Gość: sprawiedliwy Re: Nie znam ale podziwiam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 13:36 ale to nie oznacza, że tobie koleżko można kpić z prawa i szargać czyjeś imię, nie ty jesteś sędzią aby wydawać wyroki a zwłaszcza wskazywać publicznie danych ofiary to jest prawnie zakazane, no chyba że jesteś poza prawem lub nad nim ale te twoje działania jak i opóźnione moderatora (redakcji) niczego nie usprawiedliwiają - widocznie taka jest nasza Polska depcząca prawdziwych ludzi prze takich wymoczków jak ty, klepiesz coś o czym nie masz pojęcia bo tak ci nakazano lub jesteś jednym z nich, to jest prawdziwe oblicze naszych urzędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada @ sprawiedliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.11, 14:07 Podając link do OFICJALNEJ i LEGALNEJ (jesli jestes innego zdania - zgłos stosownym organom) strony www Urzedu Marszałkowskiego kpie z prawa i szargam czyjes imie? Albo udajesz ignoranta, albo... nie! Urzednik samorzadowy nie jest osobą prywatną, nie jest pracownikiem tajnych służb, mozna ujawniać jego imie, nazwisko, stanowisko, komórke organizacyjna, telefon słuzbowy, słuzbowy e-mail Taką funkcjonalnośc zapewnia "ksiązka teleadresowa" na stronie umwo.opole.pl/serwis/index.php?id=526 Wystarczy wpisać (wybrac z rozwijalnej listy) interesujacy cie komórke organizacyjna i otrzymujesz liste wszystkich pracowników danego działu. Wyroki to wydajesz własnie Ty uzywajac okreslenia "dane OFIARY" Ciekawe gdzie byłes gdy na tym forum pisano o urzedujacym Marszałku Województwa: "konus", "kurdupel", itp. gdzie podziała się Twoja troska o "ochrone dóbr osobistych"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: @ sprawiedliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.11, 14:43 Bez sądu (tego, czy innego) jednak sie chyba nie obejdzie: www.umwo.opole.pl/serwis/index.php?id=200&idd=904 ale w końcu po to są sądy aby rozstrzygać spory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: @ sprawiedliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 14:54 tobie chyba już nic nie pomoże człeku zawistny, można pisać i pisać a ty i tak nie wiesz co złego zrobiłeś i bronisz swojej głupoty, nie potrafisz odłączyć jednej sprawy od drugiej ale tak ci kazano lub jesteś taki "prawy człowiek" jak twój wódz i przywódca, który tkwi w swoim zakłamaniu i właśnie dzięki takim doradcom tak jak pisze kibol pan marszałek wbija sobie samobója, czy to są już wyboru czy co że jedne psy szczekają chcąc zagonić owce do zagrody czy może psy szczekają bo już dla nich nie ma ratunku, zastanów się koleżko nad swym postępowaniem, nie popieram zachowania jakie prezentujesz będąc po stronie tego "nękanego twojego przywódcy" ale zauważ że nikt oprócz ciebie nie zachwuje się jak myśliwy pokazując przyszłą ofiarę, powiedz jakbyś ty się czuł gdyby nagle podczas takiego podobnego forum rozmówcy zaczęliby np mówić na temat osób mających problem np z alkoholem lub z inną orientacją seksualną i w pewnym momencie ktoś by dał skrót do twoich danych w miejscu pracy to jakbyś się wówczas miał cwaniaczku, trzeba mieć wyobraźnię i odrobinę osobistej kultury a nie zachowywać sie jak śmieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: @ sprawiedliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.11, 15:28 Do sprawiedliwego kynologa (znawcy psów) Nie ciagnęłabym tego watku, ale nie wypada nie odpowiedziec (kultura osobista) Jeżeli urzednik bedacy funcjonariuszem publicznym publicznie nagłasnia (prasa, radio) swoje oskarżenia wobec przełozonego (równiez osoby publicznej) to moze powiniem miec na tyle wyobrażni, aby przewidziec, ze jego osoba i działanie stanie się przedmiotem publicznego zainteresowania? Jezeli pracuje w kilkuosobowym zespole urzedu wymienionego z nazwy, to moze powinien miec na tyle wyobrazni, ze w "powiatowym miescie" Opolu (gdzie wszyscy o wszystkich prawie wszystko wiedza) jego nazwisko nie bedzie długo tajemnicą? Jeżeli nie zgadza się z ustaleniami zespołu antymobbingowego, to czyz nie wie jaka jest droga odwoławcza? A może ja za wiele wymagam od urzednika, który utrzymywany jest równiez z moich podatków? Picie alkoholu (chyba, ze w miejscu pracy), czy orientacja seksualna (kwestie prywatne podlegajace ochronie) ma sie nijak do zarzutów, jakie urzedniczka UMWO stawia publicznie swojemu pracodawcy. A "koleżke" to sobie poszukaj przy osiedlowej budce z piwem! Tylko nie przesadzaj... wiesz... kultura osobista i... wyobraźnia to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: @ sprawiedliwy IP: *.opole.hypnet.pl 05.08.11, 01:07 po pierwsze skąd masz takie informacje że osoba ta publicznie to nagłośniła, nie wiesz Adeńko to nie wypowiadaj się bo kłamiesz i obrażasz tą młodą kobietę, jakbyś trochę pomyślała- pomyślał i poczytała to każda nawet najmniej inteligentna świania, stwierdzi że ona do końca chciała załatwić tą sprawę w Urzędzie przecież widać jakby chciała z tym zrobić coś wcześniej to by to zrobiła, przecież wszyscy którzy uważnie czytają zarówno forum jak i czytali artykuł ale też słyszeli w urzędzie, to nagranie ze spotkania z sebstą miała w marcu jeśli dobrze pamietam a więc 5 miesięcy temu, jak ja miałbym coś takiego na swego przełożonego to dawno udał bym sie w odpowiednie miejsce, gdyż tak jak pisze gazeta spotkała się z nim tylko raz, choć wcześniej w radiu podał że się z nią nie spotkał a potem się przyzanł że spotkał, każda inna osoba lub przynajmniej większość już dawno zrobiłaby z tego użytek i to w różny sposób, czy tu nikt z najbliższej świty marszałka jak sam marszałek nie widzi że ona chciała polubownie to załatwić, czy to tylko ja widzę albo źle to odczytałoraz KOMUNIKAT PRASOWY w sprawie zarzutów o mobbing w UMWO zamieszczony na stronie internetowej Urzędu.m - połaczyłem, proszę powiedzieć czy radio podało że te informacje maja od tej pracownicy, słuchałem tego ale nic takiego nie padło, więc na jakiej podstawie ją ponownie kłamliwie pomawiasz , w swoich postach powtarzasz się urzędasie to co stwierdza w swoich wypowiedziach sebesta a więc jesteś jednym z nich, miej odrobine honoru i odpuś sobie, podatki to ty płacisz aby siebie na tym stołku utrzymać prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: @ sprawiedliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 09:06 @ sprawiedliwy/kibic/guru/niunia/jogi/gilotyna... czy jak tam się jeszcze podpisujesz? - może odpuść sobie, co? Dla własnego dobra. Dla samopoczucia dobrego, abys mógł czuc sie w pełni prawy i sprawiedliwy. Gołym okiem (ten styl, retoryka, operowanie nazwiskami, wyzwiskami, ten zasób "wiedzy") widac, że wiekszosc (jesli nie wszystkie) postów podpisywanych nick'ami jak wyzej wyszło spod jednej ręki. Po nitce do kłębka, to naprawde da sie zrobic, po co Ci to? Dla mnie człowiek, który chodzi w pracy z dyktafonem i zbiera haki na swojego przełozonego, nie zasługuje na aprobate. Tak, własnie haki, bo gdyby były to dowody przestepstwa, to jej psim obowiazkiem (ze uzyje Twojej retoryki) było je ujawnić, a nie czekac kilka miesiecy. Jak dobrze rozumiem komunikat Marszałka w tej sprawie, bedzie miała okazje zrobic to przed sądem. Ja w przeciwieństwie do Ciebie, nikogo nie pomawiam, nie obrazam. Ty robisz to notorycznie. Wydawało mi sie, że to raczej pracownik, który czuje sie w pracy mobbingowany szuka pomocy w prasie, radiu, ale moze jestem w błedzie, moze to jej pracodawca Marszałek Sebesta chciał w ten zaiste oryginalny sposob rozpoczac kampanie wyborcza w Radiu Opole, a dziennikarz GW nachodził i molestował "tą młodą kobietę" (jak piszesz, zapewne w celu jej trudniejszej identyfikacji :) aby zgodziła sie udzilić prasie informacji? Nie jestem urzedniczką, a całą wiedze na temat "sprawy" czerpię z mediów. Wybaczam Ci wszystkie inwektywy pod moim adresem, ale na przyszłosc popraw się. Dla własnego dobra (patrz wyżej :) pozdrawiam Ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 19:28 Przepraszam że tak dawno nie byłem i tylko za to przepraszam ale śmieszy mnie to kogo ty chcesz pouczasz i łączysz sobie nazwy forumowiczów a może patrząc twoim tokiem rozumowania to kim ty jesteś- Ado blondyneczko, albo asesor -Ela -baba -226kk -urzedas albo tak jak gość podający się za: obserwatora, gość portalu, bezstronny,patrzący z boku, nonim, Z, co tu podziwiać, Gość, Ktoś, Jajo, gość, Zdzich tylko pouczasz i już też zaczynasz straszyć, chyba coś ci się pomyliło, mój ton i spsób pisania nie powinien cię dziwić gdyż ty siedzący na górce nigdy nie zrozumiesz tego co siedzi niżej, i nie świadczy to tylko może o twojej wiedzy czy intelekcie lub ich braku bo go nie oceniam lecz nie mogę patrzyć na to jak krzywdzicie tą dziewczynę wypisując na jej temat brednie, zawsze łatwiej jest obrażać kogoś kogo si nie widzi, nie zna lub gdy stoi się z tej drugiej wg ciebie właściwej strony, i nie ważne czy to jest pan marszałek czy jakiś iksiński to nie można godzić się i tolerować takiego zachowania, bo ten kto "podskakuje" bo nie godzi się na takie traktowanie musi zostać wg ciebie całkowicie spodlony? aby do szefa na kolanach przyjść i go przepraszać to są brednie, choć ludzie twojego pokroju może młodego może starszego to nie ważne ale ma w sobie taką gorycz i jeden cel aby tylko komuś przypier... Teraz poplecznicy tego małego będą wszystko robić aby tej dziewczynie dowalić aby ją zniszczyć i ty jesteś tego przykładem, dlatego prostactwa nie znoszę, podajesz się za kobietę raczej w wiekszości postów choć tak naprawdę jesteś facetem ale bez jaj ukrywając się pod płaszczykiem jakieś laski. Ponadto ponowne moje gratulacje dla moderatora z gazety gdyż nie zareagował widząc że łamie się regulamin - moje gratulacje widocznie znowu beściak był w redakcji i rozmawiał z szefem a może nie rozmawiał ciekawe?.... pozdrawiam i już nie chce mi się wiecej pisać i czytać tych bredni choć przykro mi jest co robicie tej dziewczynie ale i tak kiedyś wszyscy zostaniemy rozliczeni przed tym na górze ale nie chodzi mi tu o sebstę, pozdrawiam Adę i tak dalej pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysoki Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: 82.177.126.* 04.08.11, 13:59 ludzie prawda jest taka że sebesta uczynił z urzędu prywatny folwark,bedrunka w zespole antymobbingowym to jakiś żart!!! ta pani to jego klakier i tyle,ciekawe,że nikt nie wierzy kobiecie zgłaszającej problem,w sytuacji kiedy buta,chamstwo i prostactwo tego małego marszałka jest powszechnie znane. mali ludzie są niebezpieczni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca z K-K Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 14:05 Panie Marszałku, Józefie Sebesto, liczę na uczciwość i Pana profesionalizm do kierowania jednostką ludzką (pracownikami) ,proszę zapłacić za badania waliografem( wykrywaczem kłamstw-niedawno dzięki takim badaniom znaleziono mordercę) i wówczas poznamy kto jest mobberem a który z pracowników jest mobbinowany ,nie sądzę aby pracownik fantazjował.Do związków zawodowych nie ma po co się zgłaszać,ponieważ są opłacane przez pracodawcę,czyli mogą wręcz zaszkodzić, a nie pomóc ( chcąc jakiegoś niewygodnego delikwenta zwolnić,szukają takich przyczyn,aby w Sądzie Pracy pracownik zrobił z siebie pacana i głupca). Jeszcze jedno pytanie czy w Urzędzie Marszałkowskim wprowadzono Kodeks Etyczny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.11, 22:53 Kodeks etyczny, KPA, Kodeks pracy i inne bzdury. A prawda jest taka, że dziś na urzędasa nieroba nie ma mocnych. Żeby ukarać to trzeba najpierw wysłuchac, spisać notatkę i wogóle przeprosić że się coś chce. Potem ląduje się w sądzie pracy, bo jełop stwierdza że był mobingowany i szykanowany przez pracodawcę. Mobbing wymyślono dla nierobów, bo normalny człowiek który wie po co przychodzi do pracy nawet nie wpadnie na pomysł żeby o mobbingu pomyśleć. Ale dziś są tylko przywileje pracowników, pracodawca jak nie daj Bóg odważy się coś powiedzieć to jest beee. To tak jak w szkołach z prawami ucznia, a potem rosną bandziory które nie szanują rodziców i nauczycieli. od demokracji i cywilizacji w głowach się poprzewracało i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.xdsl.centertel.pl 04.08.11, 23:46 ty masz chyba nierówno pod sufitem że wypisujesz takie brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.opole.hypnet.pl 05.08.11, 00:45 podzielam tą opinię zobacz jaki esesman, jeszcze taki na nowo wprowadziłby obozy pracy a niedaj Boże obozy koncentracyjne - powalony facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca PO Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: 87.204.122.* 04.08.11, 19:27 Panie pośle Korzeniowski, chyba nastał czas aby zająć się naprawą stosunków międzyludzkich w urzędzie marszałkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.11, 20:55 Panie Marszałku dysponuję kilkoma informacjami które mogą Panu pomóc zerknąć na całą tą sytuacje z innej strony. Ta cała sytuacja spowodowana jest przez ludzi z SLD z Opola, Kędzierzyna i Nysy. Proszę zapomnieć o ludziach z tych kręgów i szybko wziąć się za czystki, puki czas. Jak Pan dobrze powęszy w urzędzie i dowie się kto miał najlepsze relacje z ta Panią która stawia Panu zarzut na łamach prasy znajdzie Pan rozwiązanie. A osobie która stoi za tym wszystkim ufa Pan bezgranicznie i kontaktuje się Pan z nią codziennie. Tyle podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.11, 22:28 Święte słowa Jajo. Gdyby Pan Sebesta zrobił takie czystki w UMWO jak była pani Marszałek O...., to dzis nie byłoby problemu. Ale zostawił Pan ludzi ze starej ekipy i to był największy błąd. I niech Pan będzie ostrożny, bo jedna z tych osób pręży się i napina żeby zaistnieć i zdobyć Pana względy. Trzeba było wyrzucić na bruk, a nie tylko degradować i przenosić do innej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.11, 22:59 I bardzo dobrze, że kazał notować wyjścia do toalety. Za czasów SLD towarzystwo się rozleniwiło w tym UMWO. Znane są przypadki innych Pań z grona SLD, które w toalecie nawet głowę rano myły i suszarką suszyły, potem był czas na makijaż, kawusię, telefony do bylych mężów, kochanków i dzieci. A wszystko kosztem pracy innych Raz rozmawiała z Panem Marszałkiem i była mobbinogowana. Co za bzdury.Pogonić to towarzystwo wzajemnej adoracji z UMWO czym prędzej i zagonić do pracy w prywatnym przedsiębiorstwie. Może jak zacznie pot kapać po dupce to się nauczą pracować, wtedy bedzie powód żeby to toalety biegać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.xdsl.centertel.pl 04.08.11, 23:51 ach te wybory, jak zwykle wyciągają brudy aż się rzygać chce kto znając obecną sytuację w UMWO pójdzie głosować na PO? watpię aby znalazł się taki jeleń, oczywiście oprócz bezinteresownych inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.opole.hypnet.pl 05.08.11, 01:17 ty niedowartościowany głąbie i nieudaczniku klepiesz i klepiesz po klawiaturze i bzdury wypisujesz, co chesz zabłysnąc swoją głupotą, nie musisz już więcej się starać i tak nie przebijesz tym swego pana sebestę , przestań obrażać urzędników bo sam się z tego grona wywodzisz i sam sobie w swoje gnoazdo srasz.............. fe, fe śmierdzi głupotą...