Dodaj do ulubionych

Dentysta Opole - Szukany

IP: 212.244.117.* 22.01.14, 10:57
Witam Państwa.
Szukam w Opolu dobrego taniego dentystę. Czy możecie kogoś polecić?
Szukam kogoś kto leczy w rozsądnych cenach. W jednym z Opolskich gabinetów zapłaciłem ok. 1000 zł za leczenie kanałowe jednego zęba (dwa kanały - 4 wizyty i dwa zdjęcia), uważam że to strasznie drogo. Co sadzicie o gabinecie Estetyka, macie jakieś doświadczenia z nim? Ile Was przeciętnie kosztuje leczenie?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mbb Re: Dentysta Opole - Szukany IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.14, 05:56
      Te ceny to skutek dzikiej prywatyzacji stomatoklogii i prognostyk dla prywatyzacji ochrony zdrowia w ogóle
      • Gość: gość Re: Dentysta Opole - Szukany IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.14, 19:10
        Rozsądne ceny i bardzo dobrze leczy zęby p. Ewa Choraczuk-Marzec.
        Przyjmuje w Poliklinice na Krakowskiej.
        Ja za leczenie kanałowe zapłaciłam 200 zł - 3 wizyty.
        • Gość: Tadeusz Re: Dentysta Opole - Szukany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 19:12
          Ja polecam Panią dr Baranowską na Jankowskiego. Zawsze podchodzi profesjonalnie, i serdecznie do pacjenta. Do Pani doktor trafiłem gdy inny lekarza do którego chodziłem powiedział że nic już się nie da zrobić by uratować zęba. Teraz wiem że chciał szybko zarobić na wyrwaniu . Pani doktor podczas kilku wizyt poświęciła mi dużo czasu i serca. Zęba mam do dzisiaj i chodzę do dr Baranowskiej nadal. Polecam wszystkim którzy cenią sobie ciepło empatie i profesjonalizm.
    • Gość: bozia Re: Dentysta Opole - Szukany IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.14, 23:51
      pani doktor Dugieło Kościuszki w przychodni część na kasę część za kasę.Jest ok!!!
    • Gość: mądra po szkodzie Re: Dentysta Opole - Szukany IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.01.14, 13:18
      ja kiedyś płaciłam 200 zł za leczenie kanałowe a potem na poprawianie tego „leczenia” wydałam majątek i niestety jednego straciłam… jak u Ciebie wszystko OK to w efekcie końcowym wyszedłeś taniej niż ja i do tego masz zęba!
      • Gość: gość Re: Dentysta Opole - Szukany IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.14, 08:46
        Nie zawsze tanio znaczy źle, a drogo- dobrze.
        Jak w każdej branży.
    • okobar79 Re: Dentysta Opole - Szukany 04.02.14, 10:12
      to ja polecam dentystkę na Zielonogórskiej
      w miarę tanio, robiłem dwa kanałowo i jestem zadowolony
    • niewaznejaki Re: Dentysta Opole - Szukany 17.02.14, 00:09
      Ja najbardziej polecam pana Macieja Bystry. Przyjmuje on obok castoramy. Jest doskonały w tym co robi, ma podejście do ludzi i jestem z niego bardzo zadwolona. jednak ceny.. wysyokie, ale warte tego. Tak jak kiedyś nie nawidziłam dentystów tak teraz chodzę na wizyty z uśmiechem na ustach. Zero bólu, zero nieprzyjemności. :) za zrobienie jednego zęba, (borowanie, plomba, oczyszczanie ) płacę 250 zł.. ale jak już mówiłam, warto.
    • Gość: gość Re: Dentysta Opole - Szukany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.16, 16:14
      Co to znaczy - dentysta szukany ?.
      Dalej - nie może być jednocześnie tani i dobry.to się wyklucza wzajemnie.
      Jeśli szukasz dentysty to kieruj się słowem uczciwy finansowo i rzetelny.
      Dlaczego nie poczytasz ile za takie usługi biorą renomowane kliniki stomatologiczne ,dajmy na to w Poznaniu ,Krakowie i Warszawie i już masz skalę porównawczą.Tak postąpiłem ja i do tego trafiłem na bardzo solidną p.doktor. za złotymi rękami.
    • alfadvd Re: Dentysta Opole - Szukany 03.11.16, 14:14
      Polecam:
      dentystaopole.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka