ethanol 31.12.02, 20:43 Srednie IQ w Polsce to 92 - troche malo Srednie IQ w Izraelu 90 - jeszcze mniej To przestancie powtarzac plotki o mardosci Zydow, rozpuszcane prze samych zainteresowanych. zydzi to cwaniaki, ale zadne tam madrale Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly3 Re: Inteligencja Zydow 31.12.02, 21:52 dla mnie to debile wystarczy spojrzec na watek 4_4_4_4 tam jest ponad 700 postow !!!! A jakie zobaczcie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Eeee, tam, IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 21:56 ich wybitność w pełni uwidacznia dopiero watek Aquanet [Il]. To dopiero głębia ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Eeee, tam, IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 22:09 Poza tym pławią się w luksusach!Widziałeś zydóweczkę bez kolii brylantowej? I narzekaja Aj! Waj!Ta kura taka chuda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM f, IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 22:11 my tu powaznie dyskutujemy, a ty jakies kity wciskasz. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: f, IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 22:17 A zapłacili za pobyt w hotelu w Kenii? czy Herkulesy o dziwo lud pasterski stać na takie cuda! A dla nas F-16 to składka po 1/3 emerytury ,nota bene 1/20 emerutury zydowskiej! Wybitnie nieudany naród ci Polacy! Wyjątek- Morel,Bagsik,Gosiorowski,Bieriezowski-itd... Odpowiedz Link Zgłoś
nieogolony No niewiem Rodacy:-(?? 31.12.02, 22:24 Prawdy niestety nie da sie uktyc. Mozemy do jutra pierdolic o dumie narodowej bo to jest chyba zdrowe ale gdzie podziw dla innych sie nalezy to sie nalezy. Mozesz ich nienawidzic i nimi gardzic ale ich osiagniecia sa niesamowite: Polacy 60 mil 4 nagrody JEWISH NOBEL WINNERS 0.2% of World's Population 14.1 Million Jews Literature 1910 - Paul Heyse 1927 - Henri Bergson 1958 - Boris Pasternak 1966 - Shmuel Yosef Agnon 1966 - Nelly Sachs 1976 - Saul Bellow 1978 - Isaac Bashevis Singer 1981 - Elias Canetti 1987 - Joseph Brodsky 1991 - Nadine Gordimer World Peace 1911 - Alfred Fried 1911 - Tobias Michael Carel Asser 1968 - Rene Cassin 1973 - Henry Kissinger 1978 - Menachem Begin 1986 - Elie Wiesel 1994 - Shimon Peres 1994 - Yitzhak Rabin Chemistry 1905 - Adolph Von Baeyer 1906 - Henri Moissan 1910 - Otto Wallach 1915 - Richard Willstaetter 1918 - Fritz Haber 1943 - George Charles de Hevesy 1961 - Melvin Calvin 1962 - Max Ferdinand Perutz 1972 - William Howard Stein 1977 - Ilya Prigogine 1979 - Herbert Charles Brown 1980 - Paul Berg 1980 - Walter Gilbert 1981 - Roald Hoffmann 1982 - Aaron Klug 1985 - Albert A. Hauptman 1985 - Jerome Karle 1986 - Dudley R. Herschbach 1988 - Robert Huber 1989 - Sidney Altman 1992 - Rudolph Marcus 2000 - Alan J. Heeger Economics 1970 - Paul Anthony Samuelson 1971 - Simon Kuznets 1972 - Kenneth Joseph Arrow 1975 - Leonid Kantorovich 1976 - Milton Friedman 1978 - Herbert A. Simon 1980 - Lawrence Robert Klein 1985 - Franco Modigliani 1987 - Robert M. Solow 1990 - Harry Markowitz 1990 - Merton Miller 1992 - Gary Becker 1993 - Rober Fogel Medicine 1908 - Elie Metchnikoff 1908 - Paul Erlich 1914 - Robert Barany 1922 - Otto Meyerhof 1930 - Karl Landsteiner 1931 - Otto Warburg 1936 - Otto Loewi 1944 - Joseph Erlanger 1944 - Herbert Spencer Gasser 1945 - Ernst Boris Chain 1946 - Hermann Joseph Muller 1950 - Tadeus Reichstein 1952 - Selman Abraham Waksman 1953 - Hans Krebs 1953 - Fritz Albert Lipmann 1958 - Joshua Lederberg 1959 - Arthur Kornberg 1964 - Konrad Bloch 1965 - Francois Jacob 1965 - Andre Lwoff 1967 - George Wald 1968 - Marshall W. Nirenberg 1969 - Salvador Luria 1970 - Julius Axelrod 1970 - Sir Bernard Katz 1972 - Gerald Maurice Edelman 1975 - David Baltimore 1975 - Howard Martin Temin 1976 - Baruch S. Blumberg 1977 - Rosalyn Sussman Yalow 1978 - Daniel Nathans 1980 - Baruj Benacerraf 1984 - Cesar Milstein 1985 - Michael Stuart Brown 1985 - Joseph L. Goldstein 1986 - Stanley Cohen [& Rita Levi-Montalcini] 1988 - Gertrude Elion 1989 - Harold Varmus 1991 - Erwin Neher 1991 - Bert Sakmann 1993 - Richard J. Roberts 1993 - Phillip Sharp 1994 - Alfred Gilman 1995 - Edward B. Lewis Physics 1907 - Albert Abraham Michelson 1908 - Gabriel Lippmann 1921 - Albert Einstein 1922 - Niels Bohr 1925 - James Franck 1925 - Gustav Hertz 1943 - Gustav Stern 1944 - Isidor Issac Rabi 1952 - Felix Bloch 1954 - Max Born 1958 - Igor Tamm 1959 - Emilio Segre 1960 - Donald A. Glaser 1961 - Robert Hofstadter 1962 - Lev Davidovich Landau 1965 - Richard Phillips Feynman 1965 - Julian Schwinger 1969 - Murray Gell-Mann 1971 - Dennis Gabor 1973 - Brian David Josephson 1975 - Benjamin Mottleson 1976 - Burton Richter 1978 - Arno Allan Penzias 1978 - Peter L Kapitza 1979 - Stephen Weinberg 1979 - Sheldon Glashow 1988 - Leon Lederman 1988 - Melvin Schwartz 1988 - Jack Steinberger 1990 - Jerome Friedman 1995 - Martin Perl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Jak tacy genialni to IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 22:29 dlaczego przez prawie 2000 lat nie byli w stanie zrozumiec wartości posiadania wlasnego panstwa, nie mowiąc już o stworzeniu go. Do dzis wielu Zydow uważa, ze Izrael nie ma prawa istniec, gdyż nie powstał za sprawą boskiej ingerencji, lecz ręką czlowieka zbudowany był. Zachwycanie się noblistami to jak zachwycanie się uzdolnionym matematycznie dzieckiem, ktore sika w majtki, matke wyzywa od kurew, nie umie przejśc przez ulicę samodzielnie i chodzi obsmarkane. Ale matematykiem jest genialnym. Tylko co z tego. Czy ktoś tej "jego" matematyki (nie matematyki w ogóle) tak naprawde potrzebuje? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Jak tacy genialni to IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 22:33 Rozumiesz zlepek słów uczciwi inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Jak tacy genialni to IP: *.proxy.aol.com 31.12.02, 22:35 Gość portalu: AdamM napisał(a): > dlaczego przez prawie 2000 lat nie byli w stanie zrozumiec wartości posiadania > wlasnego panstwa, nie mowiąc już o stworzeniu go. Do dzis wielu Zydow uważa, ze > > Izrael nie ma prawa istniec, gdyż nie powstał za sprawą boskiej ingerencji, > lecz ręką czlowieka zbudowany był. Zachwycanie się noblistami to jak > zachwycanie się uzdolnionym matematycznie dzieckiem, ktore sika w majtki, matke > > wyzywa od kurew, nie umie przejśc przez ulicę samodzielnie i chodzi obsmarkane. > > Ale matematykiem jest genialnym. Tylko co z tego. Czy ktoś tej "jego" > matematyki (nie matematyki w ogóle) tak naprawde potrzebuje? > > A. .. .. Ciekawe czt np. Tuwim albo Korczak czy sikali w majtki i wlasne matki wyzywali od kurew. To bylby gwozdz sezonu. Nie sadzisz? A co do tamtych - masz racje. Swolocz. To nie powod do dumy. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 wazne, ze zlapales :O) IP: *.proxy.aol.com 31.12.02, 22:43 a przy okazji, popatrz: taki Ethanol moczy sie regularnie, o czym wiadomo na przeroznych forach od przynajmniej 3 lat, i jego na tej liscie nie ma, w charakterze wybytnego polskiego matematyka (czy cos). Najwyrazniej wpuszczaja tylko swoich. Albo Ethanol moczy sie za bardzo (za duzy smrod obciach, znaczy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Jak tacy genialni to IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 22:41 Korczak?Czytałeś?Marks przy nim to małe piwo!Takiego komunistę to tylko wsród zydów należy szukać!Poczytaj gdy nie chcesz być gęsią! Ale do tego trzeba byc odważnym a nie pinczerkiem Michnika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konus Re: Jak tacy genialni to IP: *.abo.wanadoo.fr 31.12.02, 22:40 Gość portalu: AdamM napisał(a): > Ale matematykiem jest genialnym. Tylko co z tego. Czy ktoś tej "jego" > matematyki (nie matematyki w ogóle) tak naprawde potrzebuje? > A. ======= Pewno ze nie,do tej pory bys skakal z drzewa na drzewo przytrzymujac sie od czasu do czasu ogonem.Brr filozof! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Moze bys tak coś zrobił z własnym IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 22:42 antysemityzmem i antysemityzmem twoich towarzyszy z FR. Bo o tym od dawna glosno. I przykre to zwlaszcza w kontekscie udzialu FR spoleczenstwa w deportacjach Zydow do obozów zaglady. Bardzo przykre i niesmaczne. Bez pozdrowień A. Odpowiedz Link Zgłoś
nieogolony Bzdury nasiakniete Nienawiscia! 31.12.02, 22:46 Gość portalu: AdamM napisał(a): > dlaczego przez prawie 2000 lat nie byli w stanie zrozumiec wartości posiadania > wlasnego panstwa, nie mowiąc już o stworzeniu go. Do dzis wielu Zydow uważa, ze > > Izrael nie ma prawa istniec, gdyż nie powstał za sprawą boskiej ingerencji, > lecz ręką czlowieka zbudowany był. Zachwycanie się noblistami to jak > zachwycanie się uzdolnionym matematycznie dzieckiem, ktore sika w majtki, matke > > wyzywa od kurew, nie umie przejśc przez ulicę samodzielnie i chodzi obsmarkane. > > Ale matematykiem jest genialnym. Tylko co z tego. Czy ktoś tej "jego" > matematyki (nie matematyki w ogóle) tak naprawde potrzebuje? > A. A myślisz ze nagrody Nobla daje się ludziom za nikomu niepotrzebną i bezwartościową pracę której nikt nie rozumie. Pomyśl o tym jak ty albo ktoś tobie bliski wyląduje w szpitalu i do uratowania życia będzie potrzebował operację albo lekarstwo wynalezione przez Żyda. Jesteś oślepiony nienawiścią i tylko dlatego tego nie widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM nie jestem oślepiony żadną nienawiścią - IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 22:51 na tym forum wystepuję i przeciw Zydom i za nimi, zalezy od kontekstu dyskusji. Ty zas jestes niezbyt rozgarnietym facetem z eweidentnym wtornym analfabetyzmem, ktory nie rozumie tresci postów. Jak będe mial wiecej czasu postaram się pisac dla ciebie podwojnie, albo podawać przypisy wyjasniajace. A. Odpowiedz Link Zgłoś
nieogolony Re: nie jestem oślepiony żadną nienawiścią - 31.12.02, 23:05 Gość portalu: AdamM napisał(a): > na tym forum wystepuję i przeciw Zydom i za nimi, zalezy od kontekstu dyskusji. > > Ty zas jestes niezbyt rozgarnietym facetem z eweidentnym wtornym > analfabetyzmem, ktory nie rozumie tresci postów. Jak będe mial wiecej czasu > postaram się pisac dla ciebie podwojnie, albo podawać przypisy wyjasniajace. > > A. Obawiam się Adasiu że to właśnie ty nie rozumiesz swoich własnych postów co jest zresztą typowe u podnieconego bolącą prawdą rasisty. Tylko idiota nie potrafi dostrzec i docenić osiągnięć innych jeśli nawet nimi gardzi. 135 nagród Nobla dla narodu liczącego 14 milionów jest niesamowitym osiągnięciem i należy to podziwiać nawet jeśli wywodzisz się z narodu 4 razy większego który osiągnął 34 razy mniej tych samych nagród. Ja to podziwiam! Dlaczego sie az tak podniecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Rozumiem, ze IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 23:10 chcesz się trochę podbudowac piszac o tym moim rzekomym podniecaniu się. No dobrze - podniecam się!!! Ale ad rem. Otóz ja ich doceniam ale w tym wątku sa róne kwestie poruszane. Singer to jeden z moich ulubionych pisarzy. Zreszta, co tu będziemy debatować. Zacznijj troche myśleć, a może kiedyś wrócimy do dykusji. A. Odpowiedz Link Zgłoś
nieogolony ___________TRAFIONY, ZATOPIONY_____:-) 31.12.02, 23:30 Gość portalu: AdamM napisał(a): > chcesz się trochę podbudowac piszac o tym moim rzekomym podniecaniu się. No > dobrze - podniecam się!!! Ale ad rem. Otóz ja ich doceniam ale w tym wątku sa > róne kwestie poruszane. Singer to jeden z moich ulubionych pisarzy. Zreszta, co > > tu będziemy debatować. Zacznijj troche myśleć, a może kiedyś wrócimy do > dykusji. > Wybacz mi Adasiu ale twoja dyskusja polega na ubliżaniu i atakowaniu dyskutanta a nie tego co on ma do powiedzenia. Jeszcze nic konkretnego na temat tego postu nie napisałeś, chyba że liczysz ten pierwszy twój idiotyczny wątek który powiązał brak ojczyzny i inteligencję, jako coś konkretnego. W skrócie ..pierdolisz zupełnie bez sensu i do tego nie na temat! Polak który przewagę inteligencji Polaków nad Zydami chce udowodnić umieszcza post o koszernej potrawie nadzianej spermą. TRAFIONY swoją własną bronią I ZATOPIONY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Przestań walczyć - IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 23:32 to nie o to idzie. Umiescilem ten watek, zeby troche dokopać, to oczywiste. Nie udowadniam, ze mielismy wiecej noblistow, bo nie mielismy. A tak w ogole to zachowujesz sie nieladnie - bluznisz. Przeczytaj sobie jak to brzydko wyglada. A. Odpowiedz Link Zgłoś
nieogolony Chciales powiedziec: "Co wolno wojewodzie to....." 31.12.02, 23:39 Gość portalu: AdamM napisał(a): > to nie o to idzie. Umiescilem ten watek, zeby troche dokopać, to oczywiste. Nie > > udowadniam, ze mielismy wiecej noblistow, bo nie mielismy. > A tak w ogole to zachowujesz sie nieladnie - bluznisz. Przeczytaj sobie jak to > brzydko wyglada. > > A. Bardzo szybko się podniecasz i jesteś nieopanowany. Zobacz kto pierwszy kogo zaatakował: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4118687&a=4119215 "Ty zas jestes niezbyt rozgarnietym facetem z eweidentnym wtornym analfabetyzmem, ktory nie rozumie tresci postów. Jak będe mial wiecej czasu postaram się pisac dla ciebie podwojnie, albo podawać przypisy wyjasniajace." Jak argumentów brakuje to najlepiej atakować dyskutanta. Ale masz rację dosyć na dzisiaj. Baw się dobrze. Zdrowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Bzdury nasiakniete Nienawiscia! IP: *.proxy.aol.com 31.12.02, 22:57 nieogolony napisała: > Gość portalu: AdamM napisał(a): > > > dlaczego przez prawie 2000 lat nie byli w stanie zrozumiec wartości > posiadania > > wlasnego panstwa, nie mowiąc już o stworzeniu go. Do dzis wielu Zydow uważ > a, > ze > > > > Izrael nie ma prawa istniec, gdyż nie powstał za sprawą boskiej ingerencji > , > > lecz ręką czlowieka zbudowany był. Zachwycanie się noblistami to jak > > zachwycanie się uzdolnionym matematycznie dzieckiem, ktore sika w majtki, > matke > > > > wyzywa od kurew, nie umie przejśc przez ulicę samodzielnie i chodzi > obsmarkane. > > > > Ale matematykiem jest genialnym. Tylko co z tego. Czy ktoś tej "jego" > > matematyki (nie matematyki w ogóle) tak naprawde potrzebuje? > > A. > > > A myślisz ze nagrody Nobla daje się ludziom za nikomu niepotrzebną i > bezwartościową pracę której nikt nie rozumie. Pomyśl o tym jak ty albo ktoś > tobie bliski wyląduje w szpitalu i do uratowania życia będzie potrzebował > operację albo lekarstwo wynalezione przez Żyda. Jesteś oślepiony nienawiścią i > tylko dlatego tego nie widzisz. .. ::::: Nie ironizuj Nieogolony kolego. Taki ktos bedzie wolal umrzec w mekach niz skorzystac z odnosnej pomocy. Spytaj AdamaM. On zna swoich krewnych. .. Naiwasem mowiac ja takze jestem nieogolony. Odpowiedz Link Zgłoś
nieogolony Re: Bzdury nasiakniete Nienawiscia! 31.12.02, 23:08 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > nieogolony napisała: > > > Gość portalu: AdamM napisał(a): > > > > > dlaczego przez prawie 2000 lat nie byli w stanie zrozumiec wartości > > posiadania > > > wlasnego panstwa, nie mowiąc już o stworzeniu go. Do dzis wielu Zydow > uważ > > a, > > ze > > > > > > Izrael nie ma prawa istniec, gdyż nie powstał za sprawą boskiej inger > encji > > , > > > lecz ręką czlowieka zbudowany był. Zachwycanie się noblistami to jak > > > zachwycanie się uzdolnionym matematycznie dzieckiem, ktore sika w maj > tki, > > matke > > > > > > wyzywa od kurew, nie umie przejśc przez ulicę samodzielnie i chodzi > > obsmarkane. > > > > > > Ale matematykiem jest genialnym. Tylko co z tego. Czy ktoś tej "jego" > > > > matematyki (nie matematyki w ogóle) tak naprawde potrzebuje? > > > A. > > > > > > A myślisz ze nagrody Nobla daje się ludziom za nikomu niepotrzebną i > > bezwartościową pracę której nikt nie rozumie. Pomyśl o tym jak ty albo kt > oś > > tobie bliski wyląduje w szpitalu i do uratowania życia będzie potrzebował > > operację albo lekarstwo wynalezione przez Żyda. Jesteś oślepiony nienawiśc > ią > i > > tylko dlatego tego nie widzisz. > .. > ::::: > Nie ironizuj Nieogolony kolego. Taki ktos bedzie wolal umrzec w mekach niz > skorzystac z odnosnej pomocy. Spytaj AdamaM. On zna swoich krewnych. Watpie! tak jak kazdy smiertelny bedzie o lekarstwo skomlal. > .. > Naiwasem mowiac ja takze jestem nieogolony. Czyli tak jak ja na sywestra nie idziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Bzdury nasiakniete Nienawiscia! IP: *.proxy.aol.com 31.12.02, 23:12 nieogolony napisała: . > > .. > > ::::: > > Nie ironizuj Nieogolony kolego. Taki ktos bedzie wolal umrzec w mekach niz > > > skorzystac z odnosnej pomocy. Spytaj AdamaM. On zna swoich krewnych. > > Watpie! tak jak kazdy smiertelny bedzie o lekarstwo skomlal. > > > .. > > Naiwasem mowiac ja takze jestem nieogolony. > > Czyli tak jak ja na sywestra nie idziesz .. Do polnocy mam jeszcze 10 godzin czasu, a wiec zdaze sie ogolic. ) Odpowiedz Link Zgłoś
nieogolony Re: Bzdury nasiakniete Nienawiscia! 31.12.02, 23:40 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > nieogolony napisała: > . > > > .. > > > ::::: > > > Nie ironizuj Nieogolony kolego. Taki ktos bedzie wolal umrzec w mekac > h niz > > > > > skorzystac z odnosnej pomocy. Spytaj AdamaM. On zna swoich krewnych. > > > > Watpie! tak jak kazdy smiertelny bedzie o lekarstwo skomlal. > > > > > .. > > > Naiwasem mowiac ja takze jestem nieogolony. > > > > Czyli tak jak ja na sywestra nie idziesz > .. > Do polnocy mam jeszcze 10 godzin czasu, a wiec zdaze sie ogolic. ) Acha? Zachodnie wybrzeże US? Ja mam do Sylwestra tylko 7 godzin ale czy pójdę czy nie to się nie golę. Zdrowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Bzdury nasiakniete Nienawiscia! IP: *.proxy.aol.com 01.01.03, 00:31 nieogolony napisała: > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > nieogolony napisała: > > . > > > > .. > > > > ::::: > > > > Nie ironizuj Nieogolony kolego. Taki ktos bedzie wolal umrzec w > mekac > > h niz > > > > > > > skorzystac z odnosnej pomocy. Spytaj AdamaM. On zna swoich krewn > ych. > > > > > > Watpie! tak jak kazdy smiertelny bedzie o lekarstwo skomlal. > > > > > > > .. > > > > Naiwasem mowiac ja takze jestem nieogolony. > > > > > > Czyli tak jak ja na sywestra nie idziesz > > .. > > Do polnocy mam jeszcze 10 godzin czasu, a wiec zdaze sie ogolic. ) > > > > Acha? Zachodnie wybrzeże US? > Ja mam do Sylwestra tylko 7 godzin ale czy pójdę czy nie to się nie golę. > Zdrowych > ... YUP! Ja juz sie ogolilem ) Najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM a propos inteligencji IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 22:44 kulinarnej zydow to polecam P. Rotha przepis na watrobkę z nadzieniem z wlasnej spermy podaną w koszernej atmosferze rodzinnego grona. P. Roth "Portnoy's Complaint" A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: a propos inteligencji IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 22:48 Autentyczne!Widziałem w Szalonym Maksie aktualnie Albert schab po żydowsku! Czy to też antyjudaizm? Odpowiedz Link Zgłoś
nieogolony Re: a propos inteligencji 31.12.02, 22:49 Gość portalu: AdamM napisał(a): > kulinarnej zydow to polecam P. Rotha przepis na watrobkę z nadzieniem z wlasnej > > spermy podaną w koszernej atmosferze rodzinnego grona. > > P. Roth "Portnoy's Complaint" > > A. I ja z takim blaznem o inteliteligencji rozmawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM nieogolony - IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 22:56 nikt tu z toba tak naprawde nie rozmawia. Jestes od czasu do czasu pouczany ot i wszystko. Nie wyobrażaj sobie zbyt wiele. A. Odpowiedz Link Zgłoś
nieogolony AdasiuMalutki 31.12.02, 23:10 Gość portalu: AdamM napisał(a): > nikt tu z toba tak naprawde nie rozmawia. Jestes od czasu do czasu pouczany ot > i wszystko. Nie wyobrażaj sobie zbyt wiele. > > A. Za duzo o sobie myslisz ale to dobra zaleta nawet miejscowego blazna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: a propos inteligencji - wlasnie :O) IP: *.proxy.aol.com 31.12.02, 22:49 Gość portalu: AdamM napisał(a): > kulinarnej zydow to polecam P. Rotha przepis na watrobkę z nadzieniem z wlasnej spermy podaną w koszernej atmosferze rodzinnego grona. > > P. Roth "Portnoy's Complaint" > > A. .. :::: Skoro polecasz to rozumiem, ze kosztowales i potrawa wprost rozplywala ci sie w ustach. Bardzo lubie rzeczowych ludzi. Spotkalem juz za duzo picerow, co to polecali a nawet nie mieli pojecia o czym mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Szybko wnioskujesz i nie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 22:54 możesz z tego powdu ustrzec sie niekiedy niezamierzonej manipulacji To potrawa nie dla gojow. Zastrzezona. Koszerna. Nie ta kuchnia. A. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanol Re: Szybko wnioskujesz i nie 31.12.02, 23:02 nieogolony - zwroc uwage, ze co bardziej wybitni Zydzi, nie mieli i nie chceli miec nic wsponego ze sprezynkowymi chalatowcami. Oni byli zupelnie zasymilowani Odpowiedz Link Zgłoś
nieogolony _____________________________?? 31.12.02, 23:12 ethanol napisał: > nieogolony - zwroc uwage, ze co bardziej > wybitni Zydzi, nie mieli i nie chceli > miec nic wsponego ze sprezynkowymi chalatowcami. > Oni byli zupelnie zasymilowani A co to ma z tematem do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Szybko wnioskujesz i nie IP: *.proxy.aol.com 31.12.02, 23:08 Gość portalu: AdamM napisał(a): > możesz z tego powdu ustrzec sie niekiedy niezamierzonej manipulacji To > potrawa nie dla gojow. Zastrzezona. Koszerna. Nie ta kuchnia. > > A. .. ::::: A co mnie obchodzi dla kogo ta potrawa. Skoro ja polecasz to znaczy, ze probowales i Ci smakowalo. Innymi slowy sypnales sie, ze probowales. Albo polecasz nie wiedzac o czym mowisz, jak typowy picer czy inny patalach. W uklady rodzinne czy towarzyskie nie wnikam - nie moj byz. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanol Re: Szybko wnioskujesz i nie 31.12.02, 23:24 a ty kurwo52 jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to mordeczka w kubelek i sie nie wychylac - bo wiesz co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Szybko wnioskujesz i nie IP: *.proxy.aol.com 01.01.03, 00:25 ethanol napisał(a): by gdyby umial(a) pisac. Gdyby nie byl(a) matol i analfabeta. .. Napisal(a) by zatem, ze takze probowala tej swietnej, ponoc, potrawy ktora tak zachwala i poleca AdamM. Bo razem uczestniczyli w owym przyjeciu rodzinnym. Ot cala wielka tajemnica... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Szybko wnioskujesz i nie IP: proxy / *.ed.shawcable.net 01.01.03, 00:47 Zeby ladnie zakonczyc: Szczesliwego nowego Roku Israel Shalom. PS. I dla was tez antysemickie pajace zdrowia zycze...a o rozum to juz wy sie modlcie... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Szybko wnioskujesz i nie 01.01.03, 00:54 benio - a poszol ty w buraki ze sowim israelem zbrodniczym Odpowiedz Link Zgłoś