myszka235 Re: Adminko 24.07.07, 10:01 u mnie bez zmian, liczylam ze moze jednak ktos sie odezwie :( Odpowiedz Link
citizen_opole Ziomalki z Prudnika - mam pogrubinego nicka! 11.08.07, 09:56 Siemano Ziomy i Ziomale z Prudnika Mam pogrubionego nicka! Od kiedy pogrubiłem sobie nicka, cieszę się ogromnym powodzeniem u najpiękniejszych dziewcząt na forum. Polecam wszystkim ten zabieg. Sprawia, że jesteśmy bardziej wiarygodni. Podteksty są zamierzone...:-) All the best! Pozdrooffka :-) citi z opola Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Ziomalki z Prudnika - mam pogrubinego nicka! 11.09.07, 19:24 Jaką część ciała nazywasz "nickiem" :) Odpowiedz Link
citizen_opole Mój nick, to mój login. 07.03.08, 21:01 Spoko, spoko sibeliuss, nie ma obaw. Nie ma w tym żadnych "zboczeństw". Nie chodzi o żadną część ciała. Mój nick, to mój login. Rejestrując się na forum dyskusyjnym Twój nick pojawia się jako pisany czcionką pogrubioną. Ot i cała tajemnica pogrubienia swojego nicka. Pogrubionego nicka mają osoby, które nie miały obaw przed zarejestrowaniem się na forum, więc ich wiarygodność znacznie wzrasta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Adminko 11.09.07, 19:22 myszka235 napisała: > u mnie bez zmian, liczylam ze moze jednak ktos sie odezwie :( A Twoi znajomi z Prudnika wiedzą o tym forum? Odpowiedz Link