dodo1983 10.05.04, 08:57 szukam osoby, ktora wykonalaby projekt strony o Opolu... dodo1983@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aaaby Re: STRONA O OPOLU IP: 213.206.5.* 10.05.04, 10:45 a po co kolejna, przecież jest już kilka Odpowiedz Link Zgłoś
dodo1983 Re: STRONA O OPOLU 10.05.04, 11:16 jest kilka, ale zadna nie jest dobra. ta bedzie inna. kulturalno rozrywkowa, informacje o wszystkim co sie dzieje ciekawego w opolu, katalog klubow, pubow, dyskotek... wszystkiego, zapowiedzi koncertow, sekcja studenca i duzo innych dzialow. newsletter itp zero polityki i smrodu z nia zwiazanego. jak ktos jest zainteresowany wspolpraca, prosze o kontakt: dodo1983@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaby Re: STRONA O OPOLU IP: 213.206.5.* 10.05.04, 11:33 smród najlepiej się sprzedaje nie masz szans zaistnieć na rynku, no chyba, że dla samej przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniou Re: STRONA O OPOLU IP: *.airlan.pl / *.uni.opole.pl 10.05.04, 11:38 >>> ta bedzie inna. kulturalno rozrywkowa, informacje o wszystkim co sie dzieje O wszystkim czyli o niczym. A zresztą co się w Opolu dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
dodo1983 Re: STRONA O OPOLU 10.05.04, 11:46 duzo sie dzieje, jak na takie zadupie, to jednak troche tego jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaby Re: STRONA O OPOLU IP: 213.206.5.* 10.05.04, 12:07 No to powodzenia życzę. A domenę masz? A serwer masz? A jaki ogólny koncept? Odpowiedz Link Zgłoś
dodo1983 Re: STRONA O OPOLU 10.05.04, 12:21 Gość portalu: Aaaaby napisał(a): > No to powodzenia życzę. A domenę masz? A serwer masz? A jaki ogólny koncept? serwer mam domene trzeba wykupic, ale to nie jest problem. problem polega na tym, zeby byla latwa do zapamietania i zeby sie kojarzyla z tematyka strony ogolny koncept jest taki, zeby na jednej stronie bylo jak najwiecej informacji o tym co sie bedzie dzialo w miescie (chodzi ogolnie o imprezy, kulture i rozrywke). wiem, ze niektore kluby maja swoje wlasne strony, ale dobrze by bylo, zeby mimo wszystko byla jedna glowna strona, z ktorej bedzie mozna ewentualnie przejsc na wlasciwa strone danego klubu/pubu. na stronie bedzie cos w rodzaju wizytowek, wszystkie lokale posegregowane wedlug kategorii. jezeli interesuja ci np: dyskoteki, to wybierzesz sobie zakladke "kocham dysk ponad wszysko" ;) i bedziesz mial liste wszystkich takich miejsc i informacje o tym, czy cos sie aktualnie bedzie dzialo ciekawego (karaoke, czy cos tam innego) przy okazji koncertow, jezeli bedzie taka mozliwosc (zalezy czy zespol sie zgodzi czy nie), to bedzie mozna sciagnac pare utworow wykonawcy, ktory bedzie gral koncert. wydaje mi sie, ze bedzie to fajna sprawa dla tych wszystkich, ktorzy akurat nie znaja jakiego tam zespolu, bo moze po odsluchaniu 2 czy 3 kawalkow zdecyduja sie pojsc na koncert. plakat na miescie nie wystarczy (chyba ze jest to ktos znany). pomyslow jest duzo, kilka osob sie zadaklarowalo, ze beda prowadzic podstrony o sporcie (pilka nozna, zuzel itp...) Odpowiedz Link Zgłoś
dodo1983 Re: STRONA O OPOLU 10.05.04, 12:08 generalnie chodzi mi o PHP i ewentualnie jakas grafike, jezeli ktos moze sie zaangazowac to niech pisze na maila: dodo1983@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaby Re: STRONA O OPOLU IP: 213.206.5.* 10.05.04, 12:26 Mi tam www.opole.pl wystarczy. Powiedz dlaczego miałbym wejść na Twoją stronę, a nie miejską. Ich to już chyba nic nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
dodo1983 re re kum kum 10.05.04, 12:42 Gość portalu: Aaaaby napisał(a): > Mi tam www.opole.pl wystarczy. > > Powiedz dlaczego miałbym wejść na Twoją stronę, a nie miejską. Ich to już chyba > > nic nie przebije. www.opole.pl ma pare fajnych bajerow, ale jest skierowana do innego odbiorcy, niz to co ja chce zrobic. i nie mam zamiaru z nimi konkurowac. www.opole.pl jest zwiazane z urzedem miasta i zawiera troche inne informacje. jak pisalem wczesniej, moja strona bedzie miala inny profil. a wogole, to znajdz mi inormacje na stronie opola, kiedy jest jakis koncert w zaglobie, w dworku, highlanderze, czy w innym klubie, albo sproboj znalez jakies informacje o zespole ktory bedzie mial koncert w moku... zreszta to zalezy jakich informacji szukasz. moze akurat to co ciebie interesuje, znajdziesz na www.opole.pl ;) wyborcza i nto maja dodatki "imprezowe" ale na stronie www nie ma ograniczonego miejsca. no i w gazecie nie posluchasz zapowiedzi muzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazdy wie Re: STRONA O OPOLU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 12:36 dodo ty ciapo, nikt cie nie lubi i nikt ci nie pomoze... :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: STRONA O OPOLU 10.05.04, 13:43 Pogadaj z autorem tej strony, może się zgodzi ;-) fotomarek.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 54 6754 5754523 54 Re: STRONA O OPOLU IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.09.04, 15:24 No i jak tam twój projekt kolego? Odpowiedz Link Zgłoś