niektos 26.05.06, 18:04 Poszukuję dobrego dentysty (najlepiej chirurga-dentysty do przeprowadzenia nieskomplikowanego zabiegu) w Nysie. Kogo mi polecicie i ile kosztują wizyty ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joaani Re: szukam dobrego dentysty 29.05.06, 17:36 polecam panią Dembicką przyjmuje na Zjednoczenia koło Karczmy ale za tania to ona nie jest Odpowiedz Link
niektos Re: szukam dobrego dentysty 29.05.06, 20:32 DZieki - o tej Pani duzo dobrego wiem, tyle ze trzeba sie duzo wczesniej zapisac :( Odpowiedz Link
joaani Re: szukam dobrego dentysty 29.05.06, 20:44 ja wiem jak zadzwonisz i poprosisz to może cię wciśnie wcześniej Odpowiedz Link
nysagirl polecam Jaroslawa Bienka 30.05.06, 18:59 Przyjmuje na Jedrzychowie. Panicznie balam sie dentystow, a szczegolnie usuwania. Do tego stopnia, ze musialam rwac zeby w narkozie. Ale w grudniu musialam usunac zeba, a nikt mi nie chcial zrobic pod narkoza, wiec zdecydowalam sie na normalne rwanie. Po zabiegu myslalam, ze mam ciagle zeba (juz usunietego), bo nie czulam nic!!!!! Zaplacilam 160 zl, ale bylo tak super, ze dalabym o wiele wiecej. Odpowiedz Link