Dodaj do ulubionych

Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków

16.02.13, 07:46
Coz z czegos trzeba życ, gdy życie artystyczne sie skonczyło z powodu wypalenia intelektualnego
Obserwuj wątek
    • Gość: jan nie , zbedny Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 08:41
      Panie Leszku , podpadł Pan na całej lini. Czy wie Pan , że Pana babka piła piwo będac w ciąży? Są na to świadkowie i nawet foto które niedługo ukaże się w jednej niezależnej i prawdziwie polskiej gazecie.
    • jackie53 Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków 16.02.13, 09:19
      Cóż... alkoholizm, to poważna choroba. Najgorsze jest to, ze pozostawia po sobie duże spustoszenie na umyśle. Przykładem tego jest pan Kukiz. To, że (chwała mu za to) przestał pić na umór nie znaczy, że jest wyleczony. Powiem więcej: z tego (niestety) wyleczyć się nie da. Jest to poważna choroba psychiczna. Współczuję panu, panie Kukiz.
      • Gość: opolanin Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.13, 12:15
        100% racji. Alkohol robi straszne spustoszenia wśród szarych komórek które niestety nie podlegają procesowi regeneracji.
    • drasyr Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków 16.02.13, 10:11
      Ja osobiście uważam, iż Kukiz nie jest ani działaczem prawicowym ani rockmenem a upadającym osobnikiem próbującym się ratować jakimś substytutem przed całkowitym zapomnieniem.
      • Gość: Dytylius Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó IP: *.centertel.pl 16.02.13, 10:30
        Brawo Pawle!

masz racje...z jakich rodzin rekrutowali sie studenci dziennikarstwa i prawa? czerwone zyciorysy!
    • mypetroniusz-ak-25 Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków 16.02.13, 11:10
      Czyżby rodził nam się nowy szaleniec?????????????
      • lugnian Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó 16.02.13, 11:25
        Cala fala polskiej muzyki rokowej lat 80 byla wspierana i kierowana przez SB zeby mlodych czyms zajac. Mam nadzieje ze uprzywilejowane dziecko uprzywilejowanego rodzica wstydzi sie ze kariere zawdziecza takim ludziom.
    • Gość: obserwator Szechter, przeproś Polaków za ojca i brata! IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.13, 11:23
      "Artykuł" w takim tonie mógł wypichcić tylko nadworny i dyspozycyjny wobec POstkomuchów dziennikarzyna, któremu się wydaje, że realizuje swoją misję dziejową.
      • Gość: opolczyk Re: Szechter, przeproś Polaków za ojca i brata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 14:57
        Do " obserwatora " no co to za niezalezne dziennikarstwo, jak redaktor nie zapytal jego o zdanie....i nie wyslal artykulu do cenzury...To ma byc niezalezne dziennikarstwo ? Trzeba sie, az bac...co to by bylo gdyby ludzie pokroju " z Niemodlina" albo "obserwator" mieli odrobinke wladzy... Kominizm mamy jak w banku........Do tego obdarowani bylibysmy samymi klamstwami....co nieraz nam tutaj pokazali....
    • jurekzoliwy Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków 16.02.13, 12:22
      Ależ temu Kukizowi źle z oczu patrzy!!! Skąd tyle złości w człowieku?
      Czy jest sens tak odgrywać się na ludziach za swoje nieudane życie?
    • Gość: Aaron Szechter בראַוואָ צו IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 14:08
      בראַוואָ צו הער Frelich,
      וועט זייַן אַ באָנוס
      (Brawo Panie Frelich, będzie premia).

Aaron Szechter
    • grubyfacio Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków 16.02.13, 14:10
      Nie lubię Kukiza ani jako człowieka,ani jako wykonawcę.
      Ale nagonka Frelicha to jest już wybitne sku...syństwo. Żenująca jest Gazetka Wybrana z żenującym oberredaktorem.
      Do wstydu redaktorystów,już nie ma nawet co apelować,bo gdyby mieli go choć odrobinę,już dawno dali by sobie spokój z heroicznym wysiłkiem, jakim jest dla nich usiłowanie redagowania gazety.
      • etobi.coke Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó 25.03.13, 13:16
        Artukol napisany w stylu "krytyki z czasow PRL-u"
        Troche zlosliwosci,troche cynizmu i wysmiewania wroga( bo przeciez nie przeciwnika!)
        Czyli ..upokorzyc malutkiego!
        Nie przepadam za Kukizem ,ale pisanie o tym ze sedzia nie ma prawa przy oglaszaniu wyroku (skazujacego) krytykowac sluzb panstwa,ktorych dzialania PRAWNE(!) doprowadzily do skazania przestepcy.Nie jest niczym nagannym
        Panie redaktorku kochany unies sie Pan na wyzysze poziomy "tfurcze" .Potrafi pan to zrobic???
        Nota bene zadaje retoryczne pytania dlaczego naklad Wyborczej tak bardzo spada???
    • jaga500 Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków 16.02.13, 14:25
      Zrządzeniem losu /?/ te dzieci ubeckie zrobiły nie tylko karierę /tę miały zawsze zapewnioną/ lecz także wielkie pieniądze... Dawniej były nędzne domki nad Zalewem Zegrzyńskim, dziś są wille z basenami , luksusowe auta i świat otwarty. A w więzieniu pisało się książki, listy otwarte, cytowane i drukowane w zagranicznej prasie. O torturach, jakie stosowali ich rodzice wobec polskich patriotów nie było mowy. I przypomnijmy kiedy zaczęli protesty - po staliniźmie, kiedy rodziców już zaczęto odsuwać od władzy.
    • Gość: Gość Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.13, 14:51
      A ja uważałem Kukiza za przepitego i straconego człowieka, do momentu jak nie usłyszałem jakiejś jego CAŁEJ wypowiedzi. Nie pocięte fragmenty itp. Do tego czasu myślałem, że gość ma już małe problemy z logicznym myśleniem i wypowiadaniem się. Powtarzam - DO TEGO MOMENTU tak o nim myślałem. Po tej wypowiedzi stwierdziłem, że facet jest całkiem OK (no może oprócz widzenia wszędzie komuchów ;) ), ma swoje poglądy (wcale nie tak "szalone" jak próbuje się to pokazać w mediach). Stwierdziłem też że media próbują go zniszczyć...
      Panie Pawle - niech się pan nie poddaje.
    • mieszaniec-zopola FYI 16.02.13, 16:26
      Co prawda jeden dziadek był spokrewniony z pierwszym partyzantem RP, lecz drugi dziadek był w Wermachcie. Oboje starzy byli w PZPR.
      Ja niestety byłem tylko w ZHP i skończyłem studia w ZSRR.
      Nic więcej nie znajdziesz i możesz mnie pocałować w zadek, a siebie w nos. Idź się lecz.
      Chociaż mówią, że zmiany w mózgu spowodowane uzależnieniami są nieodwracalne.
    • Gość: dd Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 16:39
      Przykład Kukiza powinien być przestrogą dla młodych. Jak się tyle chleje za młodu to na starości z mózgu robi się gąbka.
    • Gość: mr.maximus -a moze by tak... IP: *.pools.arcor-ip.net 16.02.13, 16:45
      A moze by tak warto bylo (-tak przy okazji...) "przelustrowac" przodków P.Kukiza...?
      Juz mi sie zrygac chce, jak o tym "gosciu" slysze/czytam... !
      A tak na marginesie- ja jakos nie cierpie tych rozwydrzonych gó...arzy, co to "za komuny", dzieki dobrym "posadkom" swoich "starych" niezle "poszumiec" i poszalec mogli, a teraz wielkich antykomuchów graja... .
      Panie Kukiz -z Pana to ani muzyk, ani polityk, a nawet i "zapalnik polityczny" do doopy... . Przestac chlac, zabrac sie wreszcie do jakiejs UCZCIWEJ roboty i moze z czasem sie Panu polepszy...! - kto go tam wie...!
    • Gość: kj Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków IP: *.docsis.tczew.net.pl 16.02.13, 17:14
      Stefan Michnik-Szechter – stalinowski kat, morderca sądowy, żydowski komunista
    • Gość: ivo1969 Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.13, 17:51
      ależ ten artykuł daje kupą - ubeckie pisanie
    • Gość: Patriota Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.13, 17:58
      Śmiejcie się pomioty esbeckich ścierw lecz gniew ludu jest już bliski!
      • mypetroniusz-ak-25 Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó 16.02.13, 18:11
        Ależ kukiz jest pomiotem esbeckich ścierw,ile ty pomiocie masz lat że tak piszesz??????????????????
      • beliar6 Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó 16.02.13, 19:56
        Gość portalu: Patriota napisał(a):

> Śmiejcie się pomioty esbeckich ścierw lecz gniew ludu jest już bliski!

"Gniew ludu"??? Coś mi ten zwrot przypomina. A kolor jego jest czerwony?
      • Gość: cierpliwy Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 12:53
        Bredzisz.
      • Gość: do "patrioty" Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 15:26
        jesteś bucem i hyzym rujem
    • beliar6 Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków 16.02.13, 19:54
      W roku 1984 to pan Kukiz pięknie wszystko wyśpiewał. Wszystko o co pytali i co kazali :)
    • politol59 Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków 17.02.13, 01:30
      Wypisz, wymaluj - marzec 1968 r.
    • totapis500 Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó 17.02.13, 07:57

Czy takie artystyczne ZERO miało jakieś życie intelektualne
    • totapis500 Jeżeli miał rodziców; 17.02.13, 07:59

To powinien zacząć od nich.natomiast jeżeli jest tworem ducha świętego to o referencje powinien się zwrócić do Boga.
    • Gość: Ania Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków IP: *.30.113.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.02.13, 10:31
      Jakby nie Kukiz dalej nikt nie miał by odwagi mówić tego co wiele osób myśli tylko boi się o tym mówić ... Wielu takich jak on już dawno w grobie leży bo ich wykończyli psychicznie, a wy co wszyscy abstynenci jesteście???? Paweł nie daj się i walcz o prawdę!
    • Gość: Co się stało Co się stało IP: *.124.181.212.sioru.com 17.02.13, 10:44
      Co się stało,ze Kukis przedtem wynoszony i popierany przez naczelnego gazety GWno ,Frelusia,popadl w nielaske.
      • Gość: Ania Re: Co się stało IP: *.30.113.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.02.13, 10:52
        Kto walczy o dobro zawsze musi ze złem się zmagać...
        • Gość: Kukiziak Re: Co się stało IP: *.citymedia.pl 17.02.13, 11:25
          Marzec 68????????????? To zdziwienie jest adresowane do rzekomego politologa, ktory wpisał się niżej. Jeśli uwagi p. Pawła sprzed pół roku i histeryczną, naciąganą polemikę red. nacza. opolskiiej Gazety ktoś nazywa powtórką z Marca, to jest żopa a nie politolog. Lepiej niech zostanie spawacze. A red. nacz. to manipulatorek. Po cyrku Tuleyowym Gaz WYb szuka przykładów na lustrowanie rodziców i redaktor zjaduje ten przykład w daleeeeeekiej medialnie przyszłości, słowem się nad tym nie zająkując. A powinien - wzorem tego, którego broni i którego więzienną przeszłością tak wszystki szantażuje. Buc Gomułka też siedział w pierdlu i zamknęli go tam jego kompani komuniści. Polecam powieść Anny Bojarskiej, niegdyś hołubionej przez salon, pt. Czego mnie nauczył August. O dzieciństwie Kuironia i Michnika. To tylko beletrsytyka a nie non-fiction, ale bardzo wymowna. Dajcie już Kukizowi spokój, nie róbcie z niego nałogowca. Powinniści go raczej wesprzeć za jego akcję na rzecz JOW!!!
          • mypetroniusz-ak-25 Re: Co się stało 17.02.13, 14:07
            wesprzemy go,zrobimy zrzutkę na wódkę.
        • mypetroniusz-ak-25 Re: Co się stało 17.02.13, 14:05
          ale z ciebie mądrala!!!!!!!!!!!!!!!
          • mypetroniusz-ak-25 Re: Co się stało 22.03.15, 10:15
            Ludzie czy chcecie pijaka za prezydenta???,najpierw niech się sam przelustruje ochlaptus.
    • Gość: cierpliwy Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 12:46
      U tego indywiduum nie miało co intelektualnie wyczerpać. Zero zawsze pozostanie zerem, nawet jak się jest niejakim Kukizem.
      • mypetroniusz-ak-25 Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó 25.06.21, 03:30
        ...szmaciarz niech poda skąd pochodzi jego rodzina,niech sie przyzna że jest tatarem!!!
    • Gość: życzliwy Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodków IP: *.252.16.148.internetia.net.pl 19.02.13, 13:12
      Kukiz zwariował, innego wytłumaczenia nie ma.
      • Gość: nieżyczliwy Re: Kukiz udziela się w akcji lustrowania przodkó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 15:31
        ostatnia pora żeby się podłączyć pod partię paranoika i hochsztaplera jarosława przemądrzałego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka