IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.12, 17:07
Onet pisze:
strefatajemnic.onet.pl/teorie-spiskowe/droga-do-nwo,1,5133407,artykul.html

Znacznie ciekawsze od artykułu są komentarze pod spodem. Jest dużo bardzo mądrych których nie zdołały zamaskować wiadome służby. Spieszzcei się je czytać bo znikńą. tu na wszelki wypadek przytoczę ten który mi się najbardziej podobał:

obywatel RP: "Syjoniści to jedna bestia Apokalipsy, a masoni to druga - ale koniec ich już jest policzony tylko jakim trzeba być głupcem aby przy całej prawdzie objawienia, w tym współczesnego tak tkwić w zakłamaniu skzując się na wieczne potępienie - jakim głupcem trzeba być aby nie widzieć tak oczywistych prawd."
Obserwuj wątek
    • Gość: stop NWO Re: NWO IP: *.com 22.05.12, 17:46
      Chcesz się dowiedzieć co nam szykują słudzy Szatana to napisz w wyszukiwarce:
      nwo
      zbawienie.com
      proroctwa.com
      grypa

Komentarze do artykułów są równie ciekawe jak sam artykuł.
      Ci co są po stronie Szatana i mu służą to idioci,co posieją to zbiorą,a puzniej płaczą dlaczego ich dotknął kolejny Holokaust,obwiniają o niego innych tylko nie siebie, i są takimi idiotami,że karzą się innym posypywać popiołem, za to co ich słusznie spotkało,są tak głupi ,że po mimo tylu Holokaustów,nie wyciągają właściwych wniosków,swoim postępowaniem wypracowują o wiele potężniejszy Holokaust od poprzedniego.
      • Gość: stop NWO Re: NWO IP: *.com 22.05.12, 18:15
        do wyrazu grypa należy dopisać 3 cyfry 6.
        Ja napisałem te 3 szóstki,ale automatycznie zostały wycięte przez cenzurę gazety GWno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka