Gość: adas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 15:29 ktoś chętny na zrzutkę na dobre płatne typy ? Koszt wyniesie niewiele a samemu troche drogo. Mogę dać ze 3 dni na próbę. info mintaj16@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Don Ekipa z Ozimka IP: *.superkabel.de 15.08.13, 22:02 Obecna chyba na kazdym meczu repry (widac to po transparencie), ma podwojna, i zasluzona, radoche :) Pozdrawiam Opolskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic-Pikol Waldemar Sobota - z okręgówki na europejskie sa... IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 22:02 Łaskawie weryfikujcie to co piszecie, bo prezentujecie kompletną ignorancję dziennikarską. Sobota NIGDY nie grał w okręgówce. Z Małejpanwi odszedł po sezonie, w którym HKS grał w 4. lidze. Co prawda drużyna spadła, ale w okręgówce Waldek nie rozegrał żadnego meczu. Od następnego sezonu grał w 4. lidze w Krasiejowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Waldemar Sobota - z okręgówki na europejskie sa... IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.13, 02:02 Jaki wspaniały artykulik!!! Messi ze Schodni łograł Gintera ze Kraszejowa. Allejuja!!! A to ci, pierunie, talynt, zy tego chopoka łod Alojza!!! Niech tylko gra, wyrośnie ze Breslau i pódzie do Poznania, a może nawet Warszawy ? Opa Gustlik ło takiyj kariyrzy niy myśloł ( buo mozgu niy stało) Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman nie tylko Waldemar Sobota jest z Ozimka 16.08.13, 08:33 ale także Adam Ledwoń, Henryk Brejza, Józef Adamiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic sportowy Re: nie tylko Waldemar Sobota jest z Ozimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.13, 12:47 Kibicuje temu pilkarzowi, choc ani minuty nie zagral dla moje Oderki...Panie Waldku...Niech sie panu wiedzie...zaslugujesz pan na to...Nie tylko talent jest potrzebny, ale i ciezka praca....Niech pan sam to kiedys powie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apostoli Re: Waldemar Sobota - z okręgówki na europejskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.14, 11:48 Płatne typy bywają drogie, ale niektóre serwisy zwracają kasę za nietrafione prognozy. Wiem, że taką możliwość daje leeder.pl – może tam spróbuj coś kupić? To nie lepsze niż zrzutka? Odpowiedz Link Zgłoś