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzynascie Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.opole.pl 05.08.11, 08:00 Oceniajac postawe szanownej Pani, ktora jest zaczynkiem do tego artykulu i forum wszyscy popadamy w rozne skarjanosci choc prawdfe zna tylko ona i szanowny pan marszalek. reszta to dywagacje. co jest obiektywne? od lat mowi sie ze po korytarzu marszalkowni chodza zaplakane pracownice. nieplatne nadgodziny, niezastapieni po 16.00 pracownicy, ktorym wciaz przypomina sie ze na ich miejsce jest 40 chetnych - codziennosc. czemu tak jest? odpowiedz jest prosta wielu z tych pracownikow juz nie ma sie gdzie wyniesc - brak lepszych perspektyw ze wzgledu na wiek, wyksztalcenie ale tez na to ze Opole to raczej Pole i bezrobocie jest tu naprawde spore. polityka pracodwacow pt. zaczynasz od najnizszej krajowej skuteczbnie odstrasza od jakichkolwiek prob niesubordynacji wobec nawet najgorszego przelozonego, co poteguje stres, nieudolnosc, miernosc. napewno jest to na reke osoba chetnym to zachowania aktualnego swojego statusu quo. nie mowie ze marszalek ma realny wplyw na stopien bezrobocia czy polityke placowa na opolszczyznie, ale brak aktywnosci napewno ma na to jakis wplyw. co zmieniloby sytuacje - aktywnosc, inwestowanie w mlodych ludzi, popieranie mlodych z opola. spokojnie jak juz migracyjnosc z opola na rzecz dolnego lub gornego slaska (i wa-wy) osiagnie 15% rocznie, nastapi urealnienie stopy bezrobocia (czyli wykreslenie tych co na przyklad pracuja na saxach siedza a tu sie rejestruja dla ubezpieczenia zdrowotnego) to polityka marszalka w sprawie pracownikow sie zmieni bo z taka opinia chetnych bedzie 4 na miejsce a nadajacych sie 0 (zero). pozdrawiam T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alejczyk Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.ip.netia.com.pl 05.08.11, 07:41 dla sprawiedliwości społecznej, pan marszałek powinien również zarządzić zgłaszać wyjścia na papieroska, bo takich też na pewno nie mało ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 09:58 A ja powiem jedno zarówno Pan Marszałek Sebesta jaki i Pani Inspektor Działek mają dobrze za uszami i są siebie warci więc szkoda dalej roztrząsać ten problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 11:42 Gość portalu: Ela napisał(a): > A ja powiem jedno zarówno Pan Marszałek Sebesta jaki i Pani Inspektor Działek m > ają dobrze za uszami i są siebie warci więc szkoda dalej roztrząsać ten problem > ... Masz babo placek, dziwna ta karuzelowa polityka kadrowa w marszałkowskim wydaniu: "wicie rozumicie, teraz przesuniemy was z kultury do kontroli, macie doswiadczenie, bo juz kontrolwaliscie instytucje kultury, jak sie wykazecie to dostaniecie bezpłatny karnet do filharmonii i zgode na nielimitowane czasowo korzystanie z WC..." - czy jakos tak, jak za dawnych lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 14:56 Po przeczytaniu tego artykułu i komentarzy doszedłem do wniosku że pracownicy UMWO to jakiś inny świat. Zajmują się wszystkim tylko nie pracą. Skarżą się na mobbing, zajmują się intrygami, komentują pracę innych urzędników. Myślę że gdyby mieli coś do roboty to Sebesta nie musiałby sprawdzać gdzie podziewa się jego pracownica i nie mieliby czasu na te wszystkie pierdoły. Polecam pracę w prywatnej firmie gdzie płaci się za PRACĘ. Tam nikogo nie obchodzi czy ktoś je śniadanie, czy siedzie w toalecie. Jedynym kryterium jest to co się zrobiło i czy to jest dobrze zrobione. Ci co siedzą w toalecie, zajmują się intrygami i innymi pierdołami szybko kończą karierę w prywatnej firmie. Tam gdzie jest nuda tam jest mobbing, kłótnie, intrygi itd. Ja ludzie są zajęci pracą to nie mają czasu się kłócić, sprawdzać co robią inni, nie mobbinguja się, nie narzekają. Może jak tak źle jest urzędnikom to pora zmienić zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOSIEK Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.205.49.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.08.11, 15:07 DO TYCH KTÓRZY TAK WALECZNIE BRONIĄ PANIĄ PSEUDO MOBBINGOWANĄ - ZAPRASZAM SERDECZNIE DO PRACY Z NIĄ I ZOBACZYMY JAK SZYBKO ODE CHCE WAM SIĘ TAKIEJ POSTAWY; TYLKO POGRATULOWAĆ ZAANGAŻOWANIA NIE ZNAJĄC CAŁEJ TEMATYKI SPRAWY! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.11, 17:43 no to jak... może mały zakładzik czy dziewczynka odszczeka to wszystko czy nie? stawiam wypłatę że odszczeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Dan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 20:59 a ja przyjmuję zakład że ci szczęka opadnie :) ha ha ha.................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Dan IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.11, 23:32 to kiedy mam oczekiwac tego "spadnięcia" czas szybciutko mija :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hę? Re: Dan IP: *.252.23.186.internetia.net.pl 05.08.11, 23:55 "w piśmie – skardze z dn.29.07 br. rozszerzyła zarzuty, oskarżając tym razem o mobbing także marszałka województwa. W związku z tym informuję, że do pracownicy zostało skierowane pismo, w którym marszałek wzywa ją do niezwłocznego złożenia publicznego oświadczenia odwołującego te zarzuty. Jeśli takie oświadczenie nie zostanie zamieszczone w mediach w terminie 7 dni od daty otrzymania pisma, marszałek skieruje sprawę na drogę postępowania sądowego" A może jakaś mała "korupcyjka polityczna", jakaś miła cicha posadka z zachowaniem dotychczasowego uposażenia? A po wyborach będzie już można zwolnić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Dan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 13:31 Ależ bagienko w tym Urzędzie :)))) a jaki wysublimowany poziom wzajemnego opluwania się :)) W konkursie na Wymarzone Miejsce Pracy - zdecydowanie numer 1. Gratulacje, Panie Marszałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Dan IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.11, 13:48 ciekawe... forum.gazeta.pl/forum/w,65,127579638,127628928,Wojt_Turawy_radny_Mazur_to_czlowiek_pelen_nien_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: 87.204.122.* 07.08.11, 16:51 Dawno nie czytałem ani słyszałem o takim bagnie w administracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifacy Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.xdsl.centertel.pl 07.08.11, 20:54 witamy w rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kija Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.252.19.71.internetia.net.pl 08.08.11, 20:37 Ale jaja. Cyrk za darmo. Buhaaa Mam u siebie w pracy takiego z UM. Teraz wiem gdzie takich manier się nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 20:52 Ordnung mus sein !!!! powiedzial pan marszałek.Tylko kur.a mać, pan marszałek nie jest niemcem i w tym momencie z poważnego, państwowego urzędu zrobił cyrk. Śląskie myślenie to potęga intelektualna.Brawo Ślązacy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifacy Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.11, 22:33 eee tam... pomęczą się z nim jeszcze trzy lata, a później pewnie przyjdzie na jego miejsce Kostuś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: 87.204.122.* 10.08.11, 22:40 Nic tylko brać przykład ze starosty krapkowickiego, zwolnił i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifacy Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.xdsl.centertel.pl 10.08.11, 22:47 a powodem może byc choćby tzw. utrata zaufania do pracownika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Mobing w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 21:58 Czy przeprosiny i oświadczenie "mobingowanej" pracownicy Urzędu Marszałkowskiego znalazło się w prasie. Czy może już sprawę marszałek skierował na droge sądową. Jaki jest finał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifacy Re: Mobing w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.xdsl.centertel.pl 16.08.11, 22:10 poproszę o telefon do przyjaciela.... przyjaciel mówi że w urzędzie grasuje państwowa inspekcja pracy ktoś potwierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Re: Mobing w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 11:30 Gość portalu: Basia napisał(a): > Czy przeprosiny i oświadczenie "mobingowanej" pracownicy Urzędu Marszałkowskieg > o znalazło się w prasie. Czy może już sprawę marszałek skierował na droge sądow > ą. > Jaki jest finał? hej urzędasy, jak tam, dalej potrzebujecie sie rejestrowac przy wyjsciu do toalety? co z mobbingowaną, przeprosiła, czy idzie w zaparte? przeciez tu klikacie, napiszcie cos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kedzierzyn Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.pck.nerim.net 18.08.11, 11:30 A co Sebesta robil w zeszlym tygodniu w bieszczadach w okolicy Soliny z pania Horbaczewska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solina Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 12:39 Gość portalu: kedzierzyn napisał(a): > A co Sebesta robil w zeszlym tygodniu w bieszczadach w okolicy Soliny z pania H > orbaczewska? Jak to co? Brali udział w plenerowo-panelowej dyskusji, debatowali jak inzynier mechanik z inzynierem produkcji o nieenzymatycznym, kinetycznym rozdziale racemicznych alkoholi drugorzedowych w warunkach asymetrycznej katalizy przeniesienia fazowego :) Do Soliny troche blizej niz do Brukseli. Z drugiej strony... rodzinne miasto Józia i Karolci (Kedzierzyn) jeszcze blizej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewierny Tomasz Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 14:11 Jeżeli to prawda, to jest skandal !!!!!!!!!!! Kto to jest ta pani, może z rodziny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifacy Re: Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalet IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.11, 21:50 ta pani to zdaje się sekretarka w biurze w Brukseli z dużymi aspiracjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 09:33 I co dalej ze sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangur Marszałek: kazałem zgłaszać wyjścia do toalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 19:47 I nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony mobing IP: *.cdma.centertel.pl 14.03.12, 21:15 Mobing w filharmoniah.... nie tylko w Poznaniu Gdańsk tez sie boryka z tym niebezpiecznym zjawiskiem .Urząd marszałkowski tnie wydatki obcina wszystkim a w takim molochu co dyrektor sobie odbierze? nie skupi sie na najnizszej kadże najlepiej zwolnic z 3 osoby ale zostawić 1 co orac bedzie za 3 z dwoma kierownikami nad soba banał , Odpowiedz Link Zgłoś