie, którzy chcą pomóc, bo niestety niektórzy są gorsi niż zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaa Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.net-partner.pl 21.08.09, 20:52 a jakież to wykształcenie ma ten "polityk" i "biznesmen"? Zagadka. TO LEKARZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molka Re: Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.toya.net.pl 22.08.09, 10:13 pan kubasiewicz jest ginekologiem. dorobił się na aborcjach. a to co zrobił w tej stadninie... popłakałam się, nie rozumiem jak tak można. kara publicznej chłosty, tortury, nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.toya.net.pl 22.08.09, 21:12 i to jest najstraszniejsze!LEKARZ? O BOŻE !kiedyś byłam u niego na wizycie.Tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.09, 20:53 Przerażająca jest ta nieczułość na los zwierząt!!! Niczym nie da się usprawiedliwić!!! Za bestialstwo i zaniedbanie i doprowadzenie do niewyobrażalnego i ciągnącego się zapewne miesiącami cierpienia powinna być odpowiednia kara!!! Mam nadzieję, że zwierzęta trafią do miejsca, w którym będą mogły powrócić do normalności!!! Mam ściśnięte serce jak patrzę na te zdjęcia!!! :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOniara Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.gl.digi.pl 21.08.09, 20:53 OMG ... normalnie szok ! Jak w ogóle można tak postępować .. Nie rozumiem , i chyba niegdy nie zrzozumiem .! Ale rpawdopodobnie z lenistewa .. po co zmieniać kantar koniu .. niech będzie w starym , a to , że rośnie mu pysk to nikogo nie obchodzi .. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryja Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.acn.waw.pl 21.08.09, 20:55 Powinno się takiego człowieka wykastrować i w kajdanki. Odpowiedz Link Zgłoś
aborygen1 Maltretowane konie u szefa radia Parada 21.08.09, 20:57 co za skur....syn. Chama poznaje sie po stosunku do zwierzat. Chlop zywemu nie przepusci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamięetający Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 21:00 A pamiętacie jak kradł prąd do remontu wilii na Rudzie?TVN powinnien pokazać program w UWADZE na całą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Ale podany numer konta jest zły!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.08.09, 21:04 Proszę o poprawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewA Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 21:05 co za.....szkoda nawet pisac ..do stajni z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowana Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.chello.pl 21.08.09, 21:05 Bestialstwo!!! Jedyna kara - oko za oko - na pół roku wsadzić tego kata po kolana w gnoju. Jestem zszokowana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Pko bp i oddział w pile (zamiast w czarnkowie) IP: *.wroclaw.mm.pl 21.08.09, 21:08 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za... Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.09, 21:08 ...sqrwiel. Brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Maltretowane konie u szefa radia Parada 21.08.09, 21:11 Najbardziej mnie dziwi ta zrzuta pieniędzy na własność bogacza (leczenie). Czy nie powinien on za to zapłacić? Przymusowo? Jakieś szybkie postępowanie i komornik? A może społeczeństwo ma mu koniki nareperować i oddać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: *.goleniow.vectranet.pl 21.08.09, 22:07 ŚWIĘTA RACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adf Re: Maltretowane konie u szefa radia Parada IP: 78.88.71.* 22.08.09, 16:32 moze poprostu za dlugo by to trwalo.. Odpowiedz Link Zgłoś