Dodaj do ulubionych

P.O. buduje Polskę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 21:26
Jak ekipa pana Tuska buduje Polskę można zobaczyć codziennie w TV .Jedną z cegiełek tej gigantycznej budowy będzie składka na ubezpieczenie zdrowotne dla rolników\ mamy w końcu troskliwy rząd a jakże\ .I tak rodzina rolnika posiadająca powyżej 6 hektarów ziemi będzie płacić od osoby miesięcznie 1 zł od każdego hektara za osobę miesięcznie.Po jakimś czasie rzecznik rządu niejaki Graś z rozbrajającym uśmiechem od ucha do ucha powie jak zwykle przed kamerami ,że rząd pana Tuska dobrze radzi sobie z kryzysem W końcu tych fachowców od ciężkiej walki z kryzysem zna i ogląda cała Polska !!!.Kuuuuurwa żyję trochę na tym świecie ale takiej ściemy to nie było nawet na Gierka by z normalnego narodu robić naród debili i to na każdym kroku niczym w średniowieczu.Od zmian ustrojowych sprzedano prawie cały majątek narodowy i to nawet zakłady produkcyjne o znaczeniu strategicznym dla państwa a teraz jak brakuje kasy dosłownie na wszystko to narodowi kitują takie bzdury by tylko starczyło na unijną składkę a nam serwują wręcz dziesięcinę z początkiem tego roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: piii Re: P.O. buduje Polskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 21:49
      a jak sprzedano firmy i to nawet strategiczne to kto przejadł kasę? wyjaśnisz?
    • Gość: lew salonowy Re: P.O. buduje Polskę IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.12, 21:57
      a czemu wszyscy placa skladke na ubezp. a rolnicy nie? jakim prawem? co lepsi sa ode mnie? mi nikt nie doklada kasy za te, ze interes mi nie idzie, a rolnicy - z unii ktorej tak nie lubia - kase dostaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka