Dodaj do ulubionych

Co studenci mają w torbach?

IP: *.icpnet.pl 31.03.05, 10:44
hehe, chyba sie nie nadaje do proby :) od 2 lat nie nosze torby do szkoly, bo
mi sie nie chce, dlugopis i kilka kartek w kieszeni wystarczy, a jak potrzebna
jest ksiazka to siadam obok kogos kto ja ma :) portfela oczywiscie tez nie
nosze, bo brzydko wypycha spodnie :)
a moze badanie: zawartosc wszystkich kieszeni, tu mogloby byc ciekawie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.p.lodz.pl 31.03.05, 10:54
      Ja po pewnym czasie zmądrzałem i zamiast wszystko skrupulatnie notować, od II-go
      roku noszę jeden zeszyt - Zeszyt do Politechniki :)
    • Gość: student Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:58
      www.dynamiczni.blog.pl
      • Gość: Bolek Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.sympatico.ca 31.03.05, 21:59
        przepraszam a w ktorych torbach?
    • Gość: sztudentka Re: Co studenci mają w torbach? IP: 195.136.72.* 31.03.05, 11:01
      Ja nosze kanapki, wode, portfel, telefon, discmana, chusteczki, kosmetyki...
      czasem wezme jakis zeszyt i dlugopis :]
    • fruwam Bez torby... 31.03.05, 11:04
      a ja uwielbiam chodzic bez torby... i jestem kobieta hehe. kocham torebki ale
      uwielbiam to uczucie wolnosci kiedy nie mam nic przy sobie, poza husteczkami,
      pieniedzmi i tel w kieszeni. no moze jeszcze klucze ale to juz w rece bo lubie
      sie nimi bawic :)))
      czy to bardzo niekobiece? ale szczerze mowiac mi to rybka
      pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Bez torby... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:58
        chusteczki
        • fruwam Re: Bez torby... 31.03.05, 16:54
          ale wstyd... buuuuu!!! dzieki ;)
          ja na obczyznie ale to niczego nie tlumaczy, jeszcze raz ogromnie przepraszam
          moj kochany jezyk!!!!!
    • pewien_student Re: Co studenci mają w torbach? 31.03.05, 11:14
      lista dluga - 5 dlugopisow, pare czystych artek a4, jakis zeszyt, noze, klucze,
      linki zeglarskie, papierosy, trzy zapalniczki (2 wypalone), rachunek za swiatlo
      (pazdziernik ub. roku), smieci, papiery, stosy kserowek i jakies 2 zlote w
      miedziakach :)
      • Gość: marcin Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:19
        kogo to obchodzi?
        • pewien_student Re: Co studenci mają w torbach? 31.03.05, 11:22
          kogos musi, skoro nie dosc ze czyta, to jeszcze odpowiada :]
      • Gość: typowy_kark moj plecak IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 31.03.05, 21:45
        przecietna codzienna zawartosc mojego plecaka :
        dlugopis, kalkulator, zeszyt (do wszystkiego), mineralna 1,5 l, pojemnik plastikowy 0,5 litra z ugotowanym ryzem, pojemnik 0,3 l z serem i ugotowanym kurczakiem, lyzka/widelec zeby to zjesc, 2 gumy do zucia (po kazdym posilku jedna), legitymacja studencka

• Gość: bEUTHEN Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:20
      Co znaczy szarzy ?! czy mamy nosić karabiny i narkotyki albo krasnoludki .
      Przecież to są normalni ludzie , więc dla przyszłej pani socjolog są zwyczajnie
      szarzy . Banał jak i całe dziennikarstwo wspołczesne .
      • reporter3000 Re: Co studenci mają w torbach? 31.03.05, 11:56
        Ja nosze dwie torby.. W jedej znajdują sie tysiące kartek, karteczek,
        rachunkow, jakas umowa o prace... ( stara i niewazna), poza tym jakies
        paragony, bilety, zuzyte chusteczki higieniczne, tampony,hmmm nawet jakis
        dlugopis bez wkladu sie znalazl. Stara niedzialajaca komórka, stara dzialajaca
        komorka, 2 karty sim. I cala masa kosmetykow, ktorych chyba nie bede wymieniac.
        W drugiej torbie znajduja sie notatki, plyty, dyskietki, stary procesor, pamieć
        flash, dysk 80 giga, jakies zworki. A i jeszce kabel usb. Dodatkkowo obydwie
        torby zasypane sa okruszkami po kanapkach.. i pelno w nich tytoniu wykruszonego
        z papierosow. Fajek nie nosze juz w torbach.. bo odkrylam ze przeciez jeszce są
        kieszenie w kurtce:-) a kluczy nie nosze, bo zgubilam.:-)

Kiedys przez dwa miesiace nosilam jabłko... nie musze chyba mowic jak
        wygladalo kiedy je wyciagalam.
        pozdrawiam.
        Zuzella
        • Gość: gość Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 15:00
          flejka
      • Gość: ahym Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 23:00
        bEUTHEN. masz rację. tylko nie dziennikarstwo a współczesna socjologia. sama
        byłam na tym kierunku przez trzy lata. co roku powinno sie ksztalcic tylku
        kilkunastu socjologow na kazdej uczelni, ktor ten kierunek prowadzi. ale
        ksztalcic ich dobrze. UŚ niestety nie jest w tym njlepszy. z pieniędzy
        podatnikow placi sie za przechowanie przez piec lat kilkuset niedouczonych
        nierobow. tego, co oni umieja po 5 latach socjologii mozna nucyc sie max w 3
        semestry. badanie fajne na nudne sobotnie popoludnie, a wnioski oczywiscie
        kiepskie :-(
    • Gość: wywoływacz Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.03.05, 12:28
      Wywołajcie zdjęcia w TASKO przy Rynku - obok Skarbka.Robią wyruki wielkoformatowe!
    • Gość: Lukasz Coz za autoreklama:co maja w torbie METRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:40
      tak to napewno prawda:)
    • Gość: mensa Re: Co studenci mają w głowach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:45
      W głowach mają również często tylko śmieci .No i... ksera.
    • Gość: karolina Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:05
      moja ytorba jest troche ciezka, chyba wkladam tam zbyt duzo. bo zdarza sie, ze
      oprocz wyposazenia standadowego(telefon, portfel, dokumenty,papiery, kosmetyki,
      jedzenie) dzwigam bielizne (na wszelki wypadek),gumy, cukierki i tabletki na
      rozne dolegliwosci, cukier i lyzeczke (nie wszyscy znajomi zapraszajac na kawe
      maja cukier) i worek foliowy, gdyby mnie zemdlilo;)
      • Gość: gość Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 15:25
        dobre! fajna z ciebie babeczka!
    • Gość: Paula Re: Co studenci mają w torbach? - kolejna bzdura IP: *.chello.pl 31.03.05, 15:45
      "Jesteśmy szarzy i mało oryginalni - komentuje Magda" - z czego wynika, że nie
      należy nosić przy sobie tego co jest nam aktualnie potrzebne tylko kombinować
      tak z zawartością torebki żeby być "cool" i nie wypaść na cieniasa i zacofengo
      polaczka... Redaktorzy metra powinni staranniej dobierać materiał
    • Gość: koma 6 lat temu IP: *.devs.futuro.pl 31.03.05, 15:59
      jak ja studiowalem na PL (chyba sie starzeje - gadam jak moj stary) to mialem
      nieprzecietnego kolege: chodzil z aktowka w ktorej mial: komplet kredek
      olowkowych, komplet olowkow i dlugopisow, cyrkiel, krzywiki, dyktafon, linijki,
      zapalniczke na benzyne, kartki do segergatora, tasme bezbarwna, klej no i
      noz-niezbednik (jak u Rambo). Zaznaczam, ze wydzial byl Elektryczny i nei
      rysowalo sie u nas zbyt wiele, ze nie wspomne o struganiu ;-)
      Zauwazyliscie ze nie bylo KOMORKI???? To oznaka postepu jaki od tamtej pory
      nastapil ;-)
    • Gość: Betty Taka akcja już była! IP: 193.24.24.* 31.03.05, 16:05
      ...tyle zw wśród blogowiczów: ,,pokaż wszystkim co masz w torbie" czyli akcja
      torba cieszyła się ogromnym powodzeniem - mnówstwo nadesłanych zdjęć. W zeszłym
      roku.
    • Gość: bgr4e Re: Co studenci mają w torbach? IP: 193.51.16.* 31.03.05, 17:00
      fajnie !!! :)
    • Gość: Bulwa Re: Co studenci mają w torbach? IP: 83.238.0.* 31.03.05, 17:19
      Ja w torbie noszę dwie kule...i to wszystko;)
    • Gość: muktada Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.chello.pl 31.03.05, 17:46
      ja sie tez nie nadaje bo w ogole nie chodze na zjecia tylko na zaliczenia
    • Gość: lady makbet Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:03
      Ja nosze zwykle jakis zeszyt, pare dlugopisow (wiekszosc niepiszacych), wode,
      kanapke, czasem slodycze, papierki po cukierkach, kilka ulotek, portfel,
      komorke, szczotke do wlosow...czasem ksiazke na nudny wyklad...Banalna chyba
      jestem ale co tam!
    • Gość: janosik Szarzy i mało orginalni IP: 80.54.200.* 31.03.05, 19:34
      a co do k nędzy mamy nosić w torbach? kamienie? bombki? klasery ze znaczkami? torba to torba, nosi się w niej to co niezbędne i tyle... ech pogięło ich
      chyba ważniejsze co się nosi w głowie?
    • Gość: haszyszganjiafanat ja mam zazwyczaj troche stuffu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 20:53
    • Gość: Stasiuu Mój plecak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.05, 21:14
      A ja noszę: kalkulator, układ okresowy pierwiastków, ołówki, długopisy,
      linijkę, nóż, zestaw kluczy ampulowych (w formie scyzoryka), panel od radia,
      pytania ze starych kolokwiów, klucze, indeks, legitymację, portfel, na ogół
      jakieś zeszyty, ostatnie zakupy i bardzo często - pół litra:)
    • Gość: eli to w końcu jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 21:17
      niby bogato od różnorodności a jesteśmy szarzy......?!
    • Gość: ewa Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.cable.satra.pl 31.03.05, 21:49
      ja nosze tylko torebke a w niej wszystkie glupstwa,kartke do pisania(jesli mi
      sie zdarzy cos napisac)i dlugopis przewaznie pozyczam,bo albo zapomne ich z
      domu,albo po prostu sie nie mieszcza w torebce.mam inne wazniejsze rzeczy,ktore
      musze miec przy sobie:)
    • Gość: Artur Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.gate.uni-erlangen.de 31.03.05, 22:26
      a ja od jakiegos czasu nosze ... laptop, bo nie mam netu u siebie :) a na
      uczelni wlan za friko, plus mala lyzeczke jakby trzeba bylo cos zjesc
      pozdrawiam
      • Gość: Dzie Kahn Co studenci mają w torbach? Balagan! IP: 152.75.124.* 01.04.05, 00:00
    • yoasia79 Re: Co studenci mają w torbach? 01.04.05, 02:02
      ja nosze organizer, tysiace flamastrow , zakreslaczy, skalowke , czasem jakas
      gazetke..z matury zostal mi jescze lisc klonowy (podobno byl rozdawany zeby
      szczescie przyniosl)..od dwoch dni uzbroilam sie w dyktafon bo pisac mi sie nie
      chce ;)..i oczywiscie telefon
      • Gość: Gruchlens Re: Co studenci mają w torbach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 02:26
        Hmmm, co studenci maja w torbach? Pewnie jaja, jak wszyscy normalni faceci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka