Dodaj do ulubionych

CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY

IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 17.04.04, 22:03
BARDZO PROSZĘ PRZEDSTAWIĆ NA CZACIE SWOJE DOŚWIADCZENIA Z PRZEŚLADOWANIEM W
PRACY
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.04.04, 22:34
      spotkalem sie,
      i co z tego?
      • karolina.1.w Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY 17.04.04, 22:46
        spotkałam się kilkakrotnie z twoimi wypowiedziami na różne tematy.Masz takie
        olewające podejście do życia:"co z tego", "dobrze ci tak" itd. to twoje
        komentarze , masz niewiele do powiedzenia , ale za to z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ OGROM
        KOMPLEKSÓW.
        • Gość: ? teraz rozumiem, dlaczego facet cie olal.......... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.04.04, 21:42
          z takim upierdliwym babolem,
          faktycznie,
          ciezko wytrzymac,
          • lokalny7 Re: teraz rozumiem, dlaczego facet cie olal...... 19.04.04, 13:40
            Baw się klockami,to dla Ciebie najodpowiedniejsza zabawa!
    • karolina.1.w Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY 17.04.04, 22:41
      31,03,2004 zwolniłam się z pracy z powodu mobbingu.Klasyka szew z kompleksami, a
      ja baba z honorem.
    • Gość: gosc Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 18.04.04, 06:57
      Przeczytaj sobie gosciu ponizej . teksy na temat mobbingu. Kliknij myszka w dół
      na 2 srona- poszukaj cieciu.
    • Gość: mobber Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 18.04.04, 13:25
      Karolinko jak byś do mnie pisała "szew" to też bym Cię mobbingował a może nawet
      molestował
      • karolina.1.w Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY 19.04.04, 22:32
        dziękuję! już dawno nie uśmiałam się tak dobrze sama z siebie. A ten "szew" to
        wynik mobbingu.
    • Gość: mobber Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 20.04.04, 22:10
      Dobrze Kasrolinko, że masz poczucie humoru - nie przejmuj się mobberami
    • Gość: mobber Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 20.04.04, 22:19
      Karolinko przepraszam te sr to literówka, trochę popijam
      • karolina.1.w Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY 20.04.04, 22:34
        ja bez popijania lubię się śmiać, lubię się śmiać sama z siebie.Po jednym
        drinku świat należy do mnie i nic poza tym światem nie chcę. Mój były szew jest
        alkoholikiem. Tworzy zdania proste z przewagą wulgaryzmów, uwielbia sport-
        ganianie pracowników po placu firmy z łopatą w ręku. Cieszę się, że już tam nie
        pracuję.
    • Gość: Do Lukasza!! Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 23.04.04, 20:21
      Mam pytanie czy to Ty jesteś organizatorem debaty o mobbingu bo mogę się z Tobą
      podzielić moimi doświadczaniemi,które można wykorzystać w tej debacie.
      • Gość: mobber Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 23.04.04, 21:00
        do Do Łukasza!! Jaka debata ? Łukasz rzucił hasło więc jeśli masz doświadczenia
        to wpisuj a jak masz stracha to siedź cicho . co ty, chcesz się spowiadać
        Łukaszowi na ucho? To lepiej idź do księdza albo prokuratora. Ta Twoja debata
        jest tu i teraz a więc odwagi
        • Gość: ŁUKASZ Re: CZY SPODKAŁEŚ(AŚ) SIĘ Z MOBBINGIEM W PRACY IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 23.04.04, 23:24
          debata ANTYMOBBINGOWA NT.MOBBING-PRZEMOC PSYCHCZNA W PRACY W CZWARTEK
          29.04.2003R O GODZ.16.00 BUDYNEK UNIWERSYTETU OPOLSKIEGO WYDZIAŁU TEOLOGII
          UL.DRZYMAŁY 1(SALA 25)GOŚCIEM CHONOROWYM BĘDZIE PREZES KRAJOWEGO STOWARZYSZENIA
          ANTYMOBBINGOWEGO ANNA MAKOWSKA (PONADTO OMAWIANE BĘDĄ KWESTIE PRAWNE DOTYCZĄCE
          MOBBINGU PRZYKŁADY MOBBINGU DEBATA W KTÓREJ KAŻDY MOŻE ZADAĆ SWOJE PYTANIE.
          ZAINTERESOWANYCH SERDECZNIE ZAPRASZAM ŁUKASZ
          • Gość: www NOWA STRONA O MOBBINGU IP: *.autocom.pl 26.04.04, 20:05
            www.nomobbing.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka