Dodaj do ulubionych

serwis laptopów

19.09.11, 15:22
który serwis polecacie a który odradzacie?? zależy mi na w miarę szybkiej i niezbyt naprawie.
Obserwuj wątek
    • elle-k Re: serwis laptopów 19.09.11, 15:23

*niezbyt drogiej
    • Gość: Kasia Re: serwis laptopów Harwell IP: *.bellona.pl 06.10.11, 17:25
      Ja swojego zaniosłam do firmy Harwell na Grzybowską. W dwa dni miałam naprawiony w miarę niedrogo laptop, więc polecam ten serwis.
    • Gość: Zbyszek Re: serwis laptopów IP: *.punkt.opole.pl 27.11.11, 21:17
      Mogę polecić jeden serwis. Mój stary lapek odzyskał sprawność. Szybko i niedrogo, w dodatku nie musiałem nigdzie jeździć bo serwis mobilny i dojeżdża. Tu masz ich stonke: www.interset24.pl
    • Gość: mm Re: serwis laptopów IP: *.play-internet.pl 20.03.12, 12:08
      DT SYSTEM - laptopy.opole.pl - Mały rynek, teraz już chyba Dmowskiego 2. Szczerze nie polecam !!!!!!!!! Kiepskie podejscie do klienta, totalna olewka wrecz. POmimo iz wplacilam zaliczke i zaznaczylam ze zalezy mi na szybkiej wymianie matrycy sprawa przeciagnela się do 2 tygodni po czym odebralam zaliczke bo juz nie moglam dluzej czekac. Caly czas bylam zwodzona, że jutro, że po poludniu a pozniej okazywalo sie na miejscu ze ich już nie ma w lokalu bo zamkneli wczesniej..... Obiecali ze beda sie kontaktować, nie doczekalam sie ani jednego telefonu ze bedzie opoznienie czy cos..... do nich niestety tez nie latwo bylo sie dodzwonic. Stracilam tylko mnostwo czasu i nerwów..... nie warto !!!!

Natomiast z reką na sercu mogę polecić Blue Soft na Ozimskiej, profesjonalne podejscie i rzetelna obsługa, na biezaco informowali co i jak... nawet dostalam rabacik maly :) Bardzo polecam !!!
      • Gość: Maciek Re: serwis laptopów IP: *.play-internet.pl 17.05.12, 10:35
        Serwis jest rewelacyjny,mają chyba najniższe ceny w całym Opolu!!! Miła obsługa,profesjonalna obsługa,to ich atuty!!!
        • Gość: Mario Re: serwis laptopów IP: *.204.81.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.06.12, 17:22
          Chyba nie wiesz co to znaczą niskie ceny. Byłem tam pytać o naprawę mojego laptopa i jak usłyszałem cenę i że będą go odsyłać na śląsk do swojej głównej siedziby to poszedłem do innego na budowlanych a tam gostek zrobił mi go na miejscu. Nie pamietam nazwy ale tu masz do niego nr 606834010
    • Gość: waldek Re: serwis laptopów IP: *.centertel.pl 18.01.14, 13:48
      Ja od lat jestem wierny Interset. Słyszałem wiele opinii mrożących krew w żyłach na temat innych serwisów, dlatego ufam tylko tym, którzy przyjeżdżają do domu i naprawiają komputery u klienta. Tylko wtedy wiesz, że naprawdę rozkręcili lapka, że sprawdzili wszystko i nie podmienili ci części. U mnie jeszcze się nie zdarzyło, żeby Pogotowie komputerowe Interset nie dało sobie z czymś rady. Poza tym cena naprawy nigdy nie przekroczyła 100zł.
    • Gość: bozia Re: serwis laptopów IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.14, 16:22
      pan Tomek 504 591246,czyni cuda z każdym trupem.
    • t-bagg Re: serwis laptopów 30.09.15, 17:45
      Zdecydowanie mogę polecić www.serwislaptopow24.com.pl/ według mnie fachowcy, błyskawiczna i tania naprawa. Nie mam do nich żadnego zarzutu. Oby więcej takich serwisów i ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka