Dodaj do ulubionych

Firma ATECH

IP: *.bb.online.no 16.11.09, 20:46
Witam.
Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy ATECH lub slyszał opinie
innych? Firma ta zajmuje się usługami motoryzacyjnymi, klimatyzacją,
sprzetem car audio itp. Ja konkretnie zastanawiam się nad montażem
tam ogrzewania postojowego do samochodu. Troche to kosztuje i
chcialabym wiedzieć czy firma jest godna zaufania.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mike Re: Firma ATECH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 07:42
      Fakt, najtańsi nie są, ale można im zaufać. Są na rynku od dość
      dawna i raczej się rozwijają, niż zwijają.
    • Gość: pulemiot Re: Firma ATECH IP: *.punkt.opole.pl 17.11.09, 08:58
      w maju robiłem u nich napełnianie i diagnostykę klimatyzacji.
      wszystko odbyło się bez zastrzeżeń. Jedynym minusem była wysoka cena - 230 zł.
      • Gość: stefan Re: Firma ATECH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 12:42
        230 pln z filtrem czy same nabicie?
        • Gość: pulemiot Re: Firma ATECH IP: *.punkt.opole.pl 17.11.09, 15:03
          zależało mi na lokalizacji przecieku.
          Napełnili mi klime czynnikiem i kontrastem. Po paru dniach podjechałem i
          zlokalizowali mi przeciek lampką UV.
          Cena obejmowała nabicie, czynnik, kontrast i lokalizację przecieku

• Gość: gośc Re: Firma ATECH IP: *.tp.unicity.pl 26.02.10, 21:26
      Naprawiałem u nich centralke centralnego zamka.Zrobione na miejscu
      bez wczesniejszego umawiania terminu.Moge polecić
    • Gość: Stefan Re: Firma ATECH IP: *.chello.pl 25.04.10, 13:56
      Stanowczo odradzam montaż lub naprawę jakichkolwiek elementów w tym zakładzie.
      Zakładałem u nich centralkę do zdalnego otwierania centralnego zamka. Po
      wyjeździe od nich zorientowałem się, że przestały otwierać mi się szyby
      elektryczne. Zadzwoniłem i złożyłem reklamacje. Umówiłem się na termin
      sprawdzenia i ewentualnej naprawy. Po podstawieniu samochodu umówiłem się na
      kontakt telefoniczny w celu odebrania naprawionego auta. Po około 2 godzinach
      otrzymałem telefon z informacją, że uszkodzeniu uległa wiązka kabli przy kostce
      w drzwiach i że muszę podzielić się z nimi kosztami naprawy 50/50. Co najlepsze
      podczas rozmowy telefonicznej padły słowa, że owa wiązka była już naderwana
      podczas montażu centralki tylko dziwnym trafem nikt mnie o tym nie poinformował
      jak odbierałem auto z montażu. Trochę się zdenerwowałem bo dlaczego mam płacić
      za usterkę której nie zrobiłem sam. Podjechałem do nich i zacząłem rozmawiać
      dlaczego mam płacić za coś czego nie zrobiłem. Pracownik nie mógł znaleźć słów,
      więc do rozmowy wtrącił się chyba kierownik zakładu i zaczął mi mówić, że nie
      leży w ich obowiązkach informować klienta o usterce, która nie dotyczyła
      wykonywanej usługi. Sprawa stanęła na tym, że musiałem zapłacić połowę ceny
      naprawy. Po tym incydencie rozmawiałem z kilkoma mechanikami i elektrykami w
      Opolu i okolicach i żaden nie powiedział dobrego słowa o tym zakładzie.
      Stanowczo odradzam kontakt z tymi "fachowcami".
      • Gość: Fan starych złomów Re: Firma ATECH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 12:48

Stefffffaaan piszesz delikatnie mówiąc 3 po 3!!! Nie masz pojęcia o faktycznym
        stanie technicznym swojego pojazdu, złom do kwadratu, równie dobrze mogłeś
        reklamować urwany tłumik w swojej pseudo hondzie po montażu tego sterownika,
        instalacja elektryczna się sypie,czego by się pewnie nie dotknąć, a jeśli nie
        odpowiada komuś koszt naprawy to niech nie robi, ale wtedy nie pisze się takich
        bzdur tylko całą prawdę jak to faktycznie było, zwykłe pomówienia i tyle.
        Pozdrawiam.
      • Gość: Stefan Re: Firma ATECH IP: *.chello.pl 27.08.10, 18:39
        Po dogłębnej analizie problemu informuję, iż awaria sterowania szybami
        elektrycznymi w moim samochodzie, wynikająca z niesprawności wiązki przewodów w
        drzwiach kierowcy, nie była spowodowana ingerencją pracowników firmy ATECH,
        lecz konsekwencją zużycia eksploatacyjnego tychże przewodów.
        • Gość: witas Re: Firma ATECH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 10:39
          Zakładałem u nich monitoring mojego samochodu oraz kupowałem CB radio. Wszystko
          było zrobione terminowo i działa do dziś bez problemowo. Polecam.
        • Gość: mazdowicz Re: Firma ATECH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 19:48
          Domyślam się, jakie były kulisy powstania tego wpisu, ale mimo to,
          miło, że ktoś jednak potrafi przyznać się do błędu i oczernienia
          warsztatu.
    • Gość: franek Re: Firma ATECH IP: *.chello.pl 30.08.10, 19:56
      robiłem u nich klimę, zwykłe spuszczenie, czyszczenie i napełnianie od nowa, bo
      jakis zapaszek mi sie roznosil

po zrobieniu dalej smierdzialo - rozmawialem wtedy z nimi telefonicznie - padlo
      haslo ze moze zagrzybione przewody

oddalem ponownie - podobno przeczyscili przewody... smierdzialo dalej.. chcieli
      znow to sprawdzic ale za dodatkową opłata...
      nigdy więcej do nich nie pojadę...
    • Gość: slawek Re: Firma ATECH IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.14, 21:44
      w dwóch słowach: zdecydowanie odradzam.
    • Gość: dyr Re: Firma ATECH IP: 217.173.203.* 12.08.14, 21:34
      Jak najbardziej. To firma z długoletnim stażem. Serwisujemy u nich swoje pojazdy od ponad 10 lat. Nie narzekamy mimo, iż nie są najtańsi. No ale my też nie kupujemy najtańszych samochodów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka