Dodaj do ulubionych

wzywom do kamuflowania sie!

10.04.11, 11:30
fotoforum.gazeta.pl/72,2,728,124147988.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Gymbalski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 22:52
      • Gość: jabbaryt opcja hitlerowska i niezakamuflowana IP: *.icpnet.pl 11.04.11, 01:02
        Bernard Kurzawa
        Kandydat na radnego z listy RAŚ (używa nicku schelsierkrieger)
        Oto próbki jego talentu:
        "Wyrażam swoje poglądy nie anonimowo nie ukrywam ich pod wymyślonymi pseudonimami.Każdy człowiek ma swoje miejsce do życia Ślązak pochodzenia Niemieckiego czy Polskiego na Śląsku czy jak woli w Polsce czy w Niemczech,tylko żydzi jak zaraza nie mogą na dupie usiedzieć wżerają się w inne narody i mieszają z nimi jak bezpańskie psy"
        BernardKurzawa 1 rok temu
        #
        Moje tętnice spływają nienawiścią gorącą jak płynna stal ,żydzi to największa zakała ludzkości ,słuchaj żydzie nienawidzę was jak nic na tym świecie, jesteście jak zaraza jam muchy sracie wszędzie i wszędzie was pełno

mój dziadek was nie nienawidził całym sercem, jestem dumny z każdej osoby w mojej rodzinie z każdego przodka który przyczynił się do śmierci żyda. Nie jestem osobą anonimową Bernard Kurzawa Cmok Laby.

Schlesien  bleibt deutsch!

Link:
        www.youtube.com/watch?v=GIk0DZkyzpU
        • artjomka Re: opcja hitlerowska i niezakamuflowana 11.04.11, 07:03
          Gość portalu: jabbaryt napisał(a):
          Schlesien  bleibt deutsch!
          > BernardKurzawa 1 rok temu
          >

To ejs dugo szukou (1 rok)! A mozno tyn Bernard wloz w mjyndzyczasie do PiC’u – i teroski godo wielkiymu krasnoludkowi Jarkowi – co mo godac o nos Gornoslonzokach?
          • Gość: jabbaryt Re: opcja hitlerowska i niezakamuflowana IP: *.icpnet.pl 11.04.11, 07:52
            Benek mioł własny kanał na YT, ale wykasował, tam było dużo ciekawych konskuff.
            W ostatnich wyborach startował na radnego z ramienia RAŚ.
        • szwager_z_laband Re: opcja hitlerowska i niezakamuflowana 11.04.11, 08:00
          i skuli tego zmiyniosz se miana na forum?
          • szwager_z_laband ps 11.04.11, 08:48
            "To co je tam szkriflane to sům bery bojki a niy glybszo sprawa
            ftoś siy podymnie podszywou wim fto,
            moga wos wsziystkich zapewnić że te słowa jo niy szkriflou.
            A co jo śiy richtig myśla to je yno mojo sprawa.
            Dodom yno uod siebie że mom wpierony wrogów we gorolach i besto mie
            niy poradzům ścierpieć, jo ich byda immer gnybiou jak uoni mie.
            Pozdrwaiom wsziystkich wirklich hanysów".
            • petronella.kozlowska Re: ps 11.04.11, 09:37

Irek=Szwagier, Marjanek=Bokertov spadajcie na Gleiwitz i dyskutujcie z waszym firerem Schikowskim o Zyndramie i inych co zawsze Niemcami byli.
              • Gość: jabbaryt Re: ps IP: *.icpnet.pl 11.04.11, 10:08
                Moim zdaniem kłamie. Jest na necie nie od dziś i jest znany. Miał imienny profil na YT, gdzie w programie wyborczym pisał o Śląsku staroniemieckiej ziemi. Jak mu się zaczęli do d.. dobierać to profil wykasował. Ja przesłałem link na fourm Arnolda ale ten oczywiście to skasował. Kto by chciał podrabiać takiego pi...ca.
                • Gość: jabbaryt Re: ps IP: *.icpnet.pl 11.04.11, 10:11
                  A co do mnie to używam jednego nicku. Czasami się nie loguje, ale do tej pory nikt mnie nie podrabiał.
                • bernard-kurzawa Re: ps 12.09.11, 15:00
                  Nazywam się Bernard Kurzawa-Cmok Laby, jestem strona w tej sprawie i jestem oburzony tym co się tutaj wypisuje na mój temat!!! to wierutne kłamstwa i obelgi. A łączenie RAŚ z antysemityzmem to kpina i totalny nonsens, RAŚ nie ma wpływu na to kim są ludzie którzy zostają ich sympatykami gdyż członkiem RAŚ może zostać każdy. A ja nigdy nie posunąłem się do takich brutalnych antysemickich ataków o jakie jestem tu posądzany!!! Każdy ma w dobie internetu dostęp do wszelakich danych osobowych o użytkownikach, dlatego nie dziwi mię że i moje dane zostały wykorzystane.Zawiązała się grupa tak zwanych obrońców wiecznej Polskości na Śląsku,grupa ta nie akceptuje rzeczywistej prawdy Historycznej dotyczącej tego regionu i mojego zdania na ten temat, ludzie ci atakuje mię bezustannie na wszelakie sposoby, nawet tworząc fikcyjne profile. Nie widzę powodu do przeprosin kogokolwiek ale jeśli ktoś poczuł się urażony to mogę za nich przeprosić wszystkie gminy żydowskie w Polsce . Bernard Kurzawa.
                  --------------------------------------------------------
                  PROFIL NA YOUTUBE(BernardKurzawa) nie należny do mnie
            • Gość: haha Re: ps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 12:02
              Pewnie te profile, ktore Benek ma na naszej- klasie i facebooku to tez nie sa jego ino jakis gorol je zalozyl?
              Benek tam jeszcze gorsze rzeczy wypisywal niz na youtube.
        • Gość: , Znam tego Bennego Kurzawe z roznych forow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 11:45
          To wyjatkowa gnida i paskudny nazista. Nas swoim profilu na NK czy FB umieszczal swoje fotki w hitlerowskim mundurze.

• szwager_z_laband Re: Znam tego Bennego Kurzawe z roznych forow 11.04.11, 16:14
            ech wy allochtony, wy i kultura ...

... wom taki zygorek ze odpustu ze Czynstochowy najwyzyj dac:)

• Gość: Zeflik hanys= nazista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 20:51
              Kaczor mo recht!
              • pit-zeolit Re: hanys= nazista 12.04.11, 13:10
                Gość portalu: Zeflik napisał(a):

> Kaczor mo recht!

Niestety, ale mo recht. www.rp.pl/artykul/28,640091-Wypedzeni-i-neonazisci.html
                • Gość: hihi Benek na fb rowniez przyznaje sie, ze jest Niemcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 13:24
                  tak podpisal jedno ze swoich zdjec:

Jarek Kaczyński niestety ma racje :( według papierów
                  moich pradziadków Johann Cmok i Marie Laby
                  jestem prawdopodobnie ukrytym zakamuflowanym Niemcem :)
                  no to kurcze hmm wiec chyba jestem zagrożeniem i
                  muszę wyjechać hehehe
                  .Wczoraj
                • Gość: haha Re: hanys= nazista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 14:50
                  „Wielu Żydów, stanowiących pod względem rasowym multikulturową breję, ciągnie do obozu z syjonistycznymi flagami. Przed 60 laty byłoby to zjawisko na wskroś pożądane" – w taki sposób opisywał swe wrażenia jeden z uczestników podróży do Auschwitz zorganizowanej przez Schlesische Jugend (Śląska Młodzież). Jest to młodzieżówka Ziomkostwa Śląskiego kierowanego przez Rudiego Pawelkę, założyciela słynnego Powiernictwa Pruskiego.

Opisami swych przygód w Auschwitz uczestnicy wypraw organizowanych przez Schlesische Jugend dzielili się na wewnętrznym forum internetowym. Dotarli do nich dziennikarze pierwszego programu niemieckiej telewizji ARD. – Byliśmy zszokowani informacją o spaleniu izraelskiej flagi w czasie jednej z podróży – mówi „Rz" Patrick Gensing, jeden z autorów artykułu opublikowanego na stronie internetowej ARD. Do spalenia flagi doszło prawdopodobnie w 2005 roku w byłym obozie Auschwitz albo w pobliżu.

W Schlesische Jugend jest wiele osób związanych ze środowiskiem NPD i innymi organizacjami skrajnej prawicy, takich jak znany działacz NPD z Turyngii Matthias Heyder. Informacje dziennikarzy ARD potwierdza kontrwywiad Turyngii, który jest zdania, że neonaziści przeniknęli do organizacji młodzieżowej Ziomkostwa Śląskiego. Rząd Turyngii zakwalifikował w roku ubiegłym Schlesische Jugend jako organizację skrajnej prawicy.

Wiedziała o tym Erika Steinbach, szefowa zrzeszającego ziomkostwa Związku Wypędzonych. W czwartkowym wywiadzie radiowym zmuszona była przyznać, że „problem istnieje, zwłaszcza w Turyngii". Jednak dopiero po nagłośnieniu sprawy przez ARD zażądała od Rudiego Pawelki, aby zerwał kontakty ze Schlesische Jugend. – Nie mogę nic zrobić. Nie dajemy im pieniędzy, a wykluczenia członków zabrania status naszego ziomkostwa. Poza tym nie mamy żadnych dowodów na obecność neonazistów w Schlesische Jugend – mówił w piątek „Rz" Pawelka.

• szwager_z_laband Re: hanys= nazista 12.04.11, 16:50
                    www.schlesische-jugend.de/index.php?option=com_content&view=article&id=52:vertriebenen-nachwuchs-im-zwielicht-richtigstellung&catid=43:schlesische-jugend&Itemid=53
                    • Gość: goroll Laband i Ballest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 17:07
                      Tak bardzo dali sie we znaki Zydom z forum judaica, ze obaj zarobili tam bany. Gupieloki domagaly sie miedzy innymi likwidacji panstwa Izrael:-)
                      • szwager_z_laband Re: Laband i Ballest 12.04.11, 17:23
                        www.youtube.com/watch?v=_5EW6S4fiBs
                • Gość: jabbaryt Benek występuje także IP: *.icpnet.pl 12.04.11, 17:33
                  pod nickiem 'schlesischekrieger':
                  Tu jest link. Można poszukać co ten pajac pisze o Polakach i Żydach. To nie faszyzm lecz nazizm.
                  www.youtube.com/watch?v=2sqXua0jb-A&feature=player_embedded
                  A i nasz RASiowy bohater ma konto na FB tam pokazuje swoją gębule.
                  To prawdziwa twarz RASiu
                  • Gość: jaaa Re: Benek występuje także IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 21:13
                    KURWY ŻYDZI WPIERDALAJĄ POLSKICH TĘPAKÓW A TE KURY Z POLSKI Z BANANEM NA RYJU SIĘ WPATRUJĄ W NICH JAK TA KURWA JEBANE DAŁNY
                    SchlesischeKrieger 4 weeks ago
                    Reply
                    ShareRemoveFlag for spamBlock UserUnblock UserWajda, Polański haha ale duma pie...ne żydowskie ku... :)
                    SchlesischeKrieger 4 weeks ago

• bernard-kurzawa Re: Znam tego Bennego Kurzawe z roznych forow 12.09.11, 14:53
            Nazywam się Bernard Kurzawa-Cmok Laby, jestem strona w tej sprawie i jestem oburzony tym co się tutaj wypisuje na mój temat!!! to wierutne kłamstwa i obelgi. A łączenie RAŚ z antysemityzmem to kpina i totalny nonsens, RAŚ nie ma wpływu na to kim są ludzie którzy zostają ich sympatykami gdyż członkiem RAŚ może zostać każdy. A ja nigdy nie posunąłem się do takich brutalnych antysemickich ataków o jakie jestem tu posądzany!!! Każdy ma w dobie internetu dostęp do wszelakich danych osobowych o użytkownikach, dlatego nie dziwi mię że i moje dane zostały wykorzystane.Zawiązała się grupa tak zwanych obrońców wiecznej Polskości na Śląsku,grupa ta nie akceptuje rzeczywistej prawdy Historycznej dotyczącej tego regionu i mojego zdania na ten temat, ludzie ci atakuje mię bezustannie na wszelakie sposoby, nawet tworząc fikcyjne profile. Nie widzę powodu do przeprosin kogokolwiek ale jeśli ktoś poczuł się urażony to mogę za nich przeprosić wszystkie gminy żydowskie w Polsce . Bernard Kurzawa.
        • bernard-kurzawa Re: opcja hitlerowska i niezakamuflowana 12.09.11, 14:52
        • bernard-kurzawa Re: opcja hitlerowska i niezakamuflowana 12.09.11, 14:57
          --------------------------------------------------------
          PROFIL NA YOUTUBE(BernardKurzawa) nie należny do mnie
          • Gość: hihi Re: opcja hitlerowska i niezakamuflowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 15:02
            Kurzawa napisol:"PROFIL NA YOUTUBE(BernardKurzawa) nie należny do mnie "

A profil SchlesischeKrieger to czyj jest?
    • Gość: jabbaryt Zawiesiłem wątek o Benku IP: *.icpnet.pl 12.04.11, 17:19
      na forum 'opinie komentarze' ale nie przetrwał tam nawet 20 minut.
      Pytanie kto tam jest cenzorem?
      • pit-zeolit Re: Zawiesiłem wątek o Benku 12.04.11, 17:22
        Gość portalu: jabbaryt napisał(a):

> na forum 'opinie komentarze' ale nie przetrwał tam nawet 20 minut.
        > Pytanie kto tam jest cenzorem?

Znałem kiedyś jednego Kurzawe, ch..jem on był, ale czy folksdojczem to nie wiem.
        • szwager_z_laband hej kochasie:) 12.04.11, 17:33
          www.youtube.com/watch?v=IWR9NXz8BSI
          jestescie niesamowici:)
          • Gość: jabbaryt Wy też IP: *.icpnet.pl 12.04.11, 17:35
            www.youtube.com/watch?v=_Erd4NCc68Q
            • pit-zeolit Czyżby to bouł 12.04.11, 17:46
              ..kamrat naschego ukochanego dohtoora Mjoda ?
              • Gość: :-) tfurcosc tyh degeneratuff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 17:50
                www.youtube.com/watch?v=3eGz2N0k40w&feature=related
                • pit-zeolit Re: tfurcosc tyh degeneratuff 12.04.11, 17:55
                  Gość portalu: :-) napisał(a):

> www.youtube.com/watch?v=3eGz2N0k40w&feature=related

Smrodu z ciula nic nie przelicytuje. To bouł najwiynkschy hit dohtoora Mjoda.
                  • szwager_z_laband Re: tfurcosc tyh degeneratuff 12.04.11, 18:26
                    wspaniala jest ta kultura wyznawwcow grzybow

ten akcent spod Sosnowca w tym letargu alkocholowym budzi jednoznaczne refleksje:)

• Gość: ! A ten pewnia z Byndzina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 20:18
                      w529.wrzuta.pl/audio/3TEj4yQclPV/brzeziniok_-_oda_do_knuta
                      • Gość: hihi tak ma wygladac ten ich hanyski jezyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 07:40
                        silesiaprogress.com/bluza-mein-vaterland-oberschlesien-p-418.html
    • Gość: jabbaryt Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu IP: *.icpnet.pl 12.04.11, 18:39
      z 'Szwagerami', zamiast merytorycznej dyskusji wymieniamy się obrazkami pijanych meneli.
      Jak to było ?
      'Nie dyskutuj z chamem bo sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem'
      • szwager_z_laband Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu 12.04.11, 19:08
        nerwy koledze puszczaja?

wypisujecie tu fantasmagorie czy raczej popisujecie sie wasza wszechpolska ignorancja a puzniej jeszcze sie skarzycie wy odwieczne ofiary losu:)
        • Gość: ! Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 20:38
          Laband piyrszy ros naszkryflou cosik po polsku i borok mo felery:-)
          Teros jusz wiym czamu te echt Slonsoki szkryflajom yno po naszymu... robiom tak, coby Gorole niy wiydziouy, co uoniy niy poradzom szrajbowac po polsku, bo do szule niy( sam som yno gorolskie rechtory y nos gorolisujom), a jak jusz to yno zawodufka abo hilwa. To je nojlepszy bajszpil hanysykigo nieuctwa i ciymnoty, a posnij te gupieloki yno walyc jabole i bryna poradzom, jak jusz som uozarte szlysjerskie brynole pulajom w galoty, rzigajom za hasiokiym y blusgajom Goroli, Schidkow, szfuli y inszych, bo te majom geld i arbajt.

Pyrsk
          • Gość: gustlik Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 21:38
            Nie smiyj sie z tego szwogra z Laband, on piyrwszy roz miyndzy normylnymi, to i z nerwow nie wiy co i jak.To jedyn z tych nazioli co na tyn Gleiwitz nadajom.
            • szwager_z_laband Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu 13.04.11, 06:37
              czesc paryjoty wszechpolske!

tak pacza na ta waszo pisownia i pouny zech je podziwu:))
              • Gość: hihi Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 07:35
                Laband zas ma kaca:-)
                • petronella.kozlowska Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu 13.04.11, 09:51

Dziwi mnie tylko fakt, że osobnicy jak szwagier, ballest, cirano itd. nie założyli jeszcze własnej strony internetowej na której mogli by zamieszczać własne teksty w języku niemieckim.
                  • Gość: ? Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 11:21
                    "Dziwi mnie tylko fakt, że osobnicy jak szwagier, ballest, cirano itd. nie założyli jeszcze własnej strony internetowej na której mogli by zamieszczać własne teksty w języku niemieckim"

Myslisz ze jakis Niymiec by ich srozumiou?
                    • szwager_z_laband Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu 13.04.11, 14:14
                      styknie ze wy zrozumieliscie:)
                      • Gość: goroll Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 14:42
                        Viydzish boroku, gorole lepij godajom po slonsku jak Ty po polsku:-)
                        • szwager_z_laband Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu 13.04.11, 14:50
                          Gorole wszysko pszeca lepiyj poradzom, lepiyj krasc, lepiyj cyganic, lepiyj sie migac od roboty, a nojlepiyj to poradzom fulac:)
                          • Gość: Zdzislaw Gorzelik Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 15:43
                            "Gorole wszysko pszeca lepiyj poradzom, lepiyj krasc, lepiyj cyganic, lepiyj sie migac od roboty, a nojlepiyj to poradzom fulac:)"

I nawet ten wasz RAS jest pod permanentna kontrola goroli:-)
                            • Gość: Zdzislaw Gorzelik Wasz herszt Ballest tez gorol:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 15:46
                              forum.gazeta.pl/forum/w,12248,80436142,80597499,Re_O_zaszlosciach_z_XVw_nie_chce_mi_sie_dyskuto.html
                              • szwager_z_laband Re: Wasz herszt Ballest tez gorol:-) 13.04.11, 15:51
                                kuknij se tam na ta afka co smigo do inteligyntnych slypie.
                            • szwager_z_laband Re: Widzę niebezpieczeństwo w dyskutowaniu 13.04.11, 15:54
                              no wiym , juz na poczontku sie te wasze UB wuomauo do biura RASiu we Rybniku, niy spominom juz o zrywaniu tablic itp - tukej mosz recht, od samego poczontku musi sie RAS uzyrac u sia w doma z gorolstwym, a ze UB i swoich agyntow podciepuje to tysz kozdy z nos wiy i z tym sie liczy
                              • Gość: haha chopie, jakie UB?:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 16:37
                                "W terenie Ministerstwo reprezentowały podległe mu Urzędy Bezpieczeństwa Publicznego, dlatego potocznie te instytucje były określane skrótem UB.

MBP powstało 1 stycznia 1945 roku na bazie funkcjonującego od połowy 1944 roku Resortu Bezpieczeństwa Publicznego przy Polskim Komitecie Wyzwolenia Narodowego (RBP PKWN). Zostało zlikwidowane 7 grudnia 1954 roku."

