Dodaj do ulubionych

Mądrość Szwedów

03.12.19, 12:45
Ta mądrość to trochę przewrotny tytuł, bo śledząc postępowanie tego narodu jakoś zaczyna się w tę mądrość wątpić.

Albowiem:

-najpierw dali sobie odebrać gotówkę-przedstawiciele NWO się ucieszyli
-potem dali odebrać sobie własny kraj przez watahy azylantów-co się w tym kraju teraz dzieje, można łatwo wyczytać w sieci-olbrzymi wzrost przestępstw, strefy NO GO dla szwedzkiej policji, codziennie strzelaniny i wybuchy-przedstawiciele NWO szczerzą zęby
-teraz na podobieństwo krów, kotów i psów dają się zaczipować. Przedstawiciele NWO tarzają się po ziemi z radości, zawsze to jakiś początek znaczenia niewolników (znamię bestii, dziwnie podobne do kodu kreskowego, o tym pisano już w dawnych proroctwach)

Dobry przykład dali pracownicy szwedzkiego TUI, z których na razie 115 sztuk z 500 osobowej załogi dało się zaczipować. To nie są czipy tylko do otwierania drzwi. Można dzięki temu namierzyć, gdzie jest pracownik, błyskawicznie wyczytać o nim co trzeba-a jak trzeba to pewnie i wyłączyć mu dojście i wejście do pracy bez zbędnych dyskusji.
Orwel kłania się w pas, a realność przegania mroczną powieść 1984.

Ja mam to gdzieś, bo nie dałbym się zaczipować a gdyby mi to zrobili to zrobiłbym z tym porządek u ślusarza pana Zenka. Ale jak tak sobie pomyślę, co zamierzają ze światem hieny z NWO, to krew się we mnie zaczyna gotować.
I jeśli ludzkość sobie na to pozwoli, no to nasze wnuki będą miały wolność 2.0.
Zdalnie wgrywaną.

PS. Dzień ucisku minął wczoraj
Obserwuj wątek
    • coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 12:58
      S.f. wkracza w nasze życie, może oni wszyscy to fani wielcy?? Teraz jeszcze pytają o zgodę na zaczipowanie, ale jak długo? Niech się taki fan - fanatyk dorwie do władzy i kto wie, czy nie będą wszczepiali nam takie czipy w czasie operacji czy zabiegów chirurgicznych bez naszej wiedzy. I nie będą już potrzebne systemy Pegasus....
      • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 13:06
        Czipa na szczęście łatwo można wykryć i jakoś unieszkodliwić. A ja ostatnio kupując coś z ubrania odkryłem eleganko wszyty w etykietkę czip RFID.
        To nie jest ten czip ochraniający przedmiot przed kradzieżą i włączający alarm na bramce, chociaż ten też tam był, tylko w innym miejscu.
        • coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 13:13
          o kjm... trzeba teraz wszystko sprawdzać! Wszystkie nie tylko ciuchy, ale i urządzenia! Ale jak to wszystko sprawdzić?? Przede wszystkim Smartfon... potem komputer - tak mi się wydają, że to najbardziej narażone urządzenia. A te telefony z Chin?? Już były podejrzenia, nie wiem jak się to skończyło....
          • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 13:14
            Wyszpiegowanie komórki, niezależnie skąd pochodzi, to też pikuś.
            • coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 13:18
              Trzeba się na niej choć trochę znać tongue_out suspicious
    • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 13:15
      Słyszałem o tym. Ale na pewno mniej od Ciebie. Może znasz odpowiedź na następujące pytanie...
      Mówimy o niewyobrażalnej skali spisku w który są zaangażowani ludzie z niewyobrażalnymi środkami - a przede wszystkim władzą. Nad światem.
      To po co te wieloletnie zabiegi, miliony uchodźców, przebiegłe pomysły na czipowanie itd?
      Nie szybciej zrobić "wojnę" światową na której się w rok zdepopuluje ludzkość w niedobitki padną na kolana za miskę soczewicy?
      A jak już mówimy o SF - zasymulować najazd obcych?
      • coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 13:19
        Bunt robotów...
        • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 13:27
          Lubita filmy SF? To już mam parę na myśli.
          • coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 14:00
            Ja nie big_grinbig_grin nie porywają mnie... nawet Gwiezdne Wojny.... uncertain
            • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 14:02
              No to mamy pewien problem... GW to nie SF właściwie smile))
              • coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 14:15
                Muszę ci się przyznać, że ja w ogóle nie lubię filmów!! Oprócz przyrodniczych big_grin no i dokumentalnych. Fabularne mnie już nie kręcą, pewnie za dużo ich się naoglądałam (jeszcze mi stos kaset został...). Wolę książki - te odwrotnie uwielbiam, chociaż ostatnio i mniej czytam... uncertain
                • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 14:18
                  O to fatalnie w świetle dyskusyjnym. Bo ja mam odwrotnie - jak książka to popularnonaukowa, ewentualnie jakaś biografia. A tak to zasiadam jak lord i niech filmowcy me zmysły sycą.

• coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 14:27
                    Kiedyś, jeśli film nakręcony na podstawie książki, starałam się najpierw przeczytać książkę, a potem obejrzeć film... No i rozczarowań było sporo. I tak powoli, powoli przestałam oglądać. A już broń boże serial!! Nie cierpię!!! Biografii nigdy nie lubiłam, ale popularnonaukowe łykałam big_grin Nawet specjalnie do biblioteki się zapisałam big_grin A potem... musiałam całkowicie zmienić lektury i tak już zostało. Sensacyjne, kryminały, obyczajowe... właściwie to wszystko mi pasuje, a jak nie... no to odkładam wink
                    • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 14:30
                      Tak paskudnie powiem - zła kolejność! O ile oczywiście książka nie jest większym opowiadankiem, to film nie ma szans pokazać wszystkich wątków.
                      Weźmy taki 1984 - jest świetną całością jako film - i dopiero lektura odkrywa dodatkowe pokłady.
                      Ps - film tez zawsze można odłożyć smile
                      • coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 14:41
                        Pamiętam "Milczenie owiec". Najpierw była książka, potem film. Ogólnie niedosyt, wydawało mi się, że gdybym nie czytała książki, to pewnie nie za bardzo bym się połapała w filmie... Pewnie rzeczywiście kolejność nie ta....
                        • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 14:51
                          Najpierw to było to:

www.filmweb.pl/film/Czerwony+smok-1986-30431

pod tytułem Łowca, potem żałosne Milczenie a dalej rozpaczliwy remake Łowcy z Hopkinesem.

Ale ale - po co w ogóle takie książki czytać?... Wściubiać oczy, wyobrażać sobie emocje? Jak można to po prostu ZOBACZYĆ dzięki aktorom i operatorom?

• coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 15:04
                            big_grinbig_grin Bo czytając książkę, sama sobie wyświetlam film.... swój film big_grin Wyobraźnia działa. Może dlatego potem konfrontacja nie wypada już tak dobrze winkbig_grin
                            • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 15:18
                              Znany problem fanów książek/komiksów...
      • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 15:06
        Wojna światowa to nie jest dobre rozwiązanie.
        Dlaczego? Ano dlatego, że przy obecnych możliwościach środków masowego katrupienia mogłoby się nagle okazać, że padło za dużo niewolników, a rasa miłościwie nam panującej swołoczy nie ma kim rządzić i jedyne osoby, którym mogą wszczepiać czipy w dupę, są teraz oni sami, oraz szczury, snujące się po ich bunkrach.
        A obcy pewnie nas też kiedyś odwiedzą, o ile nie zrobili z nas rezerwatu i mają teraz uciechę, obserwując nas, jak się nawzajem kochamy. Myślę że wstęp do rezerwatu pełnego tak krwiożerczych istot musiałby przez Radę Transgalaktyczną ściśle reglamentowany.

znikam_wracam napisał:

> Słyszałem o tym. Ale na pewno mniej od Ciebie. Może znasz odpowiedź na następuj
        > ące pytanie...
        > Mówimy o niewyobrażalnej skali spisku w który są zaangażowani ludzie z niewyobr
        > ażalnymi środkami - a przede wszystkim władzą. Nad światem.
        > To po co te wieloletnie zabiegi, miliony uchodźców, przebiegłe pomysły na czipo
        > wanie itd?
        > Nie szybciej zrobić "wojnę" światową na której się w rok zdepopuluje ludzkość
        > w niedobitki padną na kolana za miskę soczewicy?
        > A jak już mówimy o SF - zasymulować najazd obcych?
        • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 15:11
          Jak za dużo, jak to oni wysyłają poborowych a potem cyk fuch pokój?
          • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 15:19
            Broń masowego rażenia może się szybko wyrwać spod kontroli.
            A poborowi zawsze byli.
            Przy broni atomowej liczonej w megatonach poborowi odgrywają coraz mniejsze znaczenie.
            Tylko w konfliktach regionalnych ma to jeszcze jakiś sens. Tylko tam nie zginą naraz setki milionów.
            • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 15:24
              Jak się może wyrwać spod kontroli NWO? smile O to właśnie chodzi, niby jest wieeeeeelki spisek, ale jak pytasz o szczegóły, to nagle to nie jest możliwe.
              • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 15:31
                Trzeba sobie tylko wyobrazić skalę możliwego konfliktu.
                Poza tym NWO nie jest przecień zakończony i do końca trochę brakuje.
                Wszystkie inne pytania dotyczące Państwa rządzących zakulisowo światem proszę kierować bezpośrednio do nich, albowiem na razie czekam na rozpatrzenie wniosku o członkostwo i moja wiedza na wspomniany temat nie jest na razie pełna.
                • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 15:34
                  Łudź się, mój już odrzucili. Stąd pisałem, że nie jestem nikim ważnym.
                  • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 15:49
                    Ja to nawet bez odrzuconego przez NWO wniosku tak o sobie piszę.
                    Jeśli można powiedzieć że zrobiłem karierę, zostając melyniarzem, no to niech tam będzie.
                    big_grin
                    • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 15:53
                      No to wypijmy wszak już po robocie!
                      • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 16:07
                        Dla mnie robota dopiero się zaczyna.
                        Melyna to taki nocny klub.
                        big_grin
                        • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 16:09
                          2 zmiana?

• leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 16:58
                            Taka dwunastogodzinna. Jak w pogotowiu.
                            Policyjnym.
                            • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 17:09
                              O to ciężko pewnie.
                              • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 17:10
                                No ba! A weź pij tak codziennie po 12 godzin...
                                • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 17:16
                                  Zależy od tempa smile Bywało się na weselach różnych.
                                  • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 17:17
                                    Od czasu pobytu na pewnym kurpiowskim weselu, każde inne wg mnie po prostu zieje nudą.
                                    big_grin
                                    • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 17:22
                                      No tam nie byłem. Wuefista na karaoke 5:50 był? smile
                                      • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 17:26
                                        Pięć to tam miał prawie każdy.
                                        Promilli.
                                        To były czasy kiedy o nagrywaniu z komórki można było sobie pomarzyć.
                                        O komórce takoż samo.
                                        • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 17:34
                                          Promili to mu nikt nie mierzył. Godzina taka. "Orkiestra" umarła, niedobitki prowadziły dysputy o Wiśle i przemyśle - a ten sobie wymyślił karaoke.
                                          Co ja nie dam rady? Potrzymaj mi flaszkę smile
                                          No na poprawiny nie dotarł. Denat.
                                          • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 17:49
                                            Teraz pije sobie na niebieskich łąkach ile chce.
                                            I to nawet bez kaca.
                                            • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 17:53
                                              Jeszcze nie. Żyje do dziś smile
                                              • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 17:55
                                                Aha. Ja myślałem że poprzez użycie słowa "denat" miałeś na myśli ostateczny exitus, a nie ten z możliwością zmartwychwstania, nawet przy akompaniamencie tupotu białych mew.
                                                • znikam_wracam Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 18:00
                                                  No nie przesadzajmy, nikt mu siłą nie wlewał smile
                                            • gryf.vol2 Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 19:53
                                              leziox napisał:

> Teraz pije sobie na niebieskich łąkach ile chce.
                                              > I to nawet bez kaca.
                                              🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
                                              Brawo Ty ! A ja się muszę kisić w chałupie, bo w pobliżu nie ma żadnych łąk, nawet zielonych. Picie na łonie natury, potem jakiś śledzik i kartofelki z ognicha, to je życie! Witaj Lezio ✋😀
                                              • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 20:12
                                                To nie o mnie było.
                                                Nie napisałem że ja tam piję tylko ktoś pije.
                                                Jeden mały znaczek, a jaka różnica.
                                                Chociaż w tamtym miejscu wszyscy kiedyś będziemy pić i to bez wyjątku.
                                                • gryf.vol2 Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 20:32
                                                  leziox napisał:

> To nie o mnie było.
                                                  > Nie napisałem że ja tam piję tylko ktoś pije.
                                                  > Jeden mały znaczek, a jaka różnica.
                                                  > Chociaż w tamtym miejscu wszyscy kiedyś będziemy pić i to bez wyjątku.
                                                  🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
                                                  No widzisz ... coś mi się popiermyliło, a poza tym ja wybredny nie jestem, mogę pić wszędzie, tym bardziej w niebiesiech, bo tam mam ze św. Piotrem niezłe układy.
                                                  • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 20:52
                                                    A póki co, chcieliby nas w tym raju wszystkich zaczipować.
                                                  • coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 20:55
                                                    leziox napisał:

> A póki co, chcieliby nas w tym raju wszystkich zaczipować.

Pozostaje tylko... pamiętasz tą reklamę "Ojciec, prać?".... wink
                                                  • leziox Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 21:00
                                                    Jakże miałbym nie pamiętać...Ale sceny z Potopu i tak pobobały mi się bardziej.
                                                  • coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 21:11
                                                    leziox napisał:

> Jakże miałbym nie pamiętać...Ale sceny z Potopu i tak pobobały mi się bardziej.

Zdecydowanie big_grin takie bardziej... " finezyjne i humanitarne"... i właściwie rąk się nie zabrudzi... Jeśli o tych scenach mówisz...
                                                  • coco.franelka Re: Mądrość Szwedów 03.12.19, 20:53
                                                    Jak masz z nim dobre układy, to załatw sobie, żeby cię nie wołał do siebie przez najbliższe dziesięciolecia wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka