Gość: łodzianka Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. IP: *.toya.net.pl 06.09.09, 12:01 pokażmy my łodzianie, że stać nas na postawę obywatelską i odwołajmy tego bezczelnego destruktora. Ja i moi bliscy złożyliśmy podpisy. Zachęcam innych, wykażmy inicjatywę. Dość upadku mojego kochanego miasta. Serce mi się kraje jak widzę te zniszczone, piękne kiedyś kamienice, podpierane prowizorycznie , aby się nie zawaliły, bohomazy na elewacjach, psie kupska na chodnikach, wszechobecny smród i panoszenie się menelstwa. A dziadyga buduje fontannę na pokaz, choć dookoła upadek. To przejaw jego mentalności. Przykryć totalny upadek jakąś spektakularną inwestycją. Za głupków nas ma. "Spieprzaj dziadu", że zacytuję "klasyka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aborcja Re: Referendum ws. IP: *.pools.arcor-ip.net 06.09.09, 14:06 Kiedys impotenckie mohery przed zakrystia zbieraly podpisy przeciw skrobankom na zlecenie proboszczow a teraz lewacy namawiaja do takich akcji. I jak tu sie nie zdezorientowac. Lepiej juz napic sie coli u mcdonaldzia i ochlonac. Referendum to mocne slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Limba Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. IP: *.toya.net.pl 06.09.09, 14:09 Dość już "działalności" SLD. 50 lat mieli czas, a teraz tacy TROSKLIWI!!! o ludzkie sprawy. Dość tej Hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REFERENDUM Komunikat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 14:17 Dzisiaj NIEDZIELA zbieramy podpisy na jarmarku wojewódzkim na Piotrkowskiej przy Piłsudskiego. Będziemy do godziny 20.00. Jesteśmy w żółtych odblaskowych kamizelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptr Re: Komunikat IP: *.176.rev.vline.pl 06.09.09, 14:42 właśnie stamtąd wróciłem. nie znalazłem was. macie chociaż jakiś baner ??? znajomi też suzkali i was nie znaleźli. nie dałoby rady być bardziej widocznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. 06.09.09, 14:36 Łodzianie nie róbcie tego,bo Ziółek się rozpłacze. Kto będzie walczył o 3 króli.A poza tym tak mu twarzowo w tej mycce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptr Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. IP: *.176.rev.vline.pl 06.09.09, 14:39 No to byłem dzisiaj an jarmarku na Piotrkowskiej, szukałem, zbierających podpisy nie widziałem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. IP: *.toya.net.pl 06.09.09, 15:04 powątpiewający w sens referendum przyjrzyjcie się fotce w lewym górnym rogu artykułu. Ta mina frustrata i czapeczka. Od razu polecicie się podpisać. Każdy dzień bez tego typa to dzień radosny. W końcu PO mogło ruszyć z tą inicjatywą. Ich postawa świadczy tylko o gigantycznym asekuranctwie. Może głos kogoś rozsądnego potrząśnie tym ugrupowaniem trzęsidupków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LP Re: Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.09, 16:20 mamuśka Kacprzaka na usługach Kropielnickiego, teść obok Kropielnickiego, Tomcio jest generalnie d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. IP: *.chello.pl 06.09.09, 17:45 Moim kandydatem jest Krzysztof Apostolidis.Pomyślcie zanim zaczniecie Buhhaahować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. IP: *.devs.futuro.pl 06.09.09, 18:27 GDZIE ZBIERAJA PODPISY? BIEGNE DO KOLEJKI gRATULACJE CO Z TEGO ZE NIEDLUGO WYBORY? W TYM MIESCIE-BRUDNYM, ROZKOPANYM BEZ LADU I SKLADU JUZ ZYC SIE NIE DA. A PLATFORMA ....PRZECIEZ ONI TO AKCEPTOWALI DO TEJ PORY. COZ SIE DZIWIC ZE TERAZ 'NIE MAJA ZDANIA". NA PEWNO TEZ NIE MAJA MOJEGO GLOSU JUZ NIGDY W TYM MIESCIE ( A DO TEJ PORY MIELI, NIESTETY) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. IP: *.toya.net.pl 06.09.09, 18:55 I czego się wydzierasz? Myślisz,że kogoś obchodzi, dokąd aktualnie udają się miejscowi kretyni? Ja proponuję udać się do kościoła (niedziela dzisiaj) i pomodlić o zdrowie (bo o rozum jak wiesz - zdecydowanie za późno). Odpowiedz Link Zgłoś
monikaaa.z Antyreforma 06.09.09, 21:03 Wszystkie zarzuty jakie postawiono Prezydentowi są akurat atutami... Ręce mi opadają jak to czytam... Jeżdżę dużo po Polsce i nie widziałam miasta, które musiałoby tyle czekać na remonty a prawda jest taka, że wszystkie próby ściągnięcia do Łodzi funduszy i inwestorów zawsze w Radzie Miasta były blokowane właśnie przez lewicę... Radzę dotrzeć do głosowań i poza tym sprawdzić co w Łodzi się działo lub nie gdy premierem był Miller...żadnego inwestora...wszystko blokowane a pieniądze na lewo znikały... Co do obecnego zadłużenia miasta to szkoda, że nie dodano że mowa jest o środkach unijnych, które nie są w sensie ścisłym długami...ale wątpię żeby państwo z partii związanej wciąż myśleniem przez Komitet Centralny wiedzieli co to są inwestycje...woleli by gotówkę i przelewy...nad tym łatwiej "zapanować"... Odpowiedz Link Zgłoś
1.t.j.sienkiewicz Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. 06.09.09, 21:43 Sztandarową uroczystość tego dziwoląga oglądałem przez okno z x p. Kilka dni zwozili sprzęt, wybudowali namioty, ustawili tysiące krzeseł, ustawili lelebimy i nagłośnienie. Na uroczystość przyszła garstka Ważnych Gości - miejsca pod namiotami zajęte były maksimum w kilkunastu procentach. Obok za barierkami stało 200 do 300 osób ale niższego stanu. Nie wpuszczono ich przecież na puste miejsca siedzące. Prezydenci dali występ i całóść wybudowanych konstrukcji rozebrano. Czy ktoś z Państwa był w ZOO? Tam też są takie przedstawienia, widownia też za fosą. Tylko występy ciekawsze i aktorzy bliżej natury. Dla tej hecy sprofanowano miejsce. Wydano nasze pieniądze. Temu człowiekowi nie można dać satysfakcji dotrwania do końca kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. IP: *.toya.net.pl 08.09.09, 11:04 ludzie podpisujmy petycje jak najszybciej zanim ten pajacdo konca zniszczy lodz i przerobi ja na drogi izrael. Mam nadzieje ze istnieje sila zeby tego zydowskiego dewianta ruszyc z posady bo przez dwie kadencje preaydentury geniusz wozi jaja po swiecie i kpi z czlowieka zamiast dbac o dobro miasta i mieszkancow czemu nie zajmie sie dziecmi i tym ze obiad w szkole kosztuje ok 6zl i duzo jest rodzicow ktorych nie stac na to zeby kupic dziecia posilek a wiele z nich spedza w szkole ponad 11godz(liczac ze4 swietlica) ale po co lepiej na limanowskiego polozyc plyty pod tramwajem bo tak zazyczyly sobie zydowskie mendy zamiast swinansowac posilki w szkolach lub zalatac drogi zdejmijcie zydowskiego lizodupa ze stanowiska bo zupelnie pusci lodz z torbami i odda za darmo zydowskiej mafii pejs cholerny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zefirek Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 19:45 A ja idiotka na niego głoswałam,no zabic mnie to mało!Odejdź stary człowieku,zabierz ze soba całą woja świtę !!Zaprzedaliście sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj szybko stołki i kasa dla POpłuczyn SLD=PZPR Ci IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 19:49 POkazali jak się Łodzią rządzi doprowadzając miasto na skraj bankructwa www.uml.lodz.pl/_plik.php?plik=aktualnosci_pliki/list_kupcow.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Referendum ws. odwołania prezydenta - cd. IP: *.toya.net.pl 11.09.09, 07:13 na stronie referendum-koniec jest zdjecie naszego szlachetnego towarzysza zyda oddajace cala osobowosc tego czlowieka.Ja niestety tez na tego smiecia glosowalam i uwazam ze to jeden z moich najwiekrzych bledow ostatniej dekady. dziwi mnie tylko ze np na gorniak nie chce sie wposcic ludzi zbierajacych podpisy czyzby ludzie tam pracujacy byli tak zadowoleni z pana kropka ze za wrzelka cene go bronia czy zyd z kupcem zawsze sie dogada????? Odpowiedz Link Zgłoś