• szwager_z_laband Re: chopie, jakie UB?:-) 13.04.11, 17:48
                                  a mianuj se to jak chcesz

pyrsk!
    • Gość: bravissimo polecom Wom, som tysz rozsondne sztimy : IP: 213.139.155.* 14.04.11, 13:48
      wyborcza.pl/1,95892,9395683,Jestem_Prusakiem__Saksonczykiem__Niemcem__Polakiem.html

www.rp.pl/artykul/9133,637514-Winczorek--Codzienny-osobisty-plebiscyt.html

wyborcza.pl/0,107323.html
      wyborcza.pl/1,75248,9375905,W_sprawie_Slaska_PiS_daje_pokaz_ignorancji.html
      • Gość: slonsko gupota Re: polecom Wom, som tysz rozsondne sztimy : IP: *.play-internet.pl 14.04.11, 21:44
        Szwagrze z laband , stan i spojrz do lustra na ten swoj naziolski gupi pysk...a potem pie...ij tym pustym lbem o sciane...moze to ci jeszcze pomoze...dej Panie Boze.
        • Gość: hihi Re: polecom Wom, som tysz rozsondne sztimy : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:51
          Tym Hanysom bryna wypoliua mozgi!!!
          • szwager_z_laband Re: polecom Wom, som tysz rozsondne sztimy : 15.04.11, 07:46
            nerwy wom puszczajom abo to popis polskiej kultury?
            • Gość: haha Re: polecom Wom, som tysz rozsondne sztimy : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 09:56
              Tobie naprawde wypalilo mozg:-)

forum.gazeta.pl/forum/w,639,124151860,124274715,Re_Widze_niebezpieczenstwo_w_dyskutowaniu.html
              • szwager_z_laband a pozatym ignor 16.04.11, 11:45
                www.youtube.com/user/xXSilesianinxX#p/a/u/1/30hZAJ3yXh4
                • Gość: ! poradzymy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 12:23
                  obalic halba!

www.youtube.com/watch?v=KYPRg7Uolxk
                  • Gość: haha nosz narut slounsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 16:30
                    www.youtube.com/watch?v=ckFkrO5JUE8
                    • Gość: ! Re: nosz narut slounsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 11:07
                      forum.gazeta.pl/forum/w,102,128733762,128779801,Re_Prawdziwa_twarz_Ruchu_Autonomii_Slaska_.html
                      • Gość: hihi Witomy Bernarda Kurzawe na Silesianie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 16:19
                        Bydzies tukej szrajbowac uo Schidkach i Gorolach?
                        • Gość: hihi Re: Witomy Bernarda Kurzawe na Silesianie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 19:46
                          Nazywam się Bernard Wszawa-Ćwok Leber
                          • Gość: jabbaryt I tu dochodzimy do konkluzyii IP: *.146.12.54.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.11, 23:34
                            Szwager z Labland mioł recht!!!
                            RaŚiści muszą się lepiej kamuflować. Jakby Benek K się lepiej kamuflował to by teraz miał suche galoty, nie skakał jak małpa po wszystkich forach szukając gmin żydowskich, które mógłby przeprosić..
                            Szwager moje gratulacje..celna uwaga.. wszystko przewidziałeś.
                            • pit-zeolit I tu dochodzimy do konkluzyii, że.... 28.09.11, 19:06
                              ...Beny jest 'uodważny' jak pschistauo na RAS-owego schlysiera.

Parsk !!!
                              • petronella.kozlowska mahm zosch tschekawego 28.09.11, 20:48
                                mos.memo.ru/shot-55.htm#s4
                                Гембaльcкий Иocиф Петрoвич, рoд. 1883, Пoльшa, г. Тoлчин, пoляк, член ВКП(б) c 1918, пенcиoнер. Адреc: М. Семенoвcкaя yл., д.4. кв. 3. Рacccтрелян 4.12.1937. Меcтo зaхoрoнения: Бyтoвo.
    • rzewuski1 Kazimierz Odnowiciel był hindusem 21.09.11, 16:39
      po ojcu Gotem po matce grekiem
      a czuł się Silngiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka