Gość: synekk Instrukcja w Tesco dla debili IP: 94.254.250.* 02.03.10, 12:27 To na bank jakis wons, ale jaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Instrukcja w Tesco dla debili 02.03.10, 12:45 W każdym razie teraz na pewno kazdy debil bedzie czekał na zielone swiatło! Odpowiedz Link Zgłoś
moharp Instrukcja w Tesco dla debili 02.03.10, 12:54 O widzę, że na forum wiele wykształconych osób z dyplomami na poziomie, którzy świetnie znają realia oraz sprzęt sklepów wielkopowierzchniowych. Piękne ścieżki kariery pokolenia 1000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminatorbzdur debil wie, ze jest debilem i dlatego sie obraza IP: 147.67.18.* 02.03.10, 12:57 o co chodzi z tym napisem? gdzie jest skandal czy afera? przeciez napisano "do wszystkich debili", to dlaczego napis obraza wszystkich? no chyba, ze wszyscy w tym sklepie sa debilami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zack Instrukcja w Tesco dla debili IP: *.mgsp.pl 02.03.10, 13:29 Do czego wam nie pasuje? Do wizerunku? To wy macie jakiś wizerunek? Swoją drogą zaiste, nius tak ważny że trzeba go wypchnąć na stronę glówną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareccki Instrukcja w Tesco dla debili IP: 195.117.141.* 02.03.10, 13:31 "wybitniemadry" debil się właśnie wypowiedział ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem za Instrukcja w Tesco dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 13:40 dla mnie nic dziwnego skoro tumany nie rouzumieją po naszemu to trzeba po ichniemu, niestety, czytanie ze zrozumieniem nie jest naszą narodową specjalnoścą i jak pałą nie przylejesz to nie zrozumie, a potem się obraża za debila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Instrukcja w Tesco dla debili IP: 81.15.175.* 02.03.10, 16:07 Zapraszam na bloga poświęconego filmowi i muzyce w czasach kryzysu. Dziś zapowiedź 82. Gali Wręczenia Nagród Amerykańskiej Akademii Filmowej. A od jutra aż do niedzieli, codziennie recenzje dwóch filmów nominowanych w kategorii najlepszy film. Zapraszam na www.golden-slumbers-blog.blogspot.com. Zachęcam do komentowania. --- www.golden-slumbers-blog.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik sklepu Instrukcja w Tesco dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:11 Polacy,nieustannie budują i wzmacniają swoje bogate słownictwo wulgarne.DZIKI KRAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Looke Instrukcja w Tesco dla debili IP: 62.29.248.* 02.03.10, 16:13 Jeśli to są jedyne problemy, jakie ludzie mają w pracy, to musi być fajna ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2-pswiecki Dlaczego instruowanie pracowników to mobbing? IP: *.aster.pl 02.03.10, 17:21 Jeśli ktoś ma problem z ogarnięciem "stanu rzeczy",a wielu ma, to alternatywą jest zwolnienie, albo irytacja szefa. Mobbing może być histerią osób niekompetentnych, które w każdej instrukcji lub okazaniu niezadowolenia z jakości pracy widzą naruszenie własnej godności. Zamiast biegać do prawników lepiej chyba się zastanowić o co szefowi chodzi - w takim przypadku daje on instrukcję co trzeba robić - a jeśli mówi "K.."- to następnym będzie"Temu Panu dziękujemy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludek odludek Taka powinna być każda instrukcja w tej firmie IP: *.chello.pl 02.03.10, 17:23 Ja nie rzucisz "panią" nie op.....sz to nie dociera słowo mówione. Zazwyczaj i tak wytrzeszczają gały o co mu się rozchodzi. Są oczywiście jednostki które bez względu na formę przekazu pozostają nie wzruszone. Wtedy to już trzeba specjalizacji do takiego cymbała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techniczny Instrukcja w Tesco dla debili IP: 217.153.201.* 02.03.10, 17:31 Niestety prawda jest taka że nawet taka kartka nic nie pomoże ! Ludzie nie zwracają na to uwagi! wiem bo pracuje jako technik i czasami mnie szlag traqfia jak widze jakie "debile" ze mna pracuja. a jak zwrócisz uwage to są zdziwieni że sie czepiam. nie lubie TESCO ale tym razem to jestem po ich stronie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Instrukcja w Tesco dla debili IP: *.retsat1.com.pl 02.03.10, 18:11 To tylko Polska, w każdym normalnym kraju puszczono by pracodawcę w skarpetkach za coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Instrukcja w Tesco dla debili IP: 194.146.252.* 02.03.10, 18:17 PRZYKRE TO ALE PRAWDZIWE.NIE TYLKO W TESCO.JEZELI TAM KIEROWNIKIEM MOZNA ZOSTAC PO KILKU MIESIACACH PRACY,MAJAC LEDWIE PODSTAWOWKE,TO CZEGO SIE MOZNA SPODZIEWAC PO TAKICH"KIEROWNIKACH"NAJLEPSZY SPOSOB ZEBY TO ZMIENIC TO OLAC PRACE W HIPERMARKETACH ZA NIEWOLNICZE WYNAGRODZENIE.JAK ZACZNA PRZYZWOICIE WYNAGRADZAC ZA UCZCIWA PRACE TO NA PEWNO NIE BEDZIE MIEJSCA DLA TYCH WSPANIALYCH "MANAGEROW" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Instrukcja w Tesco dla debili IP: 194.146.252.* 02.03.10, 18:28 W TAKICH SKLEPACH KIEROWNIKIEM MOZNA ZOSTAC PO KILKU MIESIACACH PRACY,MAJAC ZALEDWIE PODSTAWOWKE,NAJLEPIEJ OLAC TAKIE SKLEPY GDZIE ZA NIEWOLNICZA PRACE PRACE JEST NIEWOLNICZA PLACA Odpowiedz Link Zgłoś
velobase Re: Instrukcja w Tesco dla debili 02.03.10, 18:59 Swoją drogą to niezły burak musiał to napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal albo ktoś doprowadzony do szewskiej pasji IP: *.icpnet.pl 02.03.10, 19:12 komu wyczerpały się już bardziej kulturalne sposoby dotarcia do podwładnych/współpracowników. Choć bardzo możliwe że obie "strony" sporu są siebie warte. Odpowiedz Link Zgłoś
optyk26 Instrukcja w Tesco dla debili 02.03.10, 19:15 Czy debile zrozumiały? Pewno tak, bo tyle debile szumu narobiły pewno mózgi zaczęły się przegrzewać. Dobry pomysł trzeba go rozpropagować. Tak trzymać w Tesco pełny szacun. To byłoby na tyle od Pana Polaka Żeby było mniej debili zakładam partie. Szanowni Państwo z Forum!!! Nazywam się Tomasz Bednarski i zakładam Partie Polityczną o nazwie „Normalny Polski Dom” w skrócie NPD. Potrzebuje zgłoszenia się 1000 osób popierających do zarejestrowania partii. Należy w zgłoszeniu podać Imię Nazwisko kod miejsce zamieszkania PESEL. Jeżeli osoby popierające zapiszą się do NPD to w pierwszej kolejności otrzymają pomoc pieniężną zgodnie z &.13 punkt f statutu NPD. Adres do korespondencji: E-mail: optyk26@gazeta.pl projekt statutu pod tym adresem. Z parchem się nie dyskutuje parcha się likwiduje powiedział sadownik do sadownika. Broń dla każdego Polaka. Sędziów i Prokuratorów potraktować jak WSI. Podatek dochodowy 1% dla każdego Polaka i wszystkie wydatki odliczone od podstawy opodatkowania zlikwidowana szara strefa, zapłacony VAT. Postuluje zniesienie prawnego ograniczenia prędkości jazdy na drogach. Postuluje zniesienie prawnego ograniczenia spożycia środków odurzających. Postuluje powołanie 12 obywateli do ławy przysięgłych w sądach. Postuluje likwidację IPN pod warunkiem, że spalone zostaną teczki IPN wraz z ich autorami i konfidentami tam opisanymi. Postuluje wprowadzenie zakazu handlu od wschodu słońca w sobotę do wschodu słońca w poniedziałek o 30% większe obroty w Polskich Sklepach i sprawiedliwość społeczna zrealizowana Żydzi mają wolną sobotę a Katolicy niedzielę. Wilk syty i owca cała. Wprowadzić do kodeks karnego karę śmierci. Postuluje karę śmierci za przyjęcie łapówki a nagrodę dla dającego łapówkę. Tu wpłacaj pieniądze też na geotermikę. Fundacja Lux Veritatis Bank Pocztowy S.A. o/Toruń 92 1320 1120 2585 4660 2000 0001 W dniu 02.11.2009 roku o godzinie 11.30 zostałem przesłuchany na okoliczność siania przeze mnie nienawiści rasowych co jest wierutną bzdurą. Jak z tego widać chce się zakazać wolności słowa? Uwaga przypomnienie W dzienniku telewizyjnym była wiadomość ilustrowana filmem a mianowicie. W Oświęcimiu zebrali się pensjonariusze tegoż. Stali na placu apelowym nagle przed szereg wyszła pensjonariuszka narodowość żydowskiej odwinęła rękaw pokazując wytatuowany numer i zapytała z wyrzutem tu cytat:, Za co!!! Pamiętajcie o tym parchy. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry999 Instrukcja w Tesco dla debili 02.03.10, 19:19 O ile znam życie to niestety "debile" spotykani sa po obydwu stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Instrukcja w Tesco dla debili IP: *.fema.krakow.pl 02.03.10, 19:27 Przykro mi ale część pracowników TESCO i innych hipermarketów trochę zasługuje na to przezwisko. Zwłaszcza kasjerki, które ruszają się jak muchy w mazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emer Instrukcja w Tesco dla debili IP: 94.78.178.* 02.03.10, 19:32 dyrekcjka tesko ma zupelna racje poniewaz cvzas najwyzszy zeby BURAKI nauczyli sie przestrzegac instrukcji obslugi uzadzen.cale szczescie a moze i zle ze nie naladowane baterie nie zabijaja.natomiaqst polglowek ktory proponuje wymienic baterie rozldowana do konca w sklepie powinien trafic do gnoju a nie do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond Instrukcja w Tesco dla debili IP: *.xdsl.centertel.pl 02.03.10, 19:34 Skoro normalnie sie tłumaczy a pracownicy nie rozumieja to trzeba napisac tak zeby zrozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Kolejny artykuł o niczym. Mało takich kartek IP: 94.75.122.* 02.03.10, 20:11 na różnych stanowiskach pracy? Czy GW zamierza chodzić po firmach i sprawdzać? A może to po prostu (najbardziej prawdopodobne) lokalny dziennikarzyna, który postanowił wypróbować swoją legitymację i zaczął uderzać do wszystkich po kolei z powodu byle g.ó.w.n.a??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiurek Instrukcja w Tesco dla debili IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.03.10, 20:17 Tesco jest dziwne, Gdy zaczeli mnie spamować odpisałem by pokazali mi , że się na to zgodziłem. W odpowiedzi dostałem forward do jakiejś agencji PR i skan z wpisanym moim mailem i zaznaczonymi klauzulami o wyrażeniu zgody. Sprawa w toku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margherita Instrukcja w Tesco dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 20:23 Tzw. zwykłych ludzi, pracowników biur itp, takie wyrażenie musi strasznie szokować. Brak przyzwyczajenia. Np. na budowie, Szanowni Państwo, ścianki działowej (czyli działówki), czy stolarki okiennej się nie wyburza i nie demontuje. Je się wyp***la. Przykłady można mnożyć. Odpowiedz Link Zgłoś