Dodaj do ulubionych

Zmarł Janusz Sawczuk

21.05.15, 16:15
Nie tak dawno aktywny uczestnik tego forum. Zawsze czytałem jego wpisy. Był jednym z tych, dla których warto było tę stronę odwiedzać, ku wymianie myśli i poglądów.
Obserwuj wątek
    • Gość: cair Re: Zmarł Janusz Sawczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.15, 16:37
      Pan Janusz byl jedynym człowiek na tym forum o wysokiej kulturze osobistej .Ponad rok temu miałem okazję rozmawiać z Nim prawie całą sobotę na tym forum.Jego poglądy diametralnie rożniły się od się od moich ale dawał mi wyrażnie do zrozumienia jak szanuje moje.
      • Gość: gość 2015 Re: Zmarł Janusz Sawczuk IP: *.internetia.net.pl 21.05.15, 17:45
        Też z nim polemizowałem na tematy polityczne różniąc się diametralnie. Był człowiekiem poprzedniej epoki, czasami zadziorny ale zawsze starał się przedstawiać argumenty, które czasami docierały do współczesności czyli XXI wieku. Jedno co miał dobre to usystematyzowane wspomnienia, które budowały jego doświadczenie życiowe. Szkoda, że odszedł. No cóż, my też z czasem pójdziemy za nim.
        • Gość: Józek profesor jest człowiekiem głęboko wierzącym IP: *.tor-exit.network 23.05.15, 20:09
          Wierzył,czy też był przekonany o tym,że komunizm i mrr berliński rozwalił agent Bolek .
          Wyprowadziłem go z błedu i napisałem ,że tak zadecydował kKachał w Nowym Jorku,ta informacja była dla niego jak napisał,jak cios w grdyke.
          Dlaczego ja o wiele młodszy od niego nie dałem sie nabrac na tą propagandę o Bolku Lolku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka