street.babok 28.08.09, 15:55 Jak firma sie prezentuje, patrzac z perspektywy pracownika? Jak wygladala pierwsza rozmowa? Zaprosili mnie i nie wiem czy iść. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Efect doradztwo finansowe 28.08.09, 16:29 > Zaprosili mnie i nie wiem czy iść. Ot tak, cię zaprosili? Zadzwonili z głupia frant i cię zaprosili, czy może składałeś tam aplikację? Jeśli składałeś, to nie wiesz, czy warto iść tam, gdzie złożyłeś aplikację? Składasz aplikacje byle gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
street.babok Re: Efect doradztwo finansowe 28.08.09, 16:32 Nie skladalem aplikacji tylko zostalem polecony., Najpierw rozwaz wszystkie mozliwosci zapraszania potencjalnych pracownikow na rozmowe, a dopiero potem sie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora0 Re: Efect doradztwo finansowe IP: *.bremultibank.com.pl 28.08.09, 16:33 nie madruj sie tak bo nie musial tam skladac aplikacji zeby do niego zadzwonili. Pewnie ktoś ze znajomych pracujących tam podał jego namiary (kazdy kto zaczyna u nich prace musi podac iles tam namiarow na inne osoby). W ten sposob zdobywaja nowych pracownikow. Odradzam to miejsce, pracownicy oklamuja klientow, duza rotacja jest ponieważ nikt nie wytrzymuje tam dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Efect doradztwo finansowe 28.08.09, 17:47 >(kazdy kto zaczyna u nich prace musi podac iles tam namiarow > na inne osoby). A to sorry, do głowy mi nie przyszło, że teraz tak się w Łodzi rekrutuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeh Re: Efect doradztwo finansowe IP: *.sm-rozstaje.pl 12.09.09, 12:29 nie dziw się tak znam kilku kierowników z efectu , sam tez tak pracowałem przez rok, nowych ludzi do pracy szukają nawet na naszej klasie :) wiem bo widziałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak123 Re: Efect doradztwo finansowe IP: *.icpnet.pl 22.09.09, 22:08 a czy ktoś może napisać jak wygląda praca specjalisty ds. processingu umów finansowych? bo do tej pory tylko o doradcach jest mowa. Odpowiedz Link Zgłoś