rybka789 05.09.09, 22:28 Dziecak wyrwał mi wtyczke. Gdzie w mieście moge go naprawić. Prawdopodobnie chodzi o przylutowanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Re: Gdzie naprawie pendrive'a? 05.09.09, 22:40 Tak się drapię po głowie. Przylutowanie wtyczki w pendrivie? Jeśli to nawet jest możliwe, to i tak nowy pendrive może wynieść Cię taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdzie naprawie pendrive'a? 05.09.09, 22:44 Ja to sobie myślę, że tu nie tyle chodzi o uratowanie samego urządzenia, co o dane zawarte na nośniku. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Gdzie naprawie pendrive'a? 05.09.09, 22:51 Och, Bigusiu, jesteś łebski. Nie obrażaj się, bo to nie złośliwie. Te dane trzeba odzyskać i pewnie są na to sposoby, ale to musi chyba u specjalisty słono kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Gdzie naprawie pendrive'a? 05.09.09, 23:03 Nie ma potrzeby odzyskiwania danych, skoro można naprawić (choćby tymczasowo) urządzenie. Każdy w miarę sprawnie posługujący się lutownicą zrobi to w parę chwil za 1/10 ceny "u specjalisty." Czyli poniżej 50 PLN - zależnie od typu urządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Gdzie naprawie pendrive'a? 05.09.09, 22:48 Np. kawiarenka internetowa w Tulipanie przy Piłsudskiego 94 (koło McDonalda.) link Odpowiedz Link Zgłoś