Dodaj do ulubionych

Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..........

IP: *.chello.pl 18.05.05, 18:57
Zwracam sie przede wszystkim do Admina by nie usuwał tego postu !!!!
Podobno żyjemy w państwie prawa i demokracji. Post nie zawiera obrażliwych
treści a tylko ukazuje okrucieństwo !!!!!!człowieka !!!!!!
Wspomóżcie nasze akcje ratowania tego stworzenia
www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23583&start=0
A tego nie wiemy czy uda nam sie uratować
POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARDŁEM…

I ktos kiedyś powiedział że człowiek brzmi dumnie  

www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23625
uratowaliśmy własnymi srodkami piekną Gaję :) wczoraj na 2TV była w Ekspresie
Reporterów i Ziutka i wiele innych

Czy my jeszcze mamy serce ???????? Pomóżcie !!!!!! I Bóg zapłąć wszystkim
którzy wspomogą !
Obserwuj wątek
    • Gość: ..ja Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.chello.pl 18.05.05, 23:24
      i co ? Żadnego odzewu ??? Was też dotknęła ogóla znieczulica?
      • slezan Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... 20.05.05, 10:15
        A co? Gadaniem mamy pomagać?
        • Gość: bravo Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:30
          slezan, działacz od gadania.

slezan napisał:

> A co? Gadaniem mamy pomagać?

Na jakim polu slezan osiąga najepsze wyniki: w gadaniu.

RAS, organizacja od gadania.

pozdrowienia dla gadaczy
          • slezan Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... 20.05.05, 10:45
            Jak zwykle bardzo merytoryczna wypowiedź. Ten kompleks RAŚ-u musi Cię strasznie
            męczyć.
            • Gość: bravo Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:03
              ciebie męczy gadanie, co?
              • slezan Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... 20.05.05, 11:07
                Przyznaję, że Twoje tak.
    • Gość: tru Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.pc.tek.pl 20.05.05, 10:54
      a czy to jest śląski czy gorolski pies ?
      wbrew pozorom pytanie nie jest od rzeczy , zwłaszcza na tym forum... ; )
      • slezan Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... 20.05.05, 10:59
        Trujesz. Chcesz pomóc - wpłać.
    • slezan Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... 20.05.05, 11:03
      Skąd się biorą takie psychole? Gościa, który urządził tego psa powinno się
      sprzedać na organy - można by utrzymać schronisko dla zwierząt.
      • Gość: tru Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.pc.tek.pl 20.05.05, 11:07
        sam trujesz , gaduło. wpłać , a nie mędrkuj. po co te wpisy ?
        • Gość: bravo Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:09
          slezan gada, gada, gada, a jak coś zrobić to do innych, gada, gada, gada
        • slezan Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... 20.05.05, 11:12
          Przynajmniej na temat. Wy potraficie tylko na jeden. Bez względu na wątek takie
          same posty.
          • Gość: tru Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.pc.tek.pl 20.05.05, 11:14
            a ten dalej gada, gada... ; )
            • slezan Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... 20.05.05, 11:16
              Wyobraź sobie, że od tego jest forum. Zaskoczony?
              • Gość: tru Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.pc.tek.pl 20.05.05, 11:18
                "A co? Gadaniem mamy pomagać?"
                czyj to wpis Slezanie ,jak myślisz??? ; )))
                • slezan Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... 20.05.05, 11:20
                  No i co z tego wynika? To, że gadaniem w tej sprawie się nie pomoże nie zmienia
                  faktu, że forum służy właśnie gadaniu.
                  • Gość: tru Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.pc.tek.pl 20.05.05, 11:24
                    to twoje słowa. już zmieniłeś zdanie? czy tylko będziesz rozpaczliwie bronił
                    przegranej sprawy ?
                    ja na ten temat kończę.
                    • slezan Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... 20.05.05, 11:40
                      Kończ i oszczędź sobie wstydu, bo logiką w tym wątku nie zgrzeszyłeś.
                      • Gość: tru Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.pc.tek.pl 20.05.05, 14:35
                        slezan napisał:
                        > Kończ i oszczędź sobie wstydu, bo logiką w tym wątku nie zgrzeszyłeś.

rozumiem, że pisałeś to wściekły na siebie, ocierając łzy i patrząc w lustro
                        : ))))
                        • slezan Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... 20.05.05, 15:12
                          Ze zrozumieniem, jak widać, miewasz problemy. Pisze zwykle patrząc w monitor.
                          Ty masz zamiast niego lustro? Czy to aby nie narcyzm?
                          • Gość: sss Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.pc.tek.pl 20.05.05, 15:29
                            mylisz się (w tym wątku nagminnie). kotka ogonem sobie obracaj... ; )
                            • slezan Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... 20.05.05, 15:31
                              Nie molestuję zwierząt. Tobie też odradzam. To nie tylko ohydne, ale także
                              karalne.
    • bartoszcze komentarz 20.05.05, 11:15
      Proponuję poczytać regulamin Forum.
      Wynika z niego, że nie zakłada się identycznych wątków na wszystkich forach,
      bez względu na szlachetność celu.
      • Gość: tru Re: komentarz IP: *.pc.tek.pl 20.05.05, 11:17
        przypomnij o tym ballestowi ; )
        • bartoszcze Re: komentarz 20.05.05, 11:20
          przecież wiesz, że przypominam, także na Gliwicach:)))
          • Gość: AVII Re: komentarz IP: *.chello.pl 20.05.05, 11:25
            bARTOSZCZE >>> W tym kraju który nikomu nie pomaga , na nic nie ma pieniędzy,
            zakładanie wątków w tak szlachetnym celu nie powinno cie dziwic!!!
            Im więcej osób to przeczyta , zobaczy to może wpłaci cegiełke za 5 zł !!!
            MOŻESZ JAK ZWYKLE WYKASOWAĆ TE WĄTKI !!!!!!!!

Tylko jedno zapamietaj : jest takie przysłowie
            ŻYCZ A BĘDZIE CI ŻYCZONE

Gazeta i to forum od tego że masz parę wątków nie zbiednieje !
            Jest to lepsze niż to czasami czytam
            pozdrawiam
            miłośniczka nie tylko ludzi ale i zwierzaków
            • Gość: bravo Re: komentarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:31
              Ma rację AVII, tu nie trzeba nic kasować, tu trzeba się zadumać, wspomóc jeśli
              ktoś może, nie gadać.
            • bartoszcze Re: komentarz 20.05.05, 11:31
              Zbiednieć nie zbiednieje, bo nie o to tu chodzi.
              Tylko jakby każdy wrzucał swoje wątki "pomóżcie w tej superważnej sprawie", to
              forum byłoby nimi zawalone (sam od ręki mógłbym założyć ze 20), tak że na żaden
              nie dałoby się zwrócić uwagi.
              Szlachetność sprawy nie zwalnia od myślenia.

A tak na marginesie, to już na psich listach za mały odzew (np. z_psem)
              • Gość: avii Re: komentarz IP: *.chello.pl 20.05.05, 12:17
                Właśnie dlatego że myśle __ wrzuciłam to tu gdzie więcej osób to zobaczy.
                jesteśmy tak zobojętniałym społeczeństwem że ..głowa boli!
                A jeżeli chodzi o topik zwierzęta to tez tam jest
                • bartoszcze Re: komentarz 20.05.05, 12:28
                  No nie do końca pomyślałaś lub nie całkiem zrozumiałaś.
                  W czym okaleczony pies jest "lepszy" od okaleczonego człowieka, głodującego
                  dziecka, niemowlaka pilnie wymagającego operacji, czy ginącego gatunku?
                  Będziesz mierzyła skalę krzywdy, że od takiej już wolno Ci wejść wszędzie?
                  A poza tym zwróć uwagę, że ja nie krytykuję Twojego celu, tylko metody.
                  • Gość: avii Re: komentarz IP: *.chello.pl 20.05.05, 14:36
                    tego postu akurat nie rozumiem
                    nigdzie nie powiedziałam że okaleczony pies jest lepszy od człowieka
                    czepiasz się
                    • bartoszcze Re: komentarz 20.05.05, 14:39
                      Wprost tego nie powiedziałaś.
                      Ale ja piszę, że takich celów może być dziesiątki, a Ty mi na to: ale ten jest
                      taki szczególny. Wychodzi na to samo.
                      • Gość: avii Re: komentarz IP: *.chello.pl 20.05.05, 15:23
                        Nie . Nie wychodzi na to samo. Człowiek to istota myśląca, obdarzona rozumem.
                        I z tego rozumu winna robić pożytek. Dobry.
                        Celów rzeczywiście JEST dziesiątki. Ale rzeczywiście ten przypadek pokazuje do
                        jakiego ZDZICZENIA doszedł człowiek. To nie rak, inna okrutna choroba,
                        głodujące dzieci....i mogę tak mnożyć.
                        TO CELOWE DZIAŁANIE CZŁOWIEKA ! I tego nie mogę pojąć !
                        A najgorsze że ten kto to zrobił będzie bezkarny ! Policja umorzy z uwagi na "
                        Znikomą szkodliwość czynu""" :( Tylko zapomina , że najpierw jest okrucieństwo
                        na bezbronnych zwierzakach, a potem przenosi sie to na człowieka. No bo wtedy
                        mi się udało. Nie poniosłem konsekwencji.
                        Oprócz ratowania tego zwierzaka , chodzi mi też , troszeczke o coś innego.
                        O chwilę zastanowienia się nad tym do czego dochodzimy. Czy to będzie na
                        porządku dziennym?
                        • bartoszcze Re: komentarz 20.05.05, 15:38
                          Zgadzam się, że z rozumu należy robić pożytek.
                          I dostrzec, że cel to jedno, a metody to drugie.
                          Ja mówię o metodach.
                          • Gość: avii Re: komentarz IP: *.chello.pl 20.05.05, 16:12
                            A wiesz --jeśli chodzi o metode , to wydaje mi sie że jest do zaakceptowania.Im
                            więcej ludzi , przeczyta to może ktoś się zastanowi choc przez chwilę!

I do wszystkich --ogromne dzięki za wsparcie ! Rozmawiałam z kierownikiem
                            schroniska! Piesek je !! ma sie lepiej !!!

A sprawą zainteresowali sie posłowie !!!!!!

bartoszcze :) :)
                            • bartoszcze Re: komentarz 20.05.05, 16:17
                              Gość portalu: avii napisał(a):

> A wiesz --jeśli chodzi o metode , to wydaje mi sie że jest do zaakceptowania.

Więc może jednak przyjmij do wiadomości, że na Forum Gazeta.pl mnożenie i
                              podbijanie wątków nie jest do zaakceptowania. Jeżeli chcesz korzystać z Forum,
                              to zaakceptuj najpierw jego zasady.
          • Gość: tru Re: komentarz IP: *.pc.tek.pl 20.05.05, 11:25
            tylko żarcik ; )
    • Gość: też_ślązaczka Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.chello.pl 21.05.05, 01:26
      Wplynela juz ponad polowa potrzebnej sumy i wszystkim darczyńcom naleza sie
      gorace podziekowania.

ALE PROSIMY -
    • Gość: avii Re: Wielka prośba o pomoc! Ślazacy pomóżcie ..... IP: *.chello.pl 24.05.05, 11:07
      Chciałabym wszystkim podziekować !!!!!!!!!!!! Net to potęga !!!!!

Kubuś ( bo tak zawaliśmy piesia) dochodzi do zdrowia w klinice, JEGO WOLA
      ŻYCIA JEST PRZEOGROMNA !!!!!!! I wszyscy naszymi cegiełkami pomogliśmy mu
      wrócoc do życia. Niestety KUBUś jest ślepy i z tym nie da się nic już zrobić !!
      Czy tak bestialsko potraktowany przez człowieka może liczyć jeszcze na
      szczęśliwe życie??????
      schronisko w Krzesimowie tel: (0 81) 723 85 30 email prytek@tg.home.pl

www.krzesimow.schronisko.com/
      img15.echo.cx/img15/4239/pies77js.jpg
      img15.echo.cx/img15/1601/dsc019906ir9tz.jpg
      img15.echo.cx/img15/1821/kuba118od.jpg
      img15.echo.cx/img15/7020/kuba57ws.jpg
      img15.echo.cx/img15/2302/kuba0lr.jpg

Może !!!!!
      Murka >> dziewczyna ( studentka-wolontariuszka) podała że zgłaszają się chętni
      na jego adopcję !!! Nie zapeszajmy ale....trzymajmy kciuki :) :)

No i ostatnia z dnia dzisiejszego wiadomość
      KUBUS jest na stronie internetowej Kasi Kowalskiej !!!!!!!!!!!!

"""""""do Gajuni odezwała się strona internetowa Kasi Kowalskiej - Kasiek
      skrzętnie to wykorzystała i oto efekt
      www.kasiakowalska.com.pl/?p=akcja&s=sos """"""""""

Kubus trzymaj się !!!!!!!!!!!
      Jeszcze jedynie teraz zabierzemy sie za tego drania który Ci to
      zrobił !!!!!!!!!!!!!!!!

NAJWYŻSZY CZAS BY W POLSCE ZACZĘŁO OBOWIĄZYWAĆ PRAWO !!
      • bartoszcze dziękujemy za podziękowanie.. 24.05.05, 13:22
        ..prosimy o nie więcej
        • Gość: avii bartoszcze -- jesteś WIELKI !!! DZIĘKUJEMY :) :) IP: *.chello.pl 24.05.05, 15:04
          i przepraszamy :( : jesli coś nie tak . ALE jako zwykłej osobie ...nabrałam
          wiary że jak chcemy TO MOŻEMY !!!
          Dziękuję także w imieniu uratowanego KUBUSIA i dziewczyn z dogomanii !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka