01.07.12, 16:57
Do wszystkich tych, którym zależy na wyjaśnieniu tragedii Smoleńskiej o podpisanie się pod petycją która została złożona na stronie Białego Domu w Waszyngtonie po adresem wh.gov/zMU. Zebranie 25000 głosów pozwoli na rozpoczęcie dalszych prac nad tym co naprawdę zdarzyło się w Smoleńsku. Złożenie poparcia jest bardzo łatwe poniżej instrukcja: 1. skopiuj link: wh.gov/zMU i wklej do okna przeglądarki internetowej 2. kliknij na niebieski link na dole strony pod tytułem create an account 3. wpisz w pojawiających się rubrykach swoje Imię (first name) Nazwisko (last name)i adres e mailowy 4. Następnie na dole strony przepisz do najniższej rubryki nieregularne literki i cyferki pojawiające się nad ramką potwierdzające logowanie 5. Kliknij niebieską ramkę z napisem create an account 6. Następnie po kilkunastu minutach wejdź na swoje konto emailowe i kliknij w link przesłany przez Biały Dom celem zweryfikowania konta 7. Po weryfikacji konta możesz podpisać petycję klikając na sign this petition na dole strony wh.gov/zMU Co ważne podpisy pod petycją pojawiają się tylko z Imienia i pierwszej litery nazwiska a więc są anonimowe. Dodatkowo nie musisz być obywatelem USA aby podpisać się pod petycją. Do chwili obecnej podpisało się wielu Polaków z USA, Polski i innych krajow. Uprzejmie proszę o skopiowanie tej wiadomości i rozesłanie pocztą oraz wklejanie na fora celem zainteresowania jak największej liczby osób mogących podpisać się pod petycją. O godzinie 9.00 było 5125 podpisów pod petycją (4500 wczoraj!!!). Moze to jest jedyne rozwiazanie...Nie zmarnujmy szansy...
Mamy,do dnia 01.07.2012r.,do godz 15.30, 20700 glosow za.Mozemy wysylac swoje glosy do dnia 05.07.1012.
Obserwuj wątek
    • Gość: modelarz Re: ,Petycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 17:24
      dla pierwszych 10-ciu, którzy złożą podpis prezes ufunduje gruszkę betonu i instrukcję jak ulepić samolot-pomnik.
    • Gość: stachu Re: ,Petycja IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 17:26
      Mnie ruskie truja w domu gazem, pomocy, nie wiem ile jeszcze wytrzymam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna