Dodaj do ulubionych

TOK FM: o radiu

13.02.06, 19:23
Szanowni Słuchacze,

Ze względu na duże powodzenie wątków z pytaniami do redakcji, uruchomiliśmy forum o Radiu. Postaramy się odpowiadać przynajmniej raz w tygodniu.

Nie będziemy jednak powtarzać udzielonych już odpowiedzi oraz wdawać się w polemiki, ani roztrząsać tu personalnych decyzji - każda redakcja ma prawo do wyboru pracowników i każdy z nich ma prawo z redakcją się rozstać. A wszystkie pozostałe wątki będą nadal służyć do dyskusji i wymiany opinii między słuchaczami.

Na drugim Forum - TOK FM - zapraszamy do dyskusji na tematy poruszane na antenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: przyszedłam Re: TOK FM: o radiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:53
      Acha/aha ,ze względu na duże powodzenie wątków z pytaniami do redakcji,
      uruchomiliśćie forum o Radiu,

a ze względu na co, usunęliście z oficjalnej strony Radia TOK FM
      link do ZADAJ PYTANIE REDAKCJI ?

To co Pani odpowiada,to się "kupy i dupy" nie trzyma,dalej te same bzdury Pani
      pociska,może by tak Pani do senatorium pojechała odpocząć...

a ze względu na co przenieśliście forum TOK FM z łatwo dostępnej kategorii MEDIA,
      do trudno dostępnej SPECJALNE ????

Tradycyjnie już nie pozdrawiam,ale tym razem życzliwie wysyłam do sanatorium.

• Gość: przyszedłam Re: TOK FM: o radiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:08
        Żeby tak Pani humoru na wieczór nie psuć,to kawał :
        Nie lubimy się,ale się mozemy razem posmiać - ja z Pani odpowiedzi,a Pani z
        kawału chociaż...

Dziecko napisało list do Św.Mikołaja,że chciałoby narty,komputer,klocki lego,
        na poczcie jeden z pracowników przeczytał list i postanowił zorganizować zrzutkę
        na prezenty dla dzieciaka,zebrali kasę i kupili komputer,klocki,narty ale na
        kijki im już zabrakło - i wysłali dzieciakowi paczke "od Mikołaja"
        Ucieszony dzieciak w odpowiedzi do św Mikołaja napisał list
        "Dziękuję Ci Mikołaju za komputer,klocki,narty ale chciałem Ci powiedzieć,że
        te chamy z poczty kijki ukradły "
        • harakiri_sypuku [...] 14.02.06, 10:26
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: przyszedłam :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:05
            Mam jeszcze do Pani pytanie, od kiedy będzie audycja wieczorna z psychologiem
            Piotrem Zarembą, bo mi się śniło,że od marca...?

a Ty harakiri,taki byłeś pewny,że Ci tego nie wytną:)))
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=36774979

Załatwić Ci bana ?

• harakiri_sypuku :)))))))) 15.02.06, 11:24
              Gość portalu: przyszedłam napisał(a):

> a Ty harakiri,taki byłeś pewny,że Ci tego nie wytną:)))
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=36774979
              >
              > Załatwić Ci bana ?
              >

Wątek nie został wycięty więc się nie ciesz. Został tylko przeniesiony.
              Redaktor naczelny serwisu powiedział gdzie popełniłem błąd.
              • Gość: przyszedłam Re: :)))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:39
                No to poczekaj kilka dni,zobaczysz czy nie wycięty...
                Prezes, Redaktor Naczelny...sami jacys wysoko postawieni ludzie,pasuję,bo się
                jeszcze okaże,że z prezydentem zadarłam.
      • harakiri_sypuku [...] 14.02.06, 10:25
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • dbialk Informacje na temat transmitowanych utworów? 14.02.06, 22:33
      Czy gdzieś dostępne są informacje na temat tytułów utworów odtwarzanych w
      audycjach? Nie zawsze ich nazwy padają.
      No dobrze, bez owijania w bawełnę, tak konkretnie to chodzi mi o nazwy utworów
      odtwarzanych podczas ostatniej czwartkowej "Kultury na Tydzień" (muzyka
      australijska z udziałem didgeridu), a zwłaszcza dwóch ostatnich. Gdy je
      usłyszałem, po prostu odkryłem nowy świat :-)
      • Gość: Swawolny Rabin Re: Informacje na temat transmitowanych utworów? IP: *.chello.pl 15.02.06, 17:26
        Taaa, cóż za kreatywne podejście do kwestii uczciwości wobec słuchaczy.Można
        skonstruowac nowe pojęcie, "kreatywna uczciwość" ,pasuje jak ulał. Bezczelnie
        olewamy przez pare mięsiecy pytania do redakcji pojawiające sie w dwóch wątkach
        bo krętactw już nie staje. Usuwamy te watki , a nóż widelec ciemny lud zapomni
        ze takowe były i ze zadawał jakieś niewygodne dla pani redachtór pytania. Teraz
        z głupia frant jak gdyby nigdy nic tworzymy nowy wątek i resetujemy
        przeszłość,umizgując sie za pomoca eufemizmów "drodzy słuchacze", samopoczucie
        oczywiście mamy świetne, sumienie czyste bo... nie używane. Ponawiam wiec
        pytanie na które jaśnie oświecona pani Wa**t nie raczyła wypluc z siebie
        odpowiedzi. Dlaczego bezczelnie łżecie jak psy, doskonale wie pani o co chodzi
        i prosze bez rytualnych talmudycznych wygibasów, wykrętów i uników.
        Proszę pozwolić że z oczywistych względów nie dołączam wyrazów szacunku
        • Gość: przyszedłam Re: Informacje na temat transmitowanych utworów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:15
          TokFm napisała:

>Postaramy się odpowiadać przynajmniej
          >raz w tygodniu.

No czekamy,czekamy,ja już mam nawet coś do picia,żebym się nie zadławiła,jak
          przeczytam odpowiedzi;)
          • Gość: przyszedłam Re: Informacje na temat transmitowanych utworów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 14:16
            A tydzień to ile u Was trwa,bo przeczytałam taka rekalmę TokFm w Polityce

"TokFm - nadajemy znaczenie"

...no to "tydzień" to teraz znaczy ile ?

• Gość: Swawolny Rabin Re: Informacje na temat transmitowanych utworów? IP: 87.206.212.* 01.03.06, 14:39
              taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Moze pani redaktorka naczelna(to coś pokrewnego ze
              ssakami naczelnymi?)wyznaje pogląd ze należy dać sznownym forumowiczom wolną
              rekę. Wprowadziła samoobsługowy wątek w którym sami zadajemy pytania wiec sami
              też na nie odpowiadajmy. Nie zawracajmy wiec d***y szanownej redaktorce bo ona
              w pocie czoła i pach walczy niczym lwica z widmem brunatnych kaczorów które
              zawisło nad fudamentami demokracji. Wspierajmy ją w tych nieustajacych i
              heroicznych wysiłkach bo wątłe kobiece barki nawet wspierane mężnymi pośladkami
              Janiszewskiego mogą nie udźwignąć tego ciężaru
              • przyszedlam Re: Informacje na temat transmitowanych utworów? 10.03.06, 17:06
                A ze względu na jak duże powodzenie,usunęliście z oficjalnej strony TOKFM link
                do forum ?

Wyłaźić z noryyyyyyyyyyyyyy i odpowiadać !

Trzeba brać odpowiedzialność za własne czyny i słowa !
                • przyszedlam Re: Informacje na temat transmitowanych utworów? 10.03.06, 17:08
                  serwisy.gazeta.pl/tokfm/0,0.html
                  Po lewej stronie,obok linka na czat był link na forum .
                  • Gość: Matołofob Re: Informacje na temat transmitowanych utworów? IP: *.chello.pl 10.03.06, 17:20
                    Pani Waniajet boi sie wejść na forum bo ma zespół lękowy na bazie molestowania
                    we wczesnym dzieciństwie. Pochyl sie nad nia ze współczuciem i pogłaskaj po pół-
                    głowce. Ona tak łaknie ciepła i bezpieczeństwa.
                    • Gość: :) Re: Informacje na temat transmitowanych utworów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 17:24
                      Jak chce ciepła i bezpieczeństwa to niech się zatrudni jako palacz w przedszkolu.
                      • Gość: przyszedłam Re: Informacje na temat transmitowanych utworów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 07:59
                        Matołofob - myślałam,ze to głupie żarty,ale właśnie się natknęłam na ten artykuł
                        serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3194416.html?as=5&ias=5
                        Dlatego Przepraszam Panią Ewę Wanat za swój komentarz odnośnie Twojego postu,a
                        Tobie chciałam uzmysłowić,że takie "żarty" to chamstwo i prymitywizm najwyzszych
                        lotów,jeżeli wcześniej o tym czytałeś.
                        Ja bardzo za to Przepraszam,ale jeżeli chodzi o kwestie radia i stosunku do
                        słuchaczy i forumowiczów,to absolutnie zdania na temat Nieszanownej Redakcji nie
                        zmieniam.
                        • posik Byliście niegrzeczni i forum poszło w p... 12.03.06, 18:30
                          Za karę nie będziecie mogli wchodzić na forum ;-)))

Bądźcie grzeczni dla pupilków nadredaktora to forum wróci